Australia Post

Australia Post gjurmo

Australia Post është ndërmarrja e biznesit qeveritar që ofron shërbime postare në Australi

sfond

Ndiqni dërgesat dhe parcelat e Australisë Post

Australia Post

Posta në Australi është ndërmarrja e biznesit qeveritar që ofron shërbime postare në Australi. Zyra qendrore e postës në Australi është e vendosur në Rrugën Bourke, Melbourne, e cila gjithashtu shërben si zyrë postare. Postimi në Australi është pasardhësi i Departamentit të Postmasterit të Përgjithshëm, i cili u krijua në federatë në 1901 si pasardhësi i shërbimeve postare koloniale. Në 1975, departamenti u shfuqizua dhe funksionet e tij postare u morën nga Komisioni Australian Postar. Emri dhe struktura aktuale e organizatës u miratua në 1989 si pjesë e një procesi të korporatizimit.

Sipas raportit të postit të australisë në vitin 2019, Australia post raportoi se ka mbi 12.1 milion pika shpërndarjeje dhe 4,343 zyra postare në të gjithë vendin, ajo gjithashtu ka mbi 15.037 kuti postare në rrugë, Australia post tani mbështet duke shpërndarë në 214 qarqe në të gjithë botën me ndihmën e 6 dedikuar transportuesve të linjave ajrore në partneritet me Qantas.

Australia poston mbi 40 milion parcela dhe 210 milion letra vetëm në dhjetor me një mesatare prej 1.3 milion parcele në ditë.

Ndiqni parcelat postare të Australisë

Me 4TRACKING mund të gjurmoni ngastrat tuaja Australiane Post lehtësisht, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes së australisë në fushën e mësipërme, dhe të klikoni në butonin e ndjekjes dhe të prisni disa sekonda për të marrë informacion të detajuar në lidhje me ngastrën tuaj, përfshirë vendet dhe datat. Por pyetja është se si duket numri i përcjelljes së postave në Australi ?, Përgjigja më poshtë.

Australia poston numrat përcjellës

Numrat e ndjekjes nga Australia në Australi mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

 • A# *** *** *** AU
 • C# *** *** *** AU
 • E# *** *** *** AU
 • L# *** *** *** AU
 • R# *** *** *** AU
 • S# *** *** *** AU
 • U# *** *** *** AU
 • V# *** *** *** AU
 • !!!! *** ***
 • !!!! *** *** **
 • 33!!! *** *** *
 • !!!! *** *** *** ***
 • R *** *** *** *** ***
 • 997001 *** *** *** ***
 • 997960 *** *** *** ***
 • 997963 *** *** *** ***
 • !!## *** *** ** EXP00001
 • !!!! *** *** *** *** *** **
 • 00010 *** *** *** *** *** **
 • 00030 *** *** *** *** *** **
 • 02070 *** *** *** *** *** **
 • 03070 *** *** *** *** *** **
 • 33!!! *** *** *** *** *** ***
 • 99701 *** *** *** *** *** ***
 • 99702 *** *** *** *** *** ***
 • EBA00 *** *** *** *** *** ***
 • R *** *** *** *** *** *** *** ***
 • 99700160!!! *** *** *** *** *** ***
 • 99700193!!! *** *** *** *** *** ***
 • 99701665!!! *** *** *** *** *** ***
 • 019931265099999891!!! *** *** *** *** *** ***
 • 01993126509999989133!!! *** *** *** *** *** ***
 • 01993126509999989199!!! *** *** *** *** *** ***

Ndjekja e postës ndërkombëtare për shërbimet e ofrimit të Australisë dhe Posta

Shërbimi ndërkombëtar i transportit në Australi Post Post ofron shumë karakteristika, duke përfshirë ndjekjen e paketave për derë më derë, të gjitha këto sipas nevojave të klientit. Kjo është lista e tyre:

 • Australian International Courier Postar
 • Express Post Ndërkombëtar Express
 • Standard Post Ndërkombëtar Australian
 • Australia Post Ekonomia Ndërkombëtare e Ekonomisë Ajrore
 • Australia Post deti ndërkombëtar i ekonomisë

