Evri

Evri Следење

EVRI е компанија за испорака на експрес со седиште во Лидс, Обединетото Кралство

позадина

Следете ги Parcels Evri.

Evri

EVRi, исто така познат како Хермес и е логистичка компанија со седиште во Германија, основана во 1972 година, со седиште во Лидс, Обединетото Кралство. Хермес ја прошири својата мрежа во Обединетото Кралство во 2000 година и во Франција во 1997 година и во Австрија во 2007 година и Италија во 2009 година и Русија во 2010 година

Хермес вработува околу 15.500 луѓе ширум светот и испраќа околу 817 милиони пакети во Европа секоја година и испорака до 28 европски земји, како и Швајцарија, Лихтенштајн и Турција. Хермес, исто така, го турка својот понатамошен раст со проширувањето на инфраструктурата: Помеѓу 2011 и 2013 година, компанијата ја прошири својата германска мрежа за испорака за да вклучи 18 нови филијали и нов главен центар. Особено важно: Сите нови згради беа планирани и имплементирани во согласност со стандардите на Германскиот совет за одржлива градба (DGNB).

EVRi сега е најголемата посветена компанија за испорака на пакети во ОК која нуди решенија за испорака во рок од 7 дена за секој што сака да испрати или прими пакет. работат заедно со 80% од врвните малопродажни брендови во ОК, вклучувајќи ги Next, ASOS и John Lewis.

Како да ги следам EVRi пакетите?

За да ги следите пакетите со EVRi, потребен ви е валиден број за следење на EVRi, на пр. T00D7A9104600744, ставете го вашиот број за следење на полето погоре, ако сте сигурни дека бројот за следење е 100% број за следење EVRi, потоа изберете „EVRi“ како носител со кликнување на копчето за превозник , во спротивно оставете ни да го избереме операторот автоматски за вас. потоа кликнете на копчето за следење и потоа ќе бидете пренасочени на страницата за следење каде што ќе добиете детални информации за вашата пратка вклучувајќи ја нејзината локација и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на EVRi?

Броевите за следење на EVRi имаат должина од 16 знаци, а броевите за следење имаат 2 форми, првата форма е дека сите 16 знаци се цифри, на пр. на пр. T00D7C9104600702

Колку време е потребно за EVRi да испорача парцела надвор од ОК?

EVRi може да го достави вашиот пакет од ОК до која било европска земја во рок од 1-7 дена, понекогаш е потребно повеќе, зависи од локацијата на округот на дестинацијата.

Што можам да направам ако не сум ја добил мојата парцела EVRi?

Ако сте чекале повеќе од 7 дена за вашата парцела и не сте ја добиле, јавете се на продавачот или испраќачот за да контактирате со EVRi за да го решите проблемот.