позадина

За САД

4tracking е веб-страница и апликацијата обезбедува услуги за следење пакети ширум светот.

Зошто сакате да користите 4tracking?

4tracking обидувајќи се да го олеснат процесот на следење на пакетите, можеби ќе сакате да користите 4tracking ако купувате од онлајн продавници, каде што 4tracking ви помага да следите толку многу пакети одеднаш Следење на пакетите одеднаш.


Сè што треба да следи пакет со 4tracking е број за следење, можете да го добиете овој број за следење од продавачот, Веднаш продавачот да го испрати бројот за следење преку е-пошта или во вашата фактура.


Веб-страницата и апликацијата 4tracking е преведена на неколку јазици, така што повеќето корисници можат лесно да ги користат, бидејќи може да ги преведе и резултатите од следењето, за да можете да го разберете статусот на вашите пратки.


Посетете ја нашата страница за прашања за повеќе информации.