17EXP

17EXP gjurmo

17EXP është një kompani logjistike kineze që është e specializuar në dërgesat në vendet e Azisë Juglindore.

sfond

Ndiqni dërgesat 17EXP

17EXP

17EXP, i njohur gjithashtu në kinezisht si 壹启物流, u shfaq në 2017 me një vizion për t'u bërë një ofrues kryesor logjistik në Azinë Juglindore. Që nga fillimi i saj, kompania ka qenë e palëkundur në angazhimin e saj për përsosmëri, duke u përpjekur të ngrejë shërbimin, çmimet dhe mbështetjen pas shitjes në nivele të pashembullta. Me seli qendrore me një sy të mprehtë për të zgjeruar shtrirjen dhe aftësitë e saj, 17EXP ka punuar me zell drejt ofrimit të shërbimeve gjithëpërfshirëse me vlerë të shtuar që përfshin magazinimin, klasifikimin, marrjen, transportin, zhdoganimin dhe dërgesën, duke ofruar shërbime për një klientelë të larmishme si brenda dhe jashtë vendit.

Shërbimet e ofruara nga 17EXP

Në thelb të ofertave të 17EXP qëndron një spektër i gjerë zgjidhjesh logjistike të dizajnuara për të përmbushur kërkesat në zhvillim të tregut global. Kompania është e specializuar në transportin ndërkombëtar, transportin ajror, logjistikën ndërkufitare të tregtisë elektronike, transportin multimodal, deklaratën doganore dhe një sërë fushash të tjera të specializuara si zinxhiri i ftohtë dhe logjistika kimike e rrezikshme. Me shërbimet që shtrihen në elektronikën e konsumit, energjinë e re, mobiljet, ushqimin dhe kimikatet, midis industrive të tjera, 17EXP krenohet me ofrimin e shërbimeve profesionale dhe efikase të logjistikës ndërkombëtare me një ndalesë dhe zgjidhjeve të zinxhirit të furnizimit. Një sistem ERP i zhvilluar në mënyrë të pavarur u mundëson klientëve të shijojnë kontrollin e çmimeve në internet, vendosjen e porosive me një klikim dhe ndjekjen e plotë të dërgesave.

Ndjekja e dërgesave me 17EXP

Si funksionon gjurmimi i dërgesave

Duke kuptuar rëndësinë e transparencës në logjistikë, 17EXP ofron një sistem të avancuar gjurmimi që siguron që klientët të mund të monitorojnë dërgesat e tyre në çdo fazë. Çdo paketë e dërguar nga 17EXP i ndahet një numër unik gjurmues, i cili zakonisht fillon me '17EXP' i ndjekur nga 10 shifra (p.sh., 17EXP0123456789). Në varësi të vendit të destinacionit dhe operatorit partner të përdorur, si DHL, UPS, CJ, Ninja Van ose Korean Post, formati i numrit të gjurmimit mund të ndryshojë, duke përshtatur kërkesat e çdo zinxhiri logjistik specifik.

Si të gjurmoni dërgesat 17EXP?

Për të gjurmuar një dërgesë 17EXP, futni numrin tuaj të ndjekjes në fushën e caktuar dhe klikoni në butonin "Transportuesi". Pastaj, zgjidhni "17EXP" nga opsionet. Nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, sistemi mund të identifikojë automatikisht transportuesin për ju. Tjetra, klikoni në butonin "Track". Do të ridrejtoheni në një faqe të rezultateve të gjurmimit, ku shfaqen informacione të detajuara në lidhje me statusin dhe vendndodhjen e dërgesës suaj.

Formularët e numrave përcjellës

Formatet e ndryshme të numrave gjurmues të përdorura nga 17EXP pasqyrojnë qasjen fleksibël të kompanisë ndaj logjistikës ndërkombëtare. Qoftë përmes numrave të tij standardë me prefiks '17EXP' ose atyre të përshtatur për operatorët partnerë, 17EXP siguron që klientët të kenë akses në përditësimet në kohë reale për dërgesat e tyre. Ky nivel i detajeve të gjurmimit nxit besimin dhe kënaqësinë midis klientëve, të cilët mbështeten në 17EXP për nevojat e tyre logjistike.

Koha e dorëzimit të dërgesës

Kohët e dorëzimit për dërgesat 17EXP mund të ndryshojnë shumë bazuar në shërbimin e zgjedhur, vendin e destinacionit dhe çdo sfidë logjistike të hasur gjatë rrugës. Mesatarisht, dërgesat brenda Azisë Juglindore dorëzohen brenda një afati kohor mbresëlënës prej 13-30 ditësh, duke treguar angazhimin e 17EXP ndaj zgjidhjeve logjistike në kohë dhe efikase. Fokusi strategjik i kompanisë në Azinë Juglindore, së bashku me rrjetin e saj të gjerë të shërbimeve, lejon rrugët e optimizuara të dorëzimit dhe proceset e përshpejtuara të zhdoganimit.

