Yanwen

Yanwen gjurmo

Yanwen është një kompani logjistike ndërkufitare e-tregtisë në Kinë

sfond

Ndiqni dërgesat dhe parcelat e Yanwen

Yanwen

YANWEN Express është një ofrues i shërbimit të integruar të zgjidhjeve logjistike gjithëpërfshirëse të e-tregtisë në Kinë, ofron shërbime direkte në 50 qytete në të gjithë vendin, dhe rrugët logjistike ndërkufitare lidhen me 200 vende dhe rajone në të gjithë botën. Synon krijimin e një rrjeti global të shërbimit logjistik të tregtisë elektronike të përshtatshme për zhvillimin e e-tregtisë globale, bazuar në një sistem logjistik shkencor dhe teknologjik të krijuar me sisteme operative të zhvilluara në mënyrë të pavarur dhe pajisje logjistike inteligjente.

Yanwen Logistics vepron si ndërmjetës midis Aliexpress, Ebay, shitësit e dëshirave dhe shërbimeve postare të vendeve të destinacionit, ai mbledh paketën nga shitësi dhe e dërgon atë në të gjithë Kinën dhe ia dorëzon shërbimeve postare të vendit të destinacionit.

Ndiqni paketat dhe paketat Yanwen

4tracking ju ndihmon të gjurmoni dërgesat dhe paketat e dërguara duke përdorur Yanwen Logistics nga Kina, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes YANWEN në fushën e mësipërme dhe të klikoni në butonin e ndjekjes dhe të prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet e dërgesës suaj përfshirë vendet dhe datat.

Sa kohë kërkon që pakoja të arrijë me Yanwen Logistics?

Për një kohë të mbërritjes së paketës Yanwen, kjo varet nga shërbimi i dorëzimit i zgjedhur.

Ndjekja ekonomike e aeroplanit Yanwen

Opsioni ekonomik ajror Yanwen është një metodë transporti që siguron vetëm informacion për përcjelljen në Kinë, dhe që zakonisht zgjat nga 6-25 ditë me kushte normale. Ndonjëherë, mund të zgjasë më shumë nëse ekzistojnë rrethana të jashtëzakonshme, siç janë pushimet nacionale, zonat e largëta, ngjarjet e këqija meteorologjike ose përsëri rregullimet e politikës. Me këto kushte të veçanta, parcela Yanwen duhet të arrijë brenda 35-60 ditëve.

Ndjekja ndërkombëtare e postës Yanwen

Për një dërgesë me postë ndërkombëtare, zakonisht duhen 35-60 ditë. dhe është e disponueshme për ndjekje, thjesht vendosni numrin e ndjekjes së Yanwen në fushën e mësipërme dhe klikoni në butonin e ndjekjes për të marrë informacion të detajuar në lidhje me dërgesën tuaj.

Format e numrave përcjellës Yanwen

Numrat përcjellës të Yanwen marrin forma të ndryshme. Numrat përcjellës të Yanwen mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

  • Y# *** *** ***
  • ## *** *** *** YP
  • ## *** *** *** YW
  • Y# *** *** *** CN
  • UB *** *** *** * YP
  • LP *** *** *** *** **

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Yanwen

statuset
Arrival at export hub
Arrival from abroad
Arrival in transit country
Arrived Post terminal
Arrived at Destinated Airport, Customs clearance processing
Arrived at Sort Facility HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT
Batch delivery to carrier
CONSEGNA PROGRAMMATA
Cargo manifest received
Closure posting list
Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
Custom Clearance in process - Import
Data received
Departed Facility in HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT
Departed from International Hub to Overseas Destination
Departed from Orignal Airport, CHINA
Departed from local distribution center
Departed from warehouse
Departure to country of destination
Destination Country - Arrival
Dispatch PreAlert to Germany Bahrain
Dispatch PreAlert to Germany Bangladesh
Dispatch PreAlert to Germany Egypt
Dispatch PreAlert to Germany Honduras
Dispatch PreAlert to Germany Jordan
Dispatch PreAlert to Germany Nigeria
Dispatch PreAlert to Germany Pakistan
Dispatch PreAlert to Germany Qatar
Dispatched from the dispatch center
EDI message for the package has been received by Bring
Electronic information submitted by shipper
Entered w/h - assigned to pickup point
Entered w/h - was not assigned to pickup point
Exported
Flight departure
Forwarded by transport
Handed over to the customs
In consegna
In transit
In transit - Inbound
Initial item information received
Insert item into domestic bag ISLAMABAD EPC 13
International shipment release - Import
Item Sent to Germany Bahrain
Item Sent to Germany Egypt
Item Sent to Germany Honduras
Item Sent to Germany Jordan
Item Sent to Germany Pakistan
Item Sent to Germany Qatar
Item departed from origin
Item is announced / bpost received the information
Item is at agent warehouse
Item is ready for transport
Item pre-advice received
Item was uplifted to flight to destination country
Label generated
Landed in Israel
Objeto postado
Order Submited
Order information has been transmitted to DPD
Order processed by shipper
PAN Received by Carrier+ICE Details
Package data received
Package has been delivered
Parcel Cleared from customs
Parcel cleared
Parcel is handled
Parcel manifest received
Parcel under Customs Clearance process
Pick up by local carrier at destination port
Port of departure - Departure
Port of departure - Received by carrier
Port of destination - Arrival
Processing information input
Receive item at office of exchange in destination country
Receive item at office of exchange in origin country
Received by the dispatch center
Redirect to PUDO for free
Semi-tracked mix bag arrived in NL
Send item abroad (EDI-received)
Sent to destination country
Shipment Information sent to Postal Operator
Shipment created
Shipment despatched to transshipment hub
Shipment received at destination hub/ branch
Shipment received at destination hub/branch
Shipment received at origin hub
Shipment sent to transshipment hub
Shipping Label Created, USPS Awaiting Item
The goods have arrived at warehouse
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
The item has arrived in the transit location
The item is pre-advised to PostnL
The item is ready for shipment
The package has been attempted delivered at the door. Depending on the service it will be tried again or sent to closest pickup point
The shipment is handed over in bulk, final acceptance of the item to be confirmed
VAT on the shipment has been paid at the time of purchase. Posti will handle the customs declaration on your behalf
Yanwen Pickup scan
Yanwen facility - Outbound
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days
delivery to courier
יציאה
יציאה לדואר נע