Hermes

Hermes Следење

Hermesworld е една од најголемите курирска мрежа за домот во Велика Британија

позадина

Следете ги Hermesworld парцелите и испораките

Hermes

Хермес е германска логистичка компанија основана во 1972 година во Западна Германија, компанијата ја прошири својата мрежа за да ги покрие земји како Франција, Велика Британија, Австрија, Италија и Русија. Хермес вработува околу 15.500 луѓе ширум светот и испраќа околу 817 милиони пакети во Европа секоја година и испорака до 28 европски земји, како и Швајцарија, Лихтенштајн и Турција. Хермес, исто така, го турка својот понатамошен раст со проширувањето на инфраструктурата: Помеѓу 2011 и 2013 година, компанијата ја прошири својата германска мрежа за испорака за да вклучи 18 нови филијали и нов главен центар. Особено важно: Сите нови згради беа планирани и имплементирани во согласност со стандардите на Германскиот совет за одржлива градба (DGNB).

Хермес, исто така познат како Хермесворлд во Обединетото Кралство и е најголемата курирска мрежа за достава до дома која работи со повеќе од 160 милиони колекции и испораки секоја година.

Како да ги следам пакетите на Hermesworld?

За да ги следите парцелите на Хермес, потребен ви е валиден број за следење на Хермес, на пр. T00D7A9104600744, ставете го вашиот број за следење на полето погоре, ако сте сигурни дека вашиот број за следење е 100% број за следење на Хермес, потоа изберете „Хермес“ како превозник со кликнување на копчето за превозник , во спротивно оставете ни да го избереме операторот автоматски за вас. потоа кликнете на копчето за следење и потоа ќе бидете пренасочени на страницата за следење каде што ќе добиете детални информации за вашата пратка вклучувајќи ја нејзината локација и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на Hermesworld?

Броевите за следење на Хермес имаат должина од 16 знаци, а броевите за следење имаат 2 форми, првата форма е дека сите 16 знаци се цифри, на пр. на пр. T00D7C9104600702

Колку време е потребно за Hermesworld да испорача парцела надвор од ОК?

Хермес може да го испорача вашиот пакет од ОК до која било европска земја во рок од 3-7 дена, понекогаш е потребно повеќе, зависи од локацијата на округот на дестинацијата.