SpeedPAK

SpeedPAK Следење

SpeedPAK е кинеска логистичка компанија која обезбедува услуги за брза испорака за е-трговија

позадина

Следете ги пакетите SpeedPAK

SpeedPAK

SpeedPAK е кинеска логистичка компанија која обезбедува услуги за брза испорака за е-трговија.

SpeedPAK е заедничко вложување помеѓу лидерот во кинеските приватни инвестиции во капитал, CITI CPE, и пионерот на глобалната платформа за е-трговија, eBay. Оттука ја поддржуваме нашата кауза со огромна количина на ресурси и долгогодишно успешно искуство во индустријата. Со нашата збогатена позадина и силна основа, нашиот производ има за цел да ги редефинира искуствата на нашите корисници преку брзина, стабилност, транспарентност, оптимизација на трошоците и одржливост.

SpeedPAK има канцеларии за пикап во 26 провинции и 185 градови во Кина (Почнувајќи со 1 пакет, без надоместок за услуга).

Следете ги пакетите SpeedPAK

За да ги следите пакетите на SpeedPAK, потребен ви е само валиден број за следење кој е сличен на ES10012341351300001010001D0N, ставете го вашиот број за следење во полето за следење погоре и кликнете на копчето „Следење“, а потоа ќе бидете пренасочени на страница со сите информации за вашата парцела. вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење SpeedPAK?

Кога се обидувате да ги следите пакетите на SpeedPAK, треба да знаете како изгледаат броевите за следење SpeedPAK, нели? на оваа страница ќе знаете сè за броевите за следење SpeedPAK.

Прво, броевите за следење SpeedPAK имаат вкупно 28 знаци, почнуваат со 2 букви проследени со 23 броеви проследени со 3 случајни знаци, на пр. ES10012349351300001010001D0N

Броевите за следење SpeedPAK може да се сумираат на следниов начин:

(# = Буква / * = број /! = Број или буква)

  • ES *** *** *** *** * ## *** *** ** # * #
  • EE *** *** *** *** * ## *** *** ** # * #

Како што гледате, бројот за следење започнува со ES или EE

  1. „ЕЕ“ за Економската услуга SpeedPAK
  2. „ES“ за услугата SpeedPAK Standard

Колку време му треба на SpeedPAK за да го испорача пакетот?

  1. SpeedPAK на официјалната веб-страница напомена дека времето за испорака за стандардна услуга е 8-12 работни дена и 10-15 работни дена за Економска услуга.