Brazil correios

Brazil correios gjurmo

Një kompani në pronësi të shtetit që ka drejtuar shërbimin kombëtar postar të Brazilit që nga shekulli i shtatëmbëdhjetë

sfond

Ndiqni dërgesat dhe parcelat e korreios braziliane

Brazil correios

Brazilian correios Company u krijua në 1663 dhe kompania punon për të ofruar shërbime postare në Brazil dhe drejt vendeve të botës gjithashtu. Ai është pronë e shtetit brazilian dhe selia e tij ndodhet në kryeqytetin brazilian, Brasilia. Correios ofron zgjidhje, me teknologjinë më të fundit, për t'iu përgjigjur nevojave të komunikimit të kompanive dhe organizatave në një treg gjithnjë e më konkurrues. Ky është rasti i Sedex, krijuar në 1982, i cili është bërë një nga produktet kryesore të kompanisë dhe sektorët kryesorë ekspresivë në Brazil. Vitet e fundit, shërbimi ka shtuar metoda të reja si e-Sedex, Sedex 10, Sedex 12, Sedex Hoje dhe Sedex Mundi, të cilat kanë rezultuar në rritjen e ofrimit të porosive.

sherbime brazil correios

Shërbimet ndërkombëtare

 • SEDEX Mundi: Shërbim ndërkombëtar i anijeve të shprehur për qytetet kryesore në të gjithë botën.
 • EMS Brazil: Shërbim ndërkombëtar për dërgimin e mallrave me një transaksion me përparësi të lartë.

Shërbimet ekonomike:

 • Pako të Vogla: një shërbim ndërkombëtar për dërgimin e mallrave me trajtim parësor dhe data të dorëzimit afatmesëm.
 • Merchandise Ekonomike: isshtë një shërbim ndërkombëtar për dërgimin e mallrave me peshë deri në 20 kg dhe shpërndarjen e mallrave dhe përparësi të ulët.

Shërbimet lokale:

 • SEDEX: Shërbimi i Transportit të Transportit Express.
 • SEDEX 10: Shërbimi i Transportit Express me shpërndarjen e garantuar deri në 10 të mëngjesit në ditën e parë të punës pas ditës së dërgesës.
 • SEDEX Hoje: shprehu shërbimin e transportit me dërgesë të garantuar në të njëjtën ditë transporti.
 • SEDEX a Cobrar: Shërbimi i anijeve Express për dërgimin e parcelave në të cilat dërguesi paguan tarifat postare në kohën e dërgesës dhe përcakton shumën që do të mblidhet nga adresuesi.

Shërbimet ekonomike:

 • PAC - Rendi Ekonomik: shërbimi i ofrimit të ngarkesave ekonomike me dërgimin në shtëpi.

shërbime shtesë

 • Shërbimi i marrjes: Koleksioni i shtëpisë për shërbimin e parcelave vendase dhe ndërkombëtare.
 • Reverse Logjistika: Shërbimi që dërgon mallrat ose dokumentet që i janë dërguar dërguesit, pa asnjë kosto, të dërgohet vetëm në adresën e specifikuar nga klienti kontraktues.

Ndiqni dërgesat dhe parcelat e korreios braziliane

4tracking ju siguron një mënyrë të thjeshtë për të gjetur parcelat dhe dërgesat e korrejve brazilë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të vendosni numrin e përcjelljes së dërgesës në kutinë e zbrazët në faqen e internetit dhe të klikoni në Track. Pas një kohe, ju do të merrni të gjitha informacionet e disponueshme në lidhje me ngastrën ose dërgesën.

Si ta gjej numrin e përcjelljes së parcelës për correios brazil?

Kur blini nga faqet e internetit, shpesh siguron numrin e gjurmimit.

Kur dërgoni një parcelë nëpër zyrat brazil correios, do të merrni letra që përmbajnë informacionin e transmetimit dhe midis këtyre informacioneve do të gjeni numrin e përcjelljes.

Sa kohë kërkon që të arrijnë ngastrat brazil correios?