Kontaktoni 17EXP për Çështjet e Dërgesave

Për çdo pyetje ose shqetësim në lidhje me dërgesat, 17EXP inkurajon klientët që fillimisht të kontaktojnë drejtpërdrejt shitësin, pasi ata shpesh kanë akses më të menjëhershëm në informacionin logjistik. Megjithatë, për ndihmë të drejtpërdrejtë ose për të adresuar shqetësime specifike, 17EXP ofron mbështetje gjithëpërfshirëse përmes kanaleve të ndryshme të listuara në faqen e tyre zyrtare të internetit. Qoftë përmes linjave të shërbimit ndaj klientit, formularëve të mbështetjes në internet, ose sistemit të tyre inovativ ERP, 17EXP është i përkushtuar për të zgjidhur çdo çështje që lidhet me dërgesën menjëherë dhe në mënyrë efektive.


Shfaqja e 17EXP si një lojtar kyç në logjistikën e Azisë Juglindore është një dëshmi e zgjidhjeve të saj inovative, gamës gjithëpërfshirëse të shërbimit dhe përkushtimit të palëkundur për kënaqësinë e klientit. Nëpërmjet aftësive të avancuara të gjurmimit, mbulimit të gjerë të industrisë dhe shërbimeve profesionale logjistike me një ndalesë, 17EXP vazhdon të krijojë shtigje të reja në logjistikën ndërkombëtare, duke e bërë tregtinë globale më të aksesueshme dhe më efikase për bizneset dhe konsumatorët.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë duhet të bëj nëse numri im i gjurmimit nuk funksionon?

Nëse numri juaj i gjurmimit i dhënë nga 17EXP nuk tregon ndonjë përditësim ose duket i pavlefshëm, sigurohuni që ta keni futur saktë numrin e gjurmimit pa asnjë hapësirë ose gabim. Nëse problemi vazhdon, mund të ketë një vonesë në përditësimet e sistemit të gjurmimit. Lërini pak kohë që informacioni të rifreskohet. Nëse nuk ka ende përditësime, këshillohet të kontaktoni shitësin për ndihmë të mëtejshme, pasi ai mund të ketë më shumë kanale komunikimi të drejtpërdrejta me 17EXP.

Pakoja ime është shënuar si e dorëzuar, por nuk e kam marrë. Çfarë hapash duhet të ndërmarr?

Nëse informacioni i gjurmimit tregon se paketa juaj është dorëzuar, por ju nuk e keni marrë, fillimisht kontrolloni zonën tuaj të dorëzimit dhe me fqinjët për të parë nëse paketa është vendosur në një vend të sigurt ose është marrë në emrin tuaj. Nëse paketa ende mungon, kontaktoni menjëherë shitësin me numrin tuaj të ndjekjes dhe detajet e porosisë për të raportuar problemin. Shitësi mund të ndihmojë në koordinimin me 17EXP për të hetuar mospërputhjen dhe për të gjetur paketën tuaj.

A mund ta ndryshoj adresën e dorëzimit pasi të jetë dërguar paketa ime?

Ndryshimi i adresës së dorëzimit pasi një paketë është dërguar është zakonisht sfiduese dhe mund të mos jetë gjithmonë e mundur për arsye logjistike dhe sigurie. Sidoqoftë, duhet të kontaktoni shitësin sa më shpejt të jetë e mundur nëse keni nevojë të kërkoni një ndryshim adrese. Shitësi mund të japë udhëzime nëse një ndryshim i adresës është i realizueshëm në atë fazë të procesit të dorëzimit dhe të ndihmojë me çdo opsion të disponueshëm.

Cilat janë kohët tipike të dorëzimit për dërgesat 17EXP?

Kohët e dorëzimit për dërgesat 17EXP ndryshojnë në varësi të vendit të destinacionit dhe shërbimit specifik logjistik të përdorur. Mesatarisht, dërgesat nga Kina në vende si Meksika, Kili dhe Brazili dorëzohen brenda 13-30 ditëve. Këto kohë dorëzimi mund të ndryshojnë për shkak të faktorëve të tillë si proceset e zhdoganimit dhe efikasiteti i shërbimeve lokale të dorëzimit. Për informacion më të saktë të dorëzimit, referojuni detajeve të dhëna nga shitësi në momentin e blerjes ose kontaktoni direkt me të për përditësime.

