Yanwen

Yanwen Следење

Јанвен е прекугранична логистичка компанија за е-трговија во Кина

позадина

Следете ги пратките и парцелите на Јанвен

Yanwen

YANWEN Express е интегриран давател на услуга на сеопфатни решенија за логистика во електронска трговија во Кина, обезбедува директни услуги во 50 градови низ целата земја, а прекуграничните логистички патеки се поврзуваат со 200 земји и региони низ целиот свет. Има за цел воспоставување на глобална мрежна логистичка услужна мрежа погодна за развој на глобална е-трговија, заснована врз научен и технолошки логистички систем составен со независно развиени оперативни системи и интелигентна логистичка опрема.

Yanwen Logistics делува како посредник помеѓу Aliexpress, Ebay, посакуваните продавачи и поштенските услуги на земјите-дестинации, тој го вади пакетот од продавачот и го испраќа низ Кина и го предава на поштенските услуги на дестинацијата на земјата.

Следете ги пакетите и парцелите на Јанвен

4tracking ви помага да ги пратите пратките и пакетите што се испраќаат користејќи ја Yanwen Logistics од Кина, сè што треба да направите е да го ставите вашиот YANWEN број за следење на полето погоре и да кликнете на копчето за следење и да почекате неколку секунди за да ги добиете сите информации за вашата пратка, вклучувајќи ги и локациите и датумите.

Колку време е потребно пакетот да пристигне со Yanwen Logistics?

За време на пристигнување во пакет Yanwen, зависи од избраната услуга за испорака.

Економско следење на економските авиокомпании Јанвен

Опцијата за економски аеродроми во Yanwen е метод за испорака кој обезбедува само информации за следење во Кина, а тоа обично трае од 6-25 дена со нормални услови. Понекогаш, може да потрае подолго ако има исклучителни околности, како што се национални празници, оддалечени области, лоши метеоролошки настани или повторно прилагодување на политиките. Со овие посебни услови, парцелата Јанвен треба да пристигне во рок од 35-60 дена.

Јанвен меѓународно следење на поштата

За меѓународен превоз по пошта, обично трае 35-60 дена. и тоа е достапно за следење, исто така, ставете го Yanwen бројот за следење во полето погоре и кликнете на копчето за следење за да добиете детални информации за вашата пратка.

Формати на броеви за следење на броеви Yanwen

Броевите за следење на Yanwen се многу различни форми. Броевите за следење на Јанвен може да се сумираат на следниов начин:

(# = Писмо / * = број /! = Број или буква)

  • Y# *** *** ***
  • ## *** *** *** YP
  • ## *** *** *** YW
  • Y# *** *** *** CN
  • UB *** *** *** * YP
  • LP *** *** *** *** **