Hanjin

Hanjin Следење

Ханџин Експрес е компанија за услуги за испорака на парцели во Јужна Кореја, основана на 1 ноември 1945 година.

позадина

Следење на парцелата Ханџин Експрес

Hanjin

Hanjin Express е јужнокорејска компанија за услуги за брза испорака на пакети, основана на 1 ноември 1945 година од страна на починатиот претседател Чо Џонг-Хун. Hanjin Express е популарна услуга за брза испорака во Јужна Кореја. Компанијата има 1.432 домашни вработени и 356 вработени во странство.

Како да ги следам пакетите Hanjin Express?

За следење на пратки од Hanjin Express, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „Hanjin“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот на вашата во име, потоа кликнете на копчето „Следи“, а потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на Hanjin Express?

Броевите за следење Hanjin Express имаат 12 знаци, некои броеви за следење се само цифри, на пр. 802143251687, 809943251687

некои броеви за следење се мешавина од букви и цифри, на пр. HSLI024282300309, GSPC22404E890

Колку време е потребно за Hanjin Express да ги испорача вашите пакети?

За домашните пратки, на Hanjin Express ќе им требаат околу 2-7 работни дена за да ги достави вашите пратки, освен во недела. може да потрае подолго од тоа зависи од локацијата на градот на дестинацијата.

За меѓународните пакети, на Hanjin Express ќе им требаат околу 7-30 дена за да ги достави вашите пакети.

На меѓународните испораки секогаш им треба долго време за да се испорачаат бидејќи им треба дополнително време за обработка, на пр. царинење.

Примери на статуси кои ги поминува следењето на пратката на Hanjin

статуси
Arrived in INCHEON INT'L AIRPORT TML from at Jul 24, 2023 04:14 pm
Delivery at Apr 21, 2022 09:05 am by JOCHUN AGENT
Delivery at Feb 25, 2023 03:44 pm by METAN AGENT
Delivery at May 26, 2023 02:38 pm by SHINSA AGENT
Departed from DAEJEON B TERMINAL at Apr 20, 2022 03:37 am
Departed from DONG SEOUL TERMINAL at Apr 19, 2022 05:20 pm
Departed from DONG SEOUL TERMINAL at Feb 24, 2023 06:26 pm
Departed from DONG SEOUL TERMINAL at May 25, 2023 08:33 pm
Departed from EUNPYUNG TERMINAL at May 26, 2023 08:05 am
Departed from JEJU at Apr 20, 2022 03:53 pm
Departed from KWANGJU TERMINAL at Apr 18, 2023 01:13 am
Departed from KWANGJU TERMINAL at Apr 19, 2023 09:16 am
Departed from SUWON TERMINAL at Feb 25, 2023 09:12 am
On Hanjin Vehicle for delivery at Apr 20, 2023 09:56 am by KWANGSAN AGENT
On Hanjin Vehicle for delivery at Apr 21, 2022 08:57 am by JOCHUN AGENT
On Hanjin Vehicle for delivery at Feb 25, 2023 10:17 am by METAN AGENT
On Hanjin Vehicle for delivery at May 26, 2023 10:45 am by SHINSA AGENT