1ST

1ST gjurmo

1ST Group është një kompani kineze logjistike me seli në Shenzhen të Kinës.

sfond

Ndiqni dërgesat e Grupit 1ST

1ST

1ST Group, me seli në Parkun Industrial të zellshëm Huaide Cuigang, distrikti Bao'an, Shenzhen, Kinë, është një kompani lider logjistike që ka krijuar një vend për vete në industrinë globale të transportit dhe logjistikës. E vendosur në ndërtesën 36, zona 5, kjo kompani përdor pozicionin e saj strategjik në një nga qendrat më të rëndësishme ekonomike dhe teknologjike të Kinës për të ofruar zgjidhje logjistike gjithëpërfshirëse. I specializuar në shërbimet B2B dhe B2C, 1ST Group lehtëson zhdoganimin dhe shpërndarjen pa probleme, duke bashkëpunuar me gjigantët globalë si UPS, FedEx, DHL për të siguruar transport efikas dhe të besueshëm të mallrave nëpër tregjet kryesore duke përfshirë SHBA-në, Kanadanë, Britaninë e Madhe, vende të tjera evropiane. , dhe Japonia.

Shërbimet e ofruara nga 1ST Group

Portofoli i shërbimeve të 1ST Group përfshin një gamë të gjerë zgjidhjesh logjistike të dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientelës së tij. Nga trajtimi i zinxhirëve të ndërlikuar të furnizimit B2B deri te sigurimi i tranzitit të qetë të parcelave të tregtisë elektronike B2C, kompania menaxhon me mjeshtëri çdo aspekt të logjistikës dhe zhdoganimit. Duke bashkëpunuar me transportues të njohur ndërkombëtarë, 1ST Group zgjeron shtrirjen e tij, duke u ofruar klientëve një kanal të besueshëm për nevojat e tyre të transportit ndërkombëtar, duke lidhur kështu bizneset dhe konsumatorët në të gjithë kontinentet me lehtësi dhe efikasitet.

Ndjekja e dërgesave me Grupin 1ST

Si funksionon gjurmimi i dërgesave

Sistemi i gjurmimit të 1ST Group u ofron klientëve paqe mendore duke ofruar përditësime në kohë reale për vendndodhjen e dërgesave të tyre. Pasi të dërgohet një ngastër, klientët marrin një numër gjurmues, i cili është çelësi për të aksesuar informacionin e përditësuar mbi udhëtimin e paketës. Kjo transparencë në procesin e transportit jo vetëm që rrit kënaqësinë e klientit, por gjithashtu përforcon besimin në shërbimet e 1ST Group.

Formatet e numrave gjurmues

Numrat përcjellës për parcelat e dërguara me 1ST Group ndjekin një format të veçantë, duke filluar me prefiksin '1ST' dhe pasuar nga një seri numrash. Ky identifikues unik lejon gjurmimin e lehtë të dërgesave përmes faqes së internetit të 1ST Group ose drejtpërdrejt përmes faqeve të internetit të operatorëve të tyre partnerë si UPS, FedEx ose DHL, në varësi të asaj se kush e trajton dërgesën.

Koha e dorëzimit të dërgesës

Kohët e dorëzimit për dërgesat e trajtuara nga 1ST Group ndryshojnë në bazë të destinacionit dhe transportuesit specifik të përfshirë. Për dërgesat në SHBA, Kanada dhe Mbretërinë e Bashkuar, si dhe në vende të tjera evropiane dhe Japoni, kompania përpiqet të përshpejtojë tranzitin, duke arritur zakonisht shpërndarjen brenda kornizave kohore standarde të përcaktuara nga transportuesit partnerë. Për shembull, dërgesat në SHBA dhe Kanada mund të zgjasin nga 3 deri në 7 ditë pune me shërbime ekspres, ndërsa dërgesat në MB dhe Evropë mund të variojnë nga 5 deri në 10 ditë pune, në varësi të proceseve të zhdoganimit dhe logjistikës specifike të destinacionit. vendi.

Si të gjurmoni dërgesat e Grupit 1ST?

Për të gjurmuar një dërgesë të Grupit 1ST, futni numrin tuaj të ndjekjes në fushën e caktuar dhe klikoni në butonin "Transportuesi". Pastaj, zgjidhni "1ST" nga opsionet. Nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, sistemi mund të identifikojë automatikisht transportuesin për ju. Tjetra, klikoni në butonin "Track". Do të ridrejtoheni në një faqe të rezultateve të gjurmimit, ku shfaqen informacione të detajuara në lidhje me statusin dhe vendndodhjen e dërgesës suaj.

