GDEX

GDEX Следење

GD Express исто така познат како GDEX е логистичка компанија во Малезија Експрес, основана во 1997 година.

позадина

Следете ги парцелите на GDEX

GDEX

GD Express исто така познат како GDEX е малезиска експресна логистичка компанија која е основана во 1997 година и постојано расте за да вклучи повеќе од 150 станици во Малезија и Сингапур, GDEX е наведена на главниот одбор на Бурса Малезија со две главни оперативни поделби, имено Express Испорака и логистика. GDEX работи со мрежа од 410 станици, вклучувајќи 100 филијали, 57 агенти, 11 центри за испорака и 242 застапништва низ полуостровот и источна Малезија. GDEX сега има над 1300 камиони за испорака и комбиња и над 4384 вработени.

Како да ги следам GDEX пакетите?

За да следите GDEX парцели, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „GDEX“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот во ваше име , потоа кликнете на копчето „Следи“, потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење GDEX?

Броевите за следење GDEX имаат 13 знаци, почнуваат со 2 букви MY проследено со 11 цифри, на пр. MY12345678911, MY00865421873.

Колку време е потребно за GDEX да ги испорача вашите пакети?

За домашните пакети и користењето на услугата од врата до врата, според веб-страницата на GDEX, тие ќе ја достават вашата парцела обично трае 24 часа во услужни области во Малезија.

За меѓународните пакети, GDEX ќе ви ја испорача пакетот во рок од 7-15 дена, понекогаш може да потрае подолго во зависност од земјата на дестинација и партнерите за испорака.