позадина

Правила и услови

Последно ажурирано: 2020-06-28

Вовед

Добредојдовте на 4TRACKING

Овие Услови на Користење („Услови“, „Услови на услуга“) ја регулираат вашата употреба на нашата веб-страница лоцирана на 4tracking.net (заедно или индивидуално „Сервис“) управувана од 4TRACKING .

Нашата политика за приватност, исто така, управува со вашата употреба на нашата услуга и објаснува како ги собираме, заштитуваме и откриваме информациите што се резултат на вашата употреба на нашите веб-страници.

Вашиот договор со нас ги вклучува овие Услови и нашата Политика за приватност („Договори“). Вие потврдувате дека сте ги прочитале и разбрале договорите и се согласувате дека ќе бидете обврзани за нив.

Ако не се согласувате со (или не можете да ги исполнувате) договорите, може да не ја користите Услугата, но ве молиме известете нè со контактирање со нас за да можеме да се обидеме да најдеме решение. Овие услови се применуваат за сите посетители, корисници и други кои сакаат да пристапат или користат Услуги.

Комуникации

Користејќи ја нашата услуга, вие се согласувате да се претплаќате на билтени, маркетинг или промотивни материјали и други информации што можеме да ги испратиме. Како и да е, може да се откажете од примање на какви било, или сите, од овие комуникации од нас следејќи ја врската за откажување претплата или од нас Контакт

Аналитика

Можеме да користиме услуги на трети лица за да ја следиме и анализираме употребата на нашата услуга.

Промени во услугата

Ние го задржуваме правото да ја повлечеме или измениме нашата Услуга и која било услуга или материјал што ќе го обезбедиме преку Сервис, по наше дискреционо право, без најава. Ние нема да бидеме одговорни ако поради која било причина целиот или кој било дел од услугата е недостапен во кое било време или за кој било период. Од време на време, ние може да го ограничиме пристапот до некои делови од услугата или целата услуга на корисниците, вклучително и регистрирани корисници.

Измени и дополнувања на условите

Можеме да ги измениме Условите во кое било време со објавување на изменетите услови на оваа страница. Ваша одговорност е да ги прегледувате овие Услови периодично.

Вашата континуирана употреба на Платформата по објавувањето на ревидираните Услови значи дека вие прифаќате и се согласувате со измените. Од вас се очекува често да ја проверувате оваа страница за да бидете свесни за какви било промени, бидејќи тие се обврзувачки за вас.

Продолжувајќи да пристапувате или користите нашата Услуга откако сите ревизии ќе станат ефективни, вие се согласувате дека ќе бидете обврзани со ревидираните услови. Ако не се согласувате со новите услови, веќе не сте овластени да користите Услуга.

Признание

СО УПОТРЕБУВА SERVЕ СЕРВИС ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ ОБВРДУВА ОД САД, ПРИГОДНЕТЕТЕ КОИ СЕ ПРАВЕТЕТЕ ОВИЕ УСЛОВИ НА УСЛУГИТЕ И ДОГОВОРИ ДА СЕ ОБВРЗУВААТ.