Cainiao

Cainiao gjurmo

Cainiao është një kompani logjistike kineze e themeluar dhe nisur nga Alibaba Group

sfond

Ndiqni paketat CAINIAO

Cainiao

Cainiao është një kompani logjistike kineze e themeluar dhe nisur nga Alibaba Group në 2013, emri i plotë i kompanisë është Cainiao Smart Logistics Network Limited, i njohur më parë si China Smart Logistics Network. Cainiao Logistics u bashkua me kompani të tjera si Yintai Commercial, Fosun Group, Fuchun Group, SF Express, Shentong, YTO, Zhongtong, Yunda, etj. Më 8 nëntor 2019, Alibaba Group investoi 3.33 miliardë dollarë për të rritur aksionet e saj në Cainiao dhe aksionet e saj raporti do të rritet nga 51% në 63%.

Ndjekja e parcelave Cainiao

Shërbimet 4TRACKING mund t'ju ndihmojnë të gjurmoni parcelat tuaja Cainiao të dërguara me Cainiao, gjithçka që ju nevojitet është një numër gjurmimi Cainiao, Vendosni numrin tuaj të gjurmimit Cainiao në fushën më sipër, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe prisni disa sekonda për të marrë informacion të detajuar në lidhje me parcelën tuaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Rreth Cainiao

Cainiao Logistics ofron shërbime logjistike për Alibaba Group. Ajo operon depot dhe stacionet e ofrimit të shpejtë.


Cainiao Logistics gjithashtu operon një platformë informacioni logjistike e cila siguron qasje në kohë reale të informacionit si për blerësit ashtu edhe për shitësit. Shen Guojun themeloi Rrjetin e Logjistikës Kineze të Krisur më 28 maj 2013 që më vonë u bë Cainiao Logistics, me selinë e tij në Shenzhen të Kinës.


Bota njeh platformën popullore të blerjeve AliExpress dhe Alibaba, të dy faqet dërgojnë miliona porosi në të gjithë botën, për të menaxhuar miliona porosi që kalojnë nëpër duart e tregtarëve në AliExpress dhe Alibaba, Cainiao u krijua në partneritet me kompani të tjera të shpërndarjes në për të krijuar shërbimin e tyre të transportit. Shërbimi u lançua në maj 2013 dhe në vetëm pesë vjet, ai është bërë një nga kompanitë më të mëdha kineze me një vlerësim tregu prej mbi 1 miliard RMB. Bashkëpunon pa probleme me ndërmarrjet kryesore ndërkombëtare të transportit si China Post, Yanwen dhe SF Express.