sfond

Rreth SH.B.A.

4tracking është një faqe interneti dhe aplikacioni ofron shërbime për përcjelljen e paketave në të gjithë botën.

Pse dëshironi të përdorni 4tracking?

4tracking duke u përpjekur për të bërë më të lehtë procesin e ndjekjes së paketave, Ju mund të dëshironi të përdorni 4tracking nëse jeni duke bërë blerje nga dyqanet në internet, ku 4tracking ju ndihmon të gjurmoni kaq shumë pako në të njëjtën kohë, ndjekja e paketave të gjitha në një.


Gjithçka që ju duhet të gjurmoni një paketë me 4tracking është një numër gjurmimi, Ju mund ta merrni këtë numër gjurmimi nga shitësi, Menjëherë shitësi dërgoni numrin e përcjelljes përmes postës elektronike ose në faturën tuaj.


Uebfaqja dhe aplikacioni 4tracking është përkthyer në disa gjuhë në mënyrë që shumica e përdoruesve të mund ta përdorin atë me lehtësi, pasi gjithashtu mund të përkthejë rezultatet e përcjelljes, në mënyrë që të kuptosh statusin e dërgesave tuaja.


Vizitoni faqen tonë të FAQ për më shumë informacion.