Poste Maroc

Poste Maroc gjurmo

Morocco Post është një kompani publike dhe korporatë, që është aktive në shërbimet logjistike

sfond

Ndiqni dërgesat dhe paketat në Marok Post

Poste Maroc

Morocco Post është një kompani publike dhe ndërmarrje e themeluar në 1998 që është aktive në shërbimet postare, postën, postën dixhitale dhe shërbimet financiare, dhe është në pronësi të qeverisë Marok. Në vitin 2018, numri i të punësuarve në Maroken Post Group arriti në 9088 të punësuar.

Morocco Post është aktori historik në fushën e dërgesave, transportit të parcelave dhe dokumenteve ndërkombëtare dhe kombëtare. Të gjitha ofertat e tij janë përgjegjëse për nevojat e klientëve të tij, qoftë kompani apo individë.

Ndjekja e Marok Post

Ju mund të gjurmoni dërgesën e Marokos Post në uebfaqen 4TRACKING, duke futur numrin e përcjelljes së postës së marokos në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e gjurmimit për të marrë të gjitha informacionet e përcjelljes për dërgesën tuaj ose ju pako.

Si mund të marr një numër ndjekjeje për Morocco Post?

Ju mund të merrni numrin përcjellës të Marokut Post nga dërguesi. Dërgesa zakonisht përmban 13 numra / shkronja. Format e numrit të gjurmimit postar maroken do të jenë si më poshtë:

Format e numrave të ndjekjes së Marokos Post

(# = Letra / * = numri /! = Letra ose numri)

 • A# *** *** *** MA
 • C# *** *** *** MA
 • E# *** *** *** MA
 • H# *** *** *** MA
 • J# *** *** *** MA
 • L# *** *** *** MA
 • M# *** *** *** MA
 • R# *** *** *** MA
 • S# *** *** *** MA
 • U# *** *** *** MA
 • V# *** *** *** MA

Shërbime postare në Marok

Marrëveshja e Marokos Post në partneritet me kompaninë Amana për të lehtësuar procesin e dorëzimit dhe përcjelljes së parcelave në Marok. Këtu janë aktivitetet më të spikatura të Marok Post - Amana:

në shkallë kombëtare

 • Amana Misioni Kombëtar : Shërbimi mbarëkombëtar për posta siguron që ju të mblidhni, transportoni dhe dorëzoni dokumente dhe pako në afatet më të mira në të gjithë Marokun.
 • Sekretariati i Transportit dhe Logjistikës : Një shërbim që garanton transportimin e mallrave në formën e aksioneve në masë, tonazimi i të cilave varion nga 3 ton në 25 ton.

ndërkombëtar

Morocco Post ofron një sërë shërbimesh në fushën e korrierëve ndërkombëtarë dhe të shprehur ndërkombëtar.

 • Amana International Express : isshtë një shërbim për shpërndarjet ekspresive ndërkombëtare që garantojnë shpërndarjen brenda afateve të garantuara që variojnë nga 2 deri në 4 ditë.
 • Amanat International : isshtë një shërbim për dërgesat e shprehura ndërkombëtare që garantojnë shpërndarjen brenda 5-7 ditëve.
 • Parcelat postare : isshtë një shërbim për dërgesat ndërkombëtare që garanton shpërndarjen brenda 7 deri në 15 ditë.