sfond

Termat dhe Kushtet

Përditësuar së fundmi: 2020-06-28

Prezantimi

Mirësevini në 4TRACKING

Këto Kushte të Shërbimit ("Kushtet", "Kushtet e Shërbimit") rregullojnë përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit të vendosur në 4tracking.net (së bashku ose individualisht "Shërbimi") i operuar nga 4TRACKING .

Politika jonë e privatësisë rregullon gjithashtu përdorimin tuaj të Shërbimit tonë dhe shpjegon se si ne mbledhim, mbrojmë dhe zbulojmë informacione që vijnë nga përdorimi juaj i faqeve tona në internet.

Marrëveshja juaj me ne përfshin këto kushte dhe politikën tonë të privatësisë ("Marrëveshjet"). Ju e pranoni që keni lexuar dhe kuptuar Marrëveshje dhe pranoni të jeni i lidhur me to.

Nëse nuk pajtoheni me (ose nuk mund t'i respektoni) Marrëveshjet, atëherë mund të mos përdorni Shërbimin, por ju lutemi na tregoni duke na kontaktuar neve në mënyrë që të mund të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje. Këto kushte zbatohen për të gjithë vizitorët, përdoruesit dhe të tjerët që dëshirojnë të hyjnë ose të përdorin Shërbimin.

Communications

Duke përdorur Shërbimin tonë, ju pranoni të regjistroheni në buletinet, materialet e marketingut ose promovimin dhe informacione të tjera që mund t'i dërgojmë. Sidoqoftë, ju mund të hiqni dorë nga marrja e këtyre, ose të gjitha, këtyre komunikimeve nga ne duke ndjekur lidhjen e çregjistruar ose nga Na Kontaktoni

analitikë

Ne mund të përdorim Ofruesit e Shërbimit të Palëve të treta për të monitoruar dhe analizuar përdorimin e Shërbimit tonë.

Ndryshimet në shërbim

Ne rezervojmë të drejtën të tërheqim ose ndryshojmë Shërbimin tonë, dhe çdo shërbim ose material që ne ofrojmë përmes Shërbimit, në diskrecionin tonë vetëm pa paralajmëruar. Ne nuk do të jemi përgjegjës nëse për ndonjë arsye gjithë ose ndonjë pjesë e Shërbimit është e padisponueshme në çdo kohë ose për ndonjë periudhë. Herë pas here, ne mund të kufizojmë hyrjen në disa pjesë të Shërbimit ose të gjithë Shërbimit, për përdoruesit, përfshirë përdoruesit e regjistruar.

Ndryshimet në Kushtet

Ne mund të ndryshojmë Kushtet në çdo kohë duke postuar kushtet e ndryshuar në këtë faqe. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj të rishikoni këto Kushte në mënyrë periodike.

Përdorimi juaj i vazhdueshëm i Platformës pas postimit të Kushteve të rishikuara do të thotë që ju të pranoni dhe pranoni ndryshimet. Ju pritet të kontrolloni shpesh këtë faqe në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për çdo ndryshim, pasi ato janë të detyrueshme për ju.

Duke vazhduar hyrjen ose përdorimin e Shërbimit tonë pasi të bëhen efektive çdo rishikim, ju pranoni të bindeni nga termat e rishikuar. Nëse nuk pajtoheni me kushtet e reja, nuk jeni më i autorizuar të përdorni Shërbimin.

njohje

NGA PINGRDORIMI I SH SERVRBIMIT OSE SH SERVRBIME TTHER TJERA TV PVRGJITSHME NGA SHQIPTARI, JU DIJN Q TH KENI LEXONI KESTO KUSHT T SHRBIMIT DHE PREERBASHKT T TO BNI NGA TIJ.