Speedaf Express

Speedaf Express Следење

Speedaf Express е услуга за брза испорака која гради локална и прекугранична мрежа за услуги за да им обезбеди на клиентите на новите пазари

позадина

Следете ги пакетите на Speedaf Express

Speedaf Express

Speedaf Express е услуга за брза испорака која гради локална и прекугранична мрежа за услуги за да им обезбеди на клиентите на новите пазари разновидни интегрирани услуги, вклучувајќи брза испорака, транспорт со камиони и складирање. Тие се обврзуваат да ги намалат логистичките трошоци од крај до крај, истовремено обезбедувајќи стабилни и признати логистички услуги за клиентите на пазарот во развој.

Speedaf Express има до 138 канцеларии за испорака во многу африкански земји како што се Мароко, Алжир, Нигерија, Гана, Уганда и Кенија.

Следете ги пакетите на Speedaf Express

За да ги следите пакетите на Speedaf Express ви требаат валидни броеви за следење на Speedaf како MA001234567R. ставете го вашиот број за следење во полето за следење погоре и кликнете на копчето „Следење“, потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење, почекајте неколку секунди за да ги добиете сите информации за вашата парцела вклучувајќи ги локациите и датумите.

Може ли да следам повеќе пакети на Speedaf одеднаш?

Да, со нашата платформа можете да следите повеќе пакети одеднаш, максималните поддржани броеви за следење се споменати во полето за следење погоре.

Како изгледаат броевите за следење на Speedaf Express?

Броевите за следење на Speedaf Express може да се сумираат на следниов начин:

(# = Буква / * = број /! = Број или буква)

  • ## *** *** *** #
  • ## *** *** *** !

Може ли да ги следам пакетите на Speedaf што се испорачуваат од Кина?

Да, можете да ги следите пакетите Speedaf што се испорачуваат од Кина како што се пакетите AliExpress, WiSH, Joom, Ebay и Banggood.

Време на испорака на пакетите Speedaf Express

Оваа табела го прикажува очекуваното време на пристигнување на меѓународните пакети (Кина до африканските земји). Проценетото време на пристигнување на парцелата може повеќе или помалку да зависи од локацијата на земјата на дестинација.

ПотеклоДестинацијаВреме на испорака
КинаМароко7-15 дена
КинаАлжир7-15 дена
КинаГана13-15 дена
КинаНигерија13-15 дена
КинаКенија13-15 дена
КинаУганда 13-15 дена