Kontaktimi i Grupit 1ST për Çështjet e Dërgesave

Në rast të ndonjë problemi me dërgesat, të tilla si vonesa ose paketa që mungojnë, rekomandohet që klientët të kontaktojnë fillimisht me shitësin ose furnizuesin nga i cili kanë blerë produktin. Kjo qasje shpesh jep zgjidhje më të shpejtë dhe më efektive, pasi shitësit kanë krijuar kanale komunikimi me 1ST Group. Për më tepër, për blerjet e bëra përmes tregjeve në internet si eBay ose AliExpress, këshillohet kontaktimi i drejtpërdrejtë me shitësin. Në rastet kur dërgesat nuk dorëzohen ose nëse ka ndonjë mospërputhje, klientët kanë mundësinë të hapin një mosmarrëveshje në platformën përkatëse për të kërkuar një zgjidhje ose rimbursim.


Angazhimi i 1ST Group për të shfrytëzuar vendndodhjen e tij strategjike në Shenzhen, së bashku me partneritetet e tij me transportuesit globalë të transportit detar, e pozicionon atë si një lojtar jetik në logjistikën ndërkombëtare. Duke ofruar zgjidhje të fuqishme gjurmimi dhe shërbime efikase të ofrimit, 1ST Group siguron që bizneset dhe konsumatorët në mbarë botën mund të lidhen dhe të bëjnë transaksione me besim dhe lehtësi.

Pyetjet e bëra më shpesh rreth grupit 1ST

Çfarë duhet të bëj nëse numri im i gjurmimit nuk funksionon?

Nëse numri juaj i gjurmimit i dhënë nga 1ST Group nuk funksionon, fillimisht sigurohuni që e keni futur saktë numrin. Nëse ende nuk funksionon, mund të ketë një vonesë në përditësimin e sistemit. Ju lutemi prisni disa orë dhe provoni përsëri. Nëse problemi vazhdon, kontaktoni shitësin ose furnizuesin për ndihmë të mëtejshme, pasi ata mund të lidhen drejtpërdrejt me 1ST Group në emrin tuaj.

Pakoja ime është shënuar si e dorëzuar, por nuk e kam marrë. Çfarë hapash duhet të ndërmarr?

Nëse paketa juaj është shënuar si e dorëzuar, por ju nuk e keni marrë atë, kontrolloni vendndodhjen tuaj të dorëzimit për ndonjë njoftim për tentativë dërgese ose me fqinjët që mund ta kenë marrë paketën në emrin tuaj. Nëse ende nuk mund ta gjeni paketën tuaj, kontaktoni menjëherë shitësin ose furnizuesin për të raportuar problemin. Ata mund të nisin një hetim me 1ST Group ose kompaninë partnere për të gjetur dërgesën tuaj.

A mund ta ndryshoj adresën e dorëzimit pasi të jetë dërguar paketa ime?

Pasi një paketë të jetë dërguar, ndryshimi i adresës së dorëzimit mund të jetë sfidues dhe zakonisht nuk është i mundur. Sidoqoftë, duhet të informoni menjëherë shitësin ose furnizuesin për adresën e pasaktë. Ata mund të jenë në gjendje të komunikojnë me 1ST Group ose operatorin partner për të parë nëse një ndryshim është i realizueshëm, në varësi të statusit aktual të dërgesës.

Cilat janë oraret tipike të dorëzimit për dërgesat e Grupit 1ST?

Kohët e dorëzimit ndryshojnë në varësi të destinacionit dhe operatorit partner të përfshirë. Në përgjithësi, dërgesat e brendshme brenda Kinës përfundojnë brenda 1-3 ditëve të punës. Dërgesat ndërkombëtare në SHBA, Kanada, MB, vende të tjera evropiane dhe Japoni mund të zgjasin nga 3 deri në 14 ditë pune, duke iu nënshtruar zhdoganimit dhe afateve specifike të transportuesit.

Çfarë ndodh nëse humbas dorëzimin e paketës sime?

Nëse humbisni dorëzimin e paketës suaj, transportuesi zakonisht do të lërë një njoftim me udhëzime për riplanifikim të dorëzimit ose marrjen e paketës nga një zyrë lokale. Ndiqni udhëzimet në njoftim ose kontaktoni shitësin ose furnizuesin për të rregulluar një shpërndarje në një kohë më të përshtatshme.

Si mund të raportoj një paketë të humbur ose të dëmtuar me 1ST Group?

Për të raportuar një paketë të humbur ose të dëmtuar të dërguar me 1ST Group, kontaktoni shitësin ose furnizuesin nga i cili keni blerë artikullin. Ata kanë informacionin e nevojshëm dhe aksesin në sistemin mbështetës të 1ST Group për të paraqitur një kërkesë në emrin tuaj. Sigurohuni që të jepni të gjitha detajet përkatëse dhe çdo dëshmi të dëmtimit për të ndihmuar në procesin e kërkesës.