Hanjin

Hanjin gjurmo

Hanjin Express është një kompani e shërbimit të ofrimit të parcelave të Koresë së Jugut, e themeluar në 1 nëntor 1945.

sfond

Ndjekja e parcelave Hanjin Express

Hanjin

Hanjin Express është një kompani e shërbimit të dërgesës së paketave ekspres të Koresë së Jugut, e themeluar më 1 nëntor 1945 nga presidenti i ndjerë Cho Jong-hoon. Hanjin Express është një shërbim popullor i dërgesave ekspres në Korenë e Jugut. Kompania ka 1,432 punonjës vendas dhe 356 punonjës jashtë shtetit.

Si mund të gjurmoj parcelat Hanjin Express?

Për të gjurmuar një parcelë Hanjin Express, vendosni numrin e përcjelljes në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni "Hanjin", nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues e dorëzon parcelën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në pajisjen tuaj. në emër, pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat përcjellës të Hanjin Express?

Numrat gjurmues Hanjin Express kanë 12 karaktere, disa numra gjurmues janë vetëm shifra p.sh. 802143251687, 809943251687

disa numra gjurmues janë përzierje shkronjash dhe shifrash p.sh. HSLI024282300309, GSPC22404E890

Sa kohë i duhet Hanjin Express për të dorëzuar paketat tuaja?

Për parcelat e brendshme, Hanjin Express do të marrë rreth 2-7 ditë pune për të dorëzuar parcelat tuaja, përveç të dielave. mund të zgjasë më shumë se kaq varet nga vendndodhja e qytetit të destinacionit.

Për parcelat ndërkombëtare, Hanjin Express do të punojë rreth 7-30 ditë për të dorëzuar parcelat tuaja.

Dërgesat ndërkombëtare kërkojnë gjithmonë shumë kohë për t'u dorëzuar sepse kanë nevojë për kohë shtesë përpunimi, p.sh. zhdoganimi.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Hanjin

statuset
Arrived in INCHEON INT'L AIRPORT TML from at Jul 24, 2023 04:14 pm
Delivery at Apr 21, 2022 09:05 am by JOCHUN AGENT
Delivery at Feb 25, 2023 03:44 pm by METAN AGENT
Delivery at May 26, 2023 02:38 pm by SHINSA AGENT
Departed from DAEJEON B TERMINAL at Apr 20, 2022 03:37 am
Departed from DONG SEOUL TERMINAL at Apr 19, 2022 05:20 pm
Departed from DONG SEOUL TERMINAL at Feb 24, 2023 06:26 pm
Departed from DONG SEOUL TERMINAL at May 25, 2023 08:33 pm
Departed from EUNPYUNG TERMINAL at May 26, 2023 08:05 am
Departed from JEJU at Apr 20, 2022 03:53 pm
Departed from KWANGJU TERMINAL at Apr 18, 2023 01:13 am
Departed from KWANGJU TERMINAL at Apr 19, 2023 09:16 am
Departed from SUWON TERMINAL at Feb 25, 2023 09:12 am
On Hanjin Vehicle for delivery at Apr 20, 2023 09:56 am by KWANGSAN AGENT
On Hanjin Vehicle for delivery at Apr 21, 2022 08:57 am by JOCHUN AGENT
On Hanjin Vehicle for delivery at Feb 25, 2023 10:17 am by METAN AGENT
On Hanjin Vehicle for delivery at May 26, 2023 10:45 am by SHINSA AGENT