Australian International Courier Postar

Shërbimi ndërkombëtar i transportit Courier Australia Post i njohur si shërbimi më i shpejtë, Koha e parashikuar e mbërritjes është 1-2 ditë pune. ajo vjen me aftësinë e gjurmimit përmes postave elektronike dhe njoftimeve SMS, Ju gjithashtu mund të shtoni një Cover shtesë siguron humbje ose mbulesë dëme nga 100 dollarë deri në 5000 dollarë. Nëse sendi juaj është i humbur ose dëmtuar ndërsa transportohet nga Australia Post dhe nuk keni blerë Extra Cover, mund të keni akoma të ligjshëm për kompensim të kufizuar. Mimet për këto shërbime fillojnë nga 85.20 dollarë.

Express Post Ndërkombëtar Express

Shërbimi i anijeve Australian Post Ndërkombëtar Express është shërbimi i shpejtë i dorëzimit të sekondave nga Australia Post, Ai ka një kohë të vlerësuar të mbërritjes prej 2-4 ditësh pune, Ai gjithashtu vjen me aftësinë për të ndjekur paketat tuaja përmes SMS dhe njoftimeve me email, dhe gjithashtu nënshkrim në dorëzim , Ju gjithashtu mund të shtoni Cover Cover siguron humbje ose mbulesë dëme nga 100 dollarë deri në 5,000 dollarë.

Nëse sendi juaj ka humbur ose dëmtuar gjatë transportimit nga Australia Post dhe nuk keni blerë Extra Cover, mund të keni akoma të ligjshëm për kompensim të kufizuar. Mimet për këto shërbime fillojnë nga 28,30 dollarë për letra dhe dokumente dhe nga 30,20 dollarë për pako.

Standard Post Ndërkombëtar Australian

Transporti Australian Ndërkombëtar i Transportit Standard ka një kohë të vlerësuar të mbërritjes prej 6 ditësh pune në vendet e Amerikës dhe Evropës, Kjo paketë vjen me një aftësi për të ndjekur paketat vetëm përmes postës elektronike. mund të shtoni një opsion shtesë që do të kushtojë më shumë sepse ato nuk janë të përfshira në këtë paketë si ndjekja e paketave me njoftime SMS dhe mbulesa shtesë siguron mbulim humbje ose dëmtimi nga 100 dollarë deri në 5,000 dollarë. Mimet për këtë shërbim fillojnë në 15.20 dollarë.

Australia Post Ekonomia Ndërkombëtare e Ekonomisë Ajrore

Metoda e transportit të postës në Australi pas Ekonomisë është shërbimi më i lirë, Shpejtësia nuk është përparësia më e lartë e Australisë Post për këtë shërbim, kështu që koha e mbërritjes së shërbimit tuaj do të jetë më e gjatë se shërbimet e tjera ndërkombëtare me një vlerësim të 10-90 ditëve të punës. Postimi në Australi nuk ofron parcela për ndjekjen e shërbimit të transportit nga Ekonomia Ndërkombëtare. Ju mund të shtoni një mundësi shtesë për këtë shërbim, si një Cover Cover shtesë që siguron humbje ose dëme nga 100 dollarë deri në 500 dollarë. Mimi për këtë shërbim fillon nga 2.30 dollarë për letra dhe dokumente dhe 10,20 dollarë për pako. Pesha maksimale për ngastrat është 2 kg për ngastrat dhe 500g nga shkronjat.

Australia Post deti ndërkombëtar i ekonomisë

Shërbimet ndërkombëtare të Postës Australiane të Ekonomisë së Postës janë të njëjta me shërbimet ndërkombëtare të Ekonomisë Ajrore, mbrojtja midis tyre është koha e dorëzimit dhe pesha e Limiteve dhe çmimi, ajo ka një kohë të vlerësuar të mbërritjes prej 30-90 ditësh pune, me kufij peshe prej 2 kg - 20kg, Mimi për këtë metodë të transportit duke filluar nga 46.15 $.

Farë është kufijtë e peshës për transportin në Australi pas transportit ndërkombëtar?

Për të gjitha shërbimet e transportit me postë në Australi Post International, të gjitha ato kufizoheshin në 20 kg për parcelë.