Singapore Post

Singapore Post gjurmo

Singapore Post është një kompani shërbimi korrierësh që ofron shërbime postare brenda dhe jashtë vendit.

sfond

Ndiqni dërgesat në Singapore Post

Singapore Post

Singapore Post Limited, ose SingPost, është i licencuari postar publik i caktuar i Singaporit, përgjegjës për ofrimin e shërbimeve postare të besueshme dhe të përballueshme në të gjithë qytetin-shtetin dhe më gjerë. E themeluar në 1819, SingPost ka evoluar gjatë shekujve për t'iu përshtatur nevojave në ndryshim të klientëve të saj, duke e bërë atë një ofrues kryesor të zgjidhjeve postare dhe logjistike në rajon. SingPost ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke filluar nga shërbimet tradicionale postare deri tek logjistika e tregtisë elektronike.


Selia e SingPost ndodhet në mënyrë strategjike në Qendrën Postare të Singaporit, Paya Lebar, në zemër të qytetit. Objekti modern dhe i teknologjisë së fundit vepron si qendra qendrore e operacioneve, duke siguruar ofrimin e shërbimeve pa probleme në të gjitha rajonet. Me një fuqi punëtore prej mijëra, SingPost është i pajisur mirë për të përmbushur nevojat e ndryshme të individëve, bizneseve dhe agjencive qeveritare.


SingPost vlerësohet mirë për përkushtimin e saj ndaj përsosmërisë dhe inovacionit, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh të tilla si shërbime postare, parcelash dhe logjistike, zgjidhje postare ndërkombëtare dhe zgjidhje të tregtisë elektronike. Përveç shpërndarjes tradicionale të postës, SingPost ofron gjithashtu shërbime financiare përmes filialit të saj, SingPost Centre, dhe zgjidhje dixhitale si kioskat SAM dhe vPost, shërbimi i saj ndërkombëtar i transportit.

Ndjekja e dërgesave postare në Singapor

Ndjekja e dërgesave është një pjesë integrale e shërbimeve të SingPost, duke u mundësuar klientëve të gjurmojnë pakot dhe postën e tyre në kohë reale. SingPost ofron një sistem gjurmimi të fuqishëm dhe të sigurt që u jep klientëve paqe mendore duke ditur statusin dhe vendndodhjen e dërgesave të tyre. Procesi është i drejtpërdrejtë: klientët thjesht duhet të fusin numrin unik të gjurmimit të dhënë në momentin e dërgimit në mjetin e gjurmimit në faqen e internetit të SingPost ose duke përdorur platformën tonë të përcjelljes së dërgesave.

Si të gjurmoni dërgesat postare në Singapor?

Për të gjurmuar një dërgesë Singapore Post, duhet të futni numrin tuaj të përcjelljes në fushën e caktuar dhe klikoni butonin "Transportuesi", më pas zgjidhni "Singapore Post". Nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, sistemi mund të zgjedhë automatikisht transportuesin për ju. Më pas, klikoni butonin "Gjurmo" dhe do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit, ku mund të gjeni informacion të detajuar në lidhje me statusin dhe vendndodhjen e dërgesës suaj.

Si duket një numër përcjellës i postimeve në Singapor?

Një numër gjurmues SingPost zakonisht përbëhet nga një seri karakteresh alfanumerike. Zakonisht fillon me dy alfabete, pasuar nga nëntë shifra dhe përfundon me "SG". Për shembull, një numër gjurmimi mund të duket si "RR123456789SG". Ky identifikues unik i lejon klientët të monitorojnë ecurinë e dërgesave të tyre gjatë gjithë procesit të dorëzimit.

Koha e dorëzimit për dërgesat postare në Singapor

Kohët e dorëzimit për dërgesat e SingPost ndryshojnë në bazë të shërbimit të përdorur dhe destinacionit. Për postën lokale brenda Singaporit, dorëzimi zakonisht zgjat 1-3 ditë pune. Për dërgesat ndërkombëtare, koha e dorëzimit mund të variojë nga disa ditë deri në disa javë, në varësi të vendit të destinacionit dhe procedurave doganore. Megjithatë, këto janë vetëm kohët e parashikuara të dorëzimit dhe dorëzimi aktual mund të ndryshojë. Rekomandohet gjithmonë të gjurmoni rregullisht dërgesën tuaj SingPost për informacionin më të saktë.

Pyetjet e bëra më shpesh rreth dërgesave postare në Singapor

Si mund të kontaktoj Singapore Post nëse ka një problem me dërgesën time?

