GDEX

GDEX gjurmo

GD Express i njohur edhe si GDEX është një kompani logjistike Malajzia Express që u krijua në 1997.

sfond

Gjurmoni parcelat gdex

GDEX

GD Express i njohur gjithashtu si GDEX është një kompani malajziane e logjistikës ekspres që u krijua në 1997 dhe është rritur në mënyrë të qëndrueshme duke përfshirë më shumë se 150 stacione në Malajzi dhe Singapor, GDEX është renditur në bordin kryesor të Bursa Malajzia me dy divizione kryesore operative, përkatësisht Express Dorëzimi dhe Logjistika. GDEX operon një rrjet prej 410 stacionesh duke përfshirë 100 degë, 57 agjentë, 11 qendra shpërndarjeje dhe 242 shitëse në të gjithë gadishullin dhe Malajzinë lindore. GDEX tani ka mbi 1300 kamionë dërgesash dhe furgona dhe mbi 4384 punonjës.

Si mund të gjurmoj parcelat GDEX?

Për të gjurmuar një parcelë GDEX, vendosni numrin e gjurmimit në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni "GDEX", nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues e dorëzon parcelën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në emrin tuaj. , pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat gjurmues GDEX?

Numrat gjurmues GDEX kanë 13 karaktere, ai fillon me 2 shkronja MY e ndjekur nga 11 shifra p.sh. MY12345678911, MY00865421873.

Sa kohë i duhet GDEX për të dorëzuar parcelat tuaja?

Për parcelat shtëpiake dhe përdorimin e shërbimit derë më derë, sipas faqes së internetit të GDEX, ata do të dorëzojnë paketën tuaj zakonisht 24 orë në zona të dobishme në Malajzi.

Për parcelat ndërkombëtare, GDEX do të dorëzojë paketën tuaj brenda 7-15 ditëve, ndonjëherë mund të zgjasë më shumë në varësi të vendit të destinacionit dhe partnerëve të dorëzimit.


Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të GDEX

statuset
Arrived at Facility
Collection Scan
Customs has released the goods
Delivered
Delivered to Consignee
Departed from Facility
Drop off at GDEX Network
GDEX Network handover to Courier
Import Scan
In Transit
Inbound to BGI station
Inbound to BKI station
Inbound to BMJ station
Inbound to BYN station
Inbound to IND station
Inbound to JHB station
Inbound to KGS station
Inbound to KKM station
Inbound to KSN station
Inbound to MAH station
Inbound to PLS station
Inbound to PUC station
Inbound to RBU station
Inbound to TGG station
Inbound to THO station
Inbound to TPG station
Label Created
Origin Scan
Out for Delivery
Outbound from ALI station
Outbound from AOR station
Outbound from BMJ station
Outbound from BWH station
Outbound from GRU station
Outbound from IND station
Outbound from JHB station
Outbound from JLP station
Outbound from KKM station
Outbound from KLG station
Outbound from MYY station
Outbound from PDS station
Outbound from PEN station
Outbound from PKC station
Outbound from PKL station
Outbound from POK station
Outbound from PSG station
Outbound from PUC station
Outbound from SBY station
Outbound from SPT station
Outbound from TGG station
Packaging damaged. Repacked and forwarded for delivery
Picked up by Courier
Shipment arrived at connection point
Shipment collected from collection address
Shipment delayed in transit Recovery actions underway
Shipment delivered in good condition
Shipment handed to third party. They will complete delivery
Shipment in transit
Shipment is at nearest collection depot
Shipment is out for delivery
Shipment now at depot nearest to delivery address
Shipment now at the depot nearest to collection address
Unsuccessful delivery due to Access not allowed
Unsuccessful delivery due to Address Not Found
Unsuccessful delivery due to Customer Request for Collection at GDEX Office
Unsuccessful delivery due to Customer Request for Rescheduled Delivery
Unsuccessful delivery due to Rescheduled Delivery Date by GDEX