Japan Post

Japan Post gjurmo

Japonia post është një kompani japoneze e logjistikës postare që ofron shërbime të dërgimit postar dhe paketave dhe me seli në Tokio

sfond

Ndiqni parcelat dhe paketat në Japoni

Japan Post

Japonia post është një kompani japoneze e logjistikës postare që ofron shërbime të dërgimit postar dhe paketave dhe me seli në Tokio. Partshtë pjesë e grupit Japan Post Holdings. është një korporatë në pronësi të qeverisë në Japoni që ekzistonte nga 2003 deri në 2007, Ajo ishte punëdhënësi më i madh i vendit, ajo ka mbi 400,000 të punësuar dhe ka drejtuar 24.700 zyra postare në të gjithë Japoninë.

Ndjekja e Postimit në Japoni

Me ndihmën e 4TRACKING mund të gjurmoni paketat tuaja në Japoni me lehtësi, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes nga Japonia në fushën më lart, dhe të klikoni në butonin e ndjekjes dhe të prisni disa sekonda për të marrë informacion të detajuar në lidhje me ngastrën tuaj duke përfshirë vendet dhe datat . Por si duket numri i ndjekjes së Japonisë pas postës ?, Përgjigja më poshtë.

Numrat përcjellës të Japonisë Post

Numrat e ndjekjes së Japonisë Post mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

 • A # *** *** *** JP
 • C # *** *** *** JP
 • E # *** *** *** JP
 • F # *** *** *** JP
 • L # *** *** *** JP
 • R # *** *** *** JP
 • S # *** *** *** JP
 • U # *** *** *** JP
 • V # *** *** *** JP
 • W # *** *** *** JP
 • *** *** *** **
 • *** *** *** *** ***

Japonia Postimi Ndjekja Ndërkombëtare e Postës

Japonia postë ndërkombëtare mund të gjurmohet përmes uebfaqes ose aplikacionit tonë ose përmes faqes zyrtare të Japonez Post, por ju duhet të kontrolloni nëse pakoja juaj ka të drejtë të pranohet si një postë ndërkombëtare ose jo:

Para se të provoni të dërgoni paketën përmes postës ndërkombëtare japoneze, ju lutemi sigurohuni që të mos ketë sende të rrezikshme, ose ndonjë gjë që bie nën "Artikujt që nuk mund të dërgohen si postë ndërkombëtare ". këtu është lista e artikujve që nuk do të pranohen si postë ndërkombëtare

 • Eksplozivë dhe materiale të rrezikshme.
 • Narkotikëve.
 • Kafshët e gjalla.
 • Materialet pornografike.
 • Monedha, kartëmonedha, para letre.
 • Letrat me vlerë të çdo lloji që i paguhen bartësit, kontrollet e udhëtarëve.
 • Platinum i përpunuar, i papërpunuar, ari ose argjendi, gurë të çmuar dhe sende të tjera me vlerë.

Posta e marrë do të ketë përmbajtjen e saj të inspektuar nga X-ray, dhe çdo gjë që është e ndaluar të dërgohet si postë ndërkombëtare mund t'i kthehet dërguesit pa u dërguar jashtë shtetit.

Kur dërgoni një parcelë jashtë vendit, dërguesi mund të zgjedhë një mënyrë për trajtimin e sendit nëse nuk i dorëzohet marrësit. Nëse zgjidhni një shërbim kthimi ose ridrejtimi, do t'ju paguani shtesë për kthimin ose ridrejtimin e parcelës.

Ju lutemi informohuni që kjo tarifë shtesë për një shërbim kthimi do të kërkohet nga Kompania Postare jashtë shtetit dhe mund të jetë më e kushtueshme se tarifa e paguar në Japoni kur dërgoni artikullin fillimisht.

Në rast të EMS, megjithatë, nuk ka asnjë tarifë për shërbimin e kthimit.

Japonia Posta e Regjistruar Ndërkombëtare

Posta e Regjistruar e Japonisë Ndërkombëtare e Postuar është një shërbim që zbatohet kur artikujt e pranuar për dorëzim dëmtohen ose humbasin. Në raste të tilla, dëmet aktuale do të paguhen në kompensim brenda intervalit të vlerës së siguruar të deklaruar nga dërguesi në momentin e dërgesës.

Japonia Posta e Siguruar Ndërkombëtare

Japan Post International Insured Mail është një shërbim që zbatohet kur artikujt e pranuar për dorëzim dëmtohen ose humbasin. Në raste të tilla është e mundur të merrni kompensim për dëmet aktuale brenda kornizës së vlerës së siguruar të deklaruar nga dërguesi në momentin e dërgesës.

Japoneze Këshillë Ndërkombëtare e Dorëzimit

Japonia Post Këshillimi Ndërkombëtar i Dorëzimit është një shërbim që i mundëson dërguesit të konfirmojë nëse posta i është dërguar adresuesit. Shërbimi është i disponueshëm për posta të regjistruara, letra të siguruara dhe parcela të siguruara dhe të pasiguruara.

Shërbimi Postar Ndërkombëtar i Ekspresit në Japoni (EMS)

Japan Post International Express Mail Service (EMS) është shërbimi më i shpejtë ndërkombëtar i postës për dërgimin e deri në 30 kg dokumente dhe sende thjesht dhe me lehtësi në mbi 120 vende dhe territore në të gjithë botën, Ju mund të gjurmoni Ju paketat EMS duke përdorur platformën tonë të përcjelljes së paketave ose përmes Japonisë Postoni në faqen zyrtare.

Whatfarë është kufijtë e peshës për postën Japoneze Ndërkombëtare të Parcelave?

Kufijtë e peshës për shërbimin ndërkombëtar të parcelave janë të kufizuara në 30 kg për ngastrën.

Pako të Vogla Ndërkombëtare Japoneze Post

Ky shërbim është më ekonomik për transportimin e paketave të vogla, Pesha maksimale për këto pako është 2 kg.

Paketat e vogla mund të dorëzohen me një normë më të ulët sesa Shërbimi Ndërkombëtar i Postës Express ose shërbimi Ndërkombëtar i Parcelave Postare.

EPacket Japan Post International

Posta ndërkombëtare e epaketave do të dorëzohet me postë ajrore, Artikujt e Vogël nën 2 kg mund të dërgohen për një çmim më të lirë në krahasim me International Express Mail (EMS) ose me paketat e regjistruara të vogla, ePacket Mail ndërkombëtar gjithashtu mund të gjurmohet përmes platformës sonë të përcjelljes së paketave dhe gjithashtu në faqen zyrtare të Postës Japoneze.

Rreth Japonisë Post

Japan Post drejtoi sistemin më të madh të kursimeve postare në botë dhe shpesh thuhet se ishte mbajtësi më i madh i kursimeve personale në botë: me 2.1T $ të aktiveve shtëpiake në llogaritë e kursimeve të veta, dhe 1.2T $ të aktiveve shtëpiake në jetën e tij në kampo shërbimet e sigurimeve, pronat e saj llogaritnin 25% të aktiveve shtëpiake në Japoni. Japan Post gjithashtu mbajti rreth 1.3T $ të borxhit kombëtar japonez në formën e bonove qeveritare.

Shërbimi Japonez Postar synon të krijojë një "rrjet që lidh sinqerisht njerëzit, korporatat dhe shoqërinë" duke siguruar komunikime që i mundësojnë publikut të shijojë funksione të sigurta, të sigurta dhe të shpejta të komunikimit dhe logjistikës.