DSV

DSV gjurmo

DSV është një kompani transporti dhe logjistike që ofron shërbime transporti në mbarë botën me rrugë tokësore, ajrore, detare dhe hekurudhore.

sfond

Ndiqni dërgesat DSV

DSV

DSV është një kompani transporti dhe logjistike që ofron shërbime transporti në mbarë botën me rrugë tokësore, ajrore, detare dhe hekurudhore. Zyra qendrore e kompanisë ndodhet në Hedehusene, Danimarkë dhe është themeluar në vitin 1976. DSV ofron dhe menaxhon zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit për mijëra kompani çdo ditë me ndihmën e mbi 75,000 punonjësve. DSV ka më shumë se 1500 zyra dhe objekte logjistike. Ata dërgojnë pako, sende të rënda, letra … etj në më shumë se 90 vende anembanë botës.

Si mund të gjurmoj dërgesat DSV?

Për të gjurmuar një dërgesë DSV, vendosni numrin e përcjelljes në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni "DSV", nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues dërgon dërgesën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në emrin tuaj. , pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit DSV?

Numrat gjurmues DSV kanë shumë formate të ndryshme dhe këto janë ato të zakonshmet: 40207145950128101355, 4702069802309010, 7000600180190007, SPFT0065237, ZANAT3015. Dërgesat që vijnë nga Kina në vendet evropiane duke përdorur dërgesë në oqean, numri i tyre i përcjelljes zakonisht fillon me 3-4 shkronja nga A në Z e ndjekur nga 7-8 shifra.

Sa kohë i duhet DSV për të dorëzuar dërgesat tuaja?

DSV do të dorëzojë dërgesat e brendshme brenda 1-5 ditësh (qytet në qytet). Për dërgesat ndërkombëtare, koha e dorëzimit do të varet nga vendndodhja e vendit të destinacionit dhe mënyra e transportit të përdorur, për shembull, dërgesa ajrore është më e shpejtë se ajo detare, por mesatarisht, duhen nga 5 deri në 15 ditë pune për dërgimin ajror dhe deri në 15 deri në 90 ditë për dërgesë në det.