Amana

Amana gjurmo

Amana është një kompani e specializuar në shërbimet logjistike brenda Marokut

sfond

Ndiqni dërgesat dhe ngastrat Amana

Amana

Amana është një kompani që punon në partneritet me Morocco Post në shërbimet logjistike dhe ka shërbime të shumta brenda dhe jashtë Marokut. Shërbimet Amana janë të disponueshme në të gjitha agjencitë postare në Marok dhe në 22 agjensi dhe qendra të dedikuara për këtë qëllim.

Ndjekja e Amana

Ju mund të gjurmoni parcelat AMANA në faqen e internetit 4TRACKING, duke futur numrin e përcjelljes së AMANA në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e gjurmimit për të marrë të gjitha informacionet e përcjelljes për dërgesën tuaj ose ju pako.

Si mund të marr numrin e ndjekjes së Amana?

Ju mund të merrni numrin përcjellës të AMANA nga transportuesi. Dërgesa zakonisht përmban 13 numra / shkronja. Format e numrit të ndjekjes së AMANA do të jenë si më poshtë:

Format e numrave të ndjekjes së Amana-s

(# = Letra / * = numri /! = Letra ose numri)

 • A# *** *** *** MA
 • C# *** *** *** MA
 • E# *** *** *** MA
 • H# *** *** *** MA
 • J# *** *** *** MA
 • L# *** *** *** MA
 • M# *** *** *** MA
 • R# *** *** *** MA
 • S# *** *** *** MA
 • U# *** *** *** MA
 • V# *** *** *** MA

Shërbime Amana

Morocco Post kontrakton një partneritet me kompaninë Amana për të lehtësuar procesin e dërgimit dhe përcjelljes së parcelave dhe dërgesave në Marok. Këto janë aktivitetet më të spikatura të Marok Post - Amana:

në shkallë kombëtare

 • Amana Misioni Kombëtar : Shërbimi mbarëkombëtar për posta siguron që ju të mblidhni, transportoni dhe dorëzoni dokumente dhe pako në afatet më të mira në të gjithë Marokun.
 • Sekretariati i Transportit dhe Logjistikës : Një shërbim që garanton transportimin e mallrave në formën e aksioneve në masë, tonazimi i të cilave varion nga 3 ton në 25 ton.

ndërkombëtar

Morocco Post ofron një sërë shërbimesh në fushën e korrierëve ndërkombëtarë dhe të shprehur ndërkombëtar.

 • Amana International Express : isshtë një shërbim për shpërndarjet ekspresive ndërkombëtare që garantojnë shpërndarjen brenda afateve të garantuara që variojnë nga 2 deri në 4 ditë.
 • Amanat International : isshtë një shërbim për dërgesat e shprehura ndërkombëtare që garantojnë shpërndarjen brenda 5-7 ditëve.
 • Parcelat postare : isshtë një shërbim për dërgesat ndërkombëtare që garanton shpërndarjen brenda 7 deri në 15 ditë.