Si mund të kontaktoj 17EXP nëse ka një problem me dërgesën time?

Për çdo çështje që lidhet me dërgesën tuaj, rekomandohet që fillimisht të kontaktoni direkt shitësin. Shitësit zakonisht kanë krijuar kanale komunikimi me 17EXP dhe mund të ofrojnë ndihmë më të shpejtë dhe më efektive. Nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme rreth 17EXP ose shërbimeve të tij, mund të vizitoni faqen zyrtare të internetit për detajet e kontaktit dhe opsionet e mbështetjes.

Çfarë do të thotë statusi "In Transit" në gjurmimin tim 17EXP?

Statusi "In Transit" do të thotë që paketa juaj është në rrugën e saj për në destinacionin përfundimtar. Është marrë nga origjina dhe po lëviz përmes rrjetit logjistik 17EXP. Ky status mund të mbetet derisa paketa të arrijë në objektin tjetër kryesor të klasifikimit ose të dalë për dorëzim.

Sa kohë duhet që një numër gjurmues të bëhet aktiv?

Pasi dërgesa juaj të rezervohet me 17EXP, numri i gjurmimit mund të marrë disa orë për t'u aktivizuar. Kjo vonesë është për shkak se paketa duhet të përpunohet përmes objektit të parë të skanimit përpara se informacioni i gjurmimit të bëhet i disponueshëm. Nëse numri juaj i gjurmimit nuk është aktiv brenda 24 orëve pas dërgesës, kontaktoni shitësin për sqarime.

Çfarë do të thotë "Jashtë për dorëzim"?

"Dalje për dorëzim" do të thotë që paketa juaj ka mbërritur në objektin lokal të dërgesës dhe aktualisht është me një korrier për dërgimin përfundimtar në adresën tuaj. Në përgjithësi, ky status tregon që ju duhet të merrni paketën tuaj brenda së njëjtës ditë, duke përjashtuar çdo çështje të paparashikuar të dërgesës.

Gjurmimi im tregon "Përpjekje për dorëzim", por isha në shtëpi. Cfare duhet te bej?

Nëse informacioni juaj i gjurmimit tregon "Përpjekje për dorëzim", por askush nuk ju kontaktoi, është e mundur që korrieri të ketë hasur në një problem me gjetjen e adresës tuaj ose marrjen e aksesit për të dorëzuar paketën në mënyrë të sigurt. Në mënyrë tipike, 17EXP ose partnerët e tij do të provojnë sërish dorëzimin ditën tjetër të punës. Ju gjithashtu mund të kontaktoni shitësin për të rregulluar një kohë të re të dorëzimit ose për të dhënë udhëzime shtesë për të siguruar dorëzim të suksesshëm.

Statusi i gjurmimit nuk është përditësuar për disa ditë. A duhet të shqetësohem?

Mungesa e përditësimeve në statusin e gjurmimit për disa ditë mund të ndodhë për arsye të ndryshme, si p.sh. transporti i paketës ndërmjet vendeve të largëta ose vonesat në zhdoganimin. Ndonëse nuk është menjëherë shkak për shqetësim, nëse statusi mbetet i pandryshuar për një periudhë të gjatë, këshillohet që të kontaktoni shitësin për ndihmë. Ata mund të kontaktojnë 17EXP për të pyetur për vonesën dhe për t'ju ofruar një përditësim.

A mund ta ridrejtoj dërgesën time në një vend marrjeje?

Mundësia për të ridrejtuar dërgesën tuaj në një vend marrjeje varet nga shërbimet e disponueshme në vendin tuaj të destinacionit dhe nga politikat e operatorëve lokalë partnerë të 17EXP. Për të kërkuar një ridrejtim, kontaktoni shitësin sa më shpejt të jetë e mundur. Ata mund të këshillojnë nëse ky opsion është i disponueshëm për dërgesën tuaj dhe të ndihmojnë në marrjen e masave të nevojshme.

Çfarë ndodh nëse paketa ime humbet nga 17EXP?

Nëse dyshoni se paketa juaj ka humbur, hapi i parë është të raportoni problemin tek shitësi. Shitësi më pas do të fillojë një hetim zyrtar me 17EXP për të gjetur paketën tuaj. Në rast se paketa konfirmohet e humbur, shitësi do t'ju udhëheqë përmes procesit të paraqitjes së një pretendimi për një rimbursim ose zëvendësim, sipas politikave të tyre dhe kushteve të blerjes suaj.