Nëse ka një problem me dërgesën tuaj, shërbimi ndaj klientit i SingPost është i disponueshëm për t'ju ndihmuar. Mund t'i kontaktoni në numrin e tyre të linjës telefonike: +65 6222 5777 . Sigurohuni që të keni në dorë numrin tuaj të ndjekjes dhe informacione të tjera të rëndësishme në lidhje me dërgesën tuaj kur i kontaktoni ata.

Çfarë duhet të bëj nëse gjurmimi im i dërgesës në Singapor nuk përditësohet?

Nëse statusi i gjurmimit të dërgesës SingPost nuk është përditësuar për disa ditë, mund të jetë për shkak se paketa është në tranzit midis pikave të gjurmimit. Nëse statusi mbetet i pandryshuar për një periudhë të gjatë, rekomandohet që të kontaktoni shërbimin e klientit të SingPost për ndihmë.

Çfarë do të thotë 'në tranzit' për dërgesën time postare në Singapor?

Statusi 'In Transit' për dërgesën tuaj SingPost tregon se paketa juaj është në rrugën e saj drejt adresës së dorëzimit. Statusi do të përditësohet ndërsa paketa kalon nëpër faza të ndryshme të procesit të dorëzimit.

Çfarë duhet të bëj nëse dërgesa ime e postës në Singapor vonohet?

Nëse dërgesa juaj SingPost vonohet përtej kohës së parashikuar të dorëzimit, fillimisht duhet të kontrolloni statusin duke përdorur numrin tuaj të përcjelljes. Nëse informacioni i gjurmimit nuk është përditësuar për disa kohë, ose nëse vonesa është e konsiderueshme, rekomandohet të kontaktoni shërbimin e klientit të SingPost për ndihmë të mëtejshme.

Çfarë duhet të bëj nëse statusi im i dërgesës në Singapor thotë "Dorëzuar", por nuk e kam marrë paketën time?

Nëse informacioni i gjurmimit të SingPost tregon 'Dorëzuar', por ju nuk e keni marrë paketën tuaj, këshillohet që fillimisht të kontrolloni me fqinjët ose zyrën tuaj postare lokale. Nëse ende nuk mund ta gjeni paketën, duhet të kontaktoni shërbimin e klientit të SingPost për ndihmë të mëtejshme.

Çfarë mund të bëj nëse kam marrë një paketë të dëmtuar nga Singapore Post?

Nëse merrni një paketë të dëmtuar, duhet ta raportoni menjëherë te SingPost. Ju mund ta bëni këtë duke kontaktuar shërbimin e tyre ndaj klientit ose përmes faqes së tyre të internetit ose përmes telefonit. Jepni të gjithë informacionin përkatës në lidhje me dërgesën, duke përfshirë numrin e përcjelljes dhe natyrën e dëmtimit, për të lehtësuar procesin e zgjidhjes.

Më ka munguar dërgesa ime në Singapor. Çfarë duhet të bëj më pas?

Nëse nuk keni qenë në shtëpi kur është tentuar dorëzimi, SingPost zakonisht do të lërë një njoftim me informacion në lidhje me përpjekjen e ardhshme të dorëzimit ose udhëzime për marrjen e paketës nga një zyrë postare lokale. Ndiqni udhëzimet në njoftim për të marrë paketën tuaj.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Singapore Post

statuset
Acceptance completed
Accepted in Poland
Aircraft take off
Arrival KALAMAKIOU - ELTA
Arrival M.D. PALAIOU FALIROU
Arrival at Collection Point For Pick-up
Arrival at Mail operation center
Arrival at Office of Exchange
Arrival at Outward Office Of Exchange
Arrival at PO
Arrival at delivery office
Arrival at export hub
Arrival at inward OE
Arrival at inward office of exchange
Arrival at origin border point
Arrival at outward OE
Arrival at outward office of exchange
Arrival at the airport
Arrival in CHOLARGOU - ELTA
Arrival in M.D. CHOLARGOU
Arrived At Delivery Centre - Um Ramool (Dubai)
Arrived at Delivery Office
Arrived at International Hub
Arrived at Regional Facility
Arrived at delivery office
Arrived at office of exchange
Arrived awaiting clearance (Inbound)
Arrived in PTT Work Place
At Office, In Delivery Office
Attempt of Delivery
Carrier received
Cleared and awaiting international departure
Could not be delivered and will be returned to the country of origin
Current Office Changed on Demand
Deliver item (Inb)
Delivered (to the recipient)
Delivered To Y***a M******u
Delivered and COD Collected
Delivered to Y***a M******u
Delivery Attempt
Delivery preparation
Delivery-3rd Party-On Hold