Deutsche Post (DHL)

Deutsche Post (DHL) gjurmo

Një kompani gjermane shumëkombëshe për shpërndarjen e paketave dhe menaxhimin e zinxhirit të furnizimit

sfond

Ndiqni dërgesat dhe parcelat e Deutsche post

Deutsche Post (DHL)

Kompania postare Deutsche (Deutsche Post AG) është ndër kompanitë më të mëdha ndërlidhëse në të gjithë botën dhe është një kompani gjermane shumëkombëshe e përqendruar në shpërndarjen e parcelave, si dhe në menaxhimin e zinxhirit të furnizimit dhe ka selinë në Bon.

Gjurmimi i paketave të Deutsche post

4tracking ju ofron një mënyrë të thjeshtë për të ndjekur parcelat e postës gjermane duke ndjekur këto hapa:

 • Vizitoni sitin nga lidhja e mësipërme
 • Do të gjeni një fushë të zbrazët në të cilën do të vendosni numrin tuaj të përcjelljes për dërgesën tuaj dhe klikoni Track
 • Sekonda më vonë, ju do të merrni të gjitha informacionet e disponueshme në lidhje me dërgesën tuaj, përfshirë vendndodhjen e dërgesës dhe të gjitha lëvizjet e saj
 • Ju mund të gjeni fushën e zbrazët në faqen kryesore, gjithashtu mund të kërkoni për kompaninë që keni përdorur për të dërguar produktin tuaj, përdorni kutinë bosh në faqen e kompanisë për të vendosur numrin e ndjekjes së produktit dhe të kërkoni për statusin e tij.

Si ta gjej numrin përcjellës për Deutsche Post?

Ka disa mënyra për të marrë një numër të gjurmimit të postës Deutsche:

Kur blini nga një sit pazar, për shembull, faqja shpesh siguron numrin e gjurmimit dhe do ta gjeni në faqen tuaj të porosive në sit.

Kur dërgoni një pako me Deutsche Post, do të merrni një faturë që përfshin shumë informacione, përfshirë numrin e përcjelljes.

Sa kohë kërkon që të arrijnë ngastrat e Deutsche post?

Deutsche Post konsiderohet si një nga kompanitë e ofrimit më të shpejtë në botë dhe shumicën e kohës është në një rreze prej 400 km, dorëzimi është shpesh në të njëjtën ditë, por më shumë se kaq, koha është deri në dy ditë.

Formularët e numrave gjurmues të Deutsche post

(# = Letra / * = numri /! = Letra ose numri)

 • R# *** *** *** DE
 • V# *** *** *** DE
 • A# *** *** *** DE
 • C# *** *** *** DE
 • E# *** *** *** DE
 • L# *** *** *** DE
 • U# *** *** *** DE
 • *** *** *** ** DE
 • JJD *** *** *** *** *
 • JJD *** *** *** *** *** ***
 • *** *** *** *
 • *** *** *** ***
 • *** *** *** *** *** *
 • *** *** *** *** *** *** *** *

Doesfarë do të thotë që ngastra ose dërgesa është në (në tranzit) për Deutsche post?

Kjo frazë do të thotë që ngastra është në rrugën e saj drejt adresuesit

Farë do të thotë nëse ngastra ose dërgesa janë në gjendje (dorëzimi) për Deutsche Post?

Dorëzimi do të thotë që adresuesi ka marrë paketën e tij dhe procesi i dorëzimit ka përfunduar.

Doesfarë do të thotë që ngastra ose dërgesa është në gjendje (i është dërguar dërguesit) për postën Deutsche?

Kjo zakonisht ndodh për shumë arsye, përfshirë klientin që nuk e merr paketën e tij brenda afateve të përcaktuara. Ose që ngastra ka mbetur në doganë dhe klienti nuk ka kryer procedurat e nevojshme për të marrë produktin e tij.