Poste italiane

Poste italiane gjurmo

Italy Post është një kompani e shërbimit të shpërndarjes postare në Itali

sfond

Gjurmoni parcelat Poste italiane

Poste italiane

Poste italiane është ofruesi italian i shërbimeve postare. Përveç ofrimit të shërbimeve postare, Poste Italiane Group ofron shërbime të integruara të komunikimit dhe logjistikës në Itali.

Poste italiane u themelua në 1862 nga qeveria Italiane, ajo ka më shumë se 134,000 të punësuar dhe më shumë se 12,800 zyra postare duke mundësuar mbledhjen dhe kthimin e blerjeve në internet dhe dërgimin e parcelave të para-frankuara ose të parapaguara.


Dorëzimi me postë, logjistika, parcelat dhe shpërndarja e shpejtë, kanë qenë gjithmonë një pjesë kryesore e identitetit të Poste Italiane dhe gjithashtu përfshin Shërbimin Postar Universal të Italisë. Vetëm në vitin 2018, Poste Italiane trajtoi mbi 3 miliardë posta dhe 127 milion parcela. Në Planin Deliver 2022 në 2018, kompania lançoi modelin e ri të Dorëzimit të Përbashkët, i cili ka ridizenjuar shërbimin duke prezantuar dërgesat e pasdites dhe fundjavës dhe u përqëndrua në modernizimin e flotës , duke e bërë atë më miqësor ndaj mjedisit me prezantimin e 345 skuterëve plotësisht elektrikë, me tre rrota, me kapacitet më të madh ngarkese për të lehtësuar shpërndarjen e parcelave në qytete dhe për të përmirësuar sigurinë në punë.

Gjurmimi i Poste italiane

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni parcelat e dërguara me postën italiane. E vetmja gjë që duhet të bësh është të vendosësh numrin tënd italian të ndjekjes së postave në fushën e mësipërme dhe të klikosh në butonin e ndjekjes dhe të presësh disa sekonda për të marrë informacion të detajuar në lidhje me parcelën tënde, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Posta Italiane Ndërkombëtare

International Mail është shërbimi universal i zakonshëm i postës për dërgimin e letrave, komunikimeve, dokumenteve dhe sendeve të vogla deri në 2 kg në peshë.

Ju mund të dërgoni Postë Ndërkombëtare duke përdorur një nga 50,000 kuti postare ose në zyrat postare në të gjithë Italinë.

Poste italiane Ndjekja e numrave

Numrat e gjurmimit të Poste italiane mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • A# *** *** *** IT
 • C# *** *** *** IT
 • E# *** *** *** IT
 • H# *** *** *** IT
 • K# *** *** *** IT
 • L# *** *** *** IT
 • N# *** *** *** IT
 • R# *** *** *** IT
 • S# *** *** *** IT
 • V# *** *** *** IT
 • X# *** *** *** IT
 • Z# *** *** *** IT
 • *** *** *** *** *
 • 1 *** *** *** ** D
 • 1 *** *** *** ** E
 • 1 *** *** *** ** V
 • F2 *** *** *** **
 • RA0000 *** *** *
 • RB0000 *** *** *
 • RC0000 *** *** *