Brenda Brazilit, koha e dorëzimit varion nga një deri në dy ditë

Koha e dorëzimit për Postën Ndërkombëtare Braziliane ndryshon midis 3 dhe 40 ditëve

Ndjekja e formave të numrave për correios brazil

Formularët e ndjekjes së numrave për korrelat brazilë mund të identifikohen përmes listës së mëposhtme:

(# = Letra / * = numri /! = Letra ose numri)

 • A# *** *** *** BR
 • B# *** *** *** BR
 • C# *** *** *** BR
 • D# *** *** *** BR
 • E# *** *** *** BR
 • F# *** *** *** BR
 • I# *** *** *** BR
 • J# *** *** *** BR
 • L# *** *** *** BR
 • M# *** *** *** BR
 • N# *** *** *** BR
 • O# *** *** *** BR
 • P# *** *** *** BR
 • R# *** *** *** BR
 • S# *** *** *** BR
 • U# *** *** *** BR
 • V# *** *** *** BR
 • X# *** *** *** BR

Doesfarë do të thotë që ngastra ose dërgesa është në tranzicion) për korrejte brazilë?

"Transit" do të thotë që paketa ka informacione përcjellëse në rrugën e saj drejt adresës së marrësit.

Doesfarë do të thotë që ngastra ose dërgesa është në gjendje (Dorëzuar) për korreios brazilë?

Kjo fjali do të thotë që dorëzimi ishte i suksesshëm dhe paketa iu dorëzua adresuesit.

Doesfarë do të thotë nëse ngastra ose dërgesa është në gjendjen (e kthyer në dërgues) të correios brazil?

Kjo fjali do të thotë që adresuesi nuk e ka marrë dërgesën e tij për ndonjë arsye, dhe më pas dërgesa iu kthye dërguesit.

Doesfarë do të thotë se ngastra ose dërgesa janë në (përjashtim) rasti për korreios brazilë?

"Përjashtim" do të thotë që paketa iu kthye dërguesit, ose se marrësi nuk pranoi dorëzimin, paketa ishte dëmtuar ose përjashtime të tjera.

Dofarë duhet të bëj nëse ngastra është vjedhur ose humbur me korreios braziliane?

Pasi të mbërrijë koha e supozuar për dërgesën, ndonjëherë mund të ketë vonesa para lindjes. Ju lutemi kontaktoni kompaninë për t'u informuar për vendin e paketës. Nëse konfirmoni humbjen e paketës dhe nëse keni sigurim për humbjen e paketës, do të kompensoheni. Ju gjithashtu mund të kontaktoni dyqanin në internet nëse blini mallra. Sajti do të dërgojë një të mirë të dytë për të kompensuar humbjen e parë. Kontaktoni kompaninë këtu për të paraqitur ankesën tuaj dhe për të marrë më shumë informacion.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Brazil correios

statuset
A entrada do objeto no Brasil no foi autorizada pelos rgos fiscalizadores
Aguardando pagamento
Aguardando pagamento do despacho postal
Destinatrio recusou o objeto
Devoluo autorizada pela Receita Federal
Direcionado para entrega interna a pedido do cliente
Em devoluo origem por determinao da Receita Federal
Encaminhado para fiscalizao aduaneira
Fiscalizao aduaneira finalizada
Fiscalizao aduaneira finalizada no pas de destino
Liberado sem tributao
Objeto aguardando retirada no endereo indicado
Objeto devolvido ao pas de origem
Objeto disponvel para retirada em Caixa Postal
Objeto em correo de rota
Objeto em trnsito
Objeto em trnsito - por favor aguarde
Objeto encaminhado para fiscalizao - VIGIAGRO
Objeto encaminhado para fiscalizao aduaneira de exportao
Objeto encaminhado para retirada no endereo indicado
Objeto entregue ao destinatrio
Objeto entregue ao remetente
Objeto no entregue - Endereo no encontrado
Objeto no entregue - carteiro no atendido
Objeto no entregue - endereo incorreto
Objeto postado
Objeto postado aps o horrio limite da unidade
Objeto recebido em
Objeto recebido na unidade de distribuio
Objeto recebido na unidade de exportao no pas de origem
Objeto recebido pelos Correios do Brasil
Objeto recebido pelos Correios do Brasil com embalagem danificada
Objeto retido pela alfndega do pas de destino
Objeto saiu para entrega ao destinatrio
Objeto saiu para entrega ao remetente
Pagamento confirmado
Pagamento no confirmado pela operadora
Pagamento no efetuado no prazo
Prazo de retirada pelo destinatrio encerrado
Tentativa de entrega no efetuada