USPS

USPS gjurmo

USPS është një kompani globale e shërbimeve logjistike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

sfond

Ndiqni paketat USPS

USPS

USPS (Shrbimi Postar i Shteteve t Bashkuara) sht agjenci e pavarur e qeveris federale t Shteteve t Bashkuara prgjegjse pr ofrimin e shrbimit postar n Shtetet e Bashkuara, USPS u formua n 1 korrik 1971 dhe me seli n L'Enfant Plaza Washington, DC 20260, SHBA. USPS punson m shum se 653,167 punonjs, USPS gjithashtu operon 31,330 zyra postare n Shtetet e Bashkuara dhe rreth 227,896 automjete drgese, USPS gjithashtu jep rreth 128.8 miliard pako n vit.

Pr t ofruar shrbime t drgess s shpejt pr t gjith klientt e USPS, USPS ka partnerizuar me shrbimet m t mira t drgesave ekspres n SHBA si FedEx , UPS dhe DHL .

Disa klient preferojn drgesat e shpejta sepse ata preferojn t'i dorzojn paketat e tyre shpejt edhe nse kostoja e tyre sht m e lart, dhe disa preferojn shrbime t rregullta ose ekonomike t drgesave sepse jan miqsore me buxhetin. Kto jan shrbimet m t prdorura t ofrimit t ofruara nga USPS:

 • Shrbim Prioriteti Mail Express.
 • Shrbimi i posts me prparsi.
 • Shrbimi i posts s klasit t par.
 • Shrbimi i pakets s klasit t par.
 • Shrbimi i Shitjes me Pakic t USPS.
 • Shrbimi i posts mediatike.

Si mund t gjurmoj paketat USPS?

Pr t gjurmuar nj paket USPS, vendosni numrin e prcjelljes n fushn e msiprme, klikoni n butonin "Transportues" dhe zgjidhni "USPS", nse nuk jeni t sigurt se cili transportues drgon drgesn tuaj, ather lini sistemin t zgjedh transportuesin automatikisht n emrin tuaj. , pas ksaj klikoni n butonin "Gjurmo", m pas do t ridrejtoheni n faqen e rezultateve t gjurmimit ku do t gjeni informacion t detajuar rreth drgess suaj duke prfshir vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit t USPS?

Numri gjurmues USPS ka shum forma dhe forma e zakonshme ka 13 karaktere n gjatsi, fillon me 2 shkronja A deri n Z e ndjekur nga 9 shifra e ndjekur nga kodi i shtetit me 2 shkronja t Shteteve t Bashkuara "US" p.sh. AA300214968US, LA018759346US, RA652548932US.

numri prcjells ka edhe formular q prmbajn vetm shifra p.sh. 92025468752169852465298031, 420210220034598754682169012485.

T gjith numrat e gjurmimit t USPS mund t prmblidhen si m posht:

(# = Shkronj / * = numr /! = Numri ose shkronja)

 • A# *** *** *** US
 • C# *** *** *** US
 • D# *** *** *** US
 • E# *** *** *** US
 • G# *** *** *** US
 • H# *** *** *** US
 • L# *** *** *** US
 • R# *** *** *** US
 • S# *** *** *** US
 • T# *** *** *** US
 • U# *** *** *** US
 • V# *** *** *** US
 • 82 *** *** **
 • 83 *** *** **
 • M4 *** *** **
 • V0 *** *** **
 • CH00 *** *** *
 • LH00 *** *** *
 • 92 *** *** *** *** *** *** *** ***
 • 420 *** *** *** *** *** *** *** *** ***
 • 420 *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *
 • E1905 *** * !*** **** *** *** *** *** *** *** * **
 • E1906 *** * !*** **** *** *** *** *** *** *** * **
 • L1905 *** * !*** **** *** *** *** *** *** *** * **
 • L1906 *** * !*** **** *** *** *** *** *** *** * **

Si mund ta gjej numrin tim t gjurmimit t USPS?

 • Kur drgoni nj drges duke prdorur USPS, do t'ju jepet nj fatur e parcels tuaj me shum informacione duke prfshir numrin e prcjelljes.
 • Fatura e sigurimit pr produktin prmban edhe numrin e prcjelljes. Disa njerz blejn sigurim n paketat e tyre kur vlera e produktit sht m shum se 50 dollar.
 • Nse e drgoni paketn tuaj nprmjet usps.com, do t merrni nj email me numrin tuaj t ndjekjes.
 • N rast t blerjeve nga dyqanet online si Amazon, eBay… etj., shitsi do t'ju jap numrin e ndjekjes duke e drguar n adresn tuaj t e-mail, ose do ta gjeni n faqen e porosive.

Sa koh i duhet USPS pr t dorzuar paketat tuaja?

Pr parcelat e brendshme (t dorzuara brenda territorit t Shteteve t Bashkuara), koha e dorzimit duhet t jet si m posht:

 • 1-2 dit pr shrbimin Priority Mail Express.
 • 1-3 dit pr shrbimin e posts prioritare.
 • 1-5 dit pr shrbimin e posts s klasit t par.
 • 2-5 dit pr shrbimin e pakets s klasit t par.
 • 2-8 dit pr shrbimin USPS Retail Ground.
 • 2-8 dit pr shrbimin Media Mail.

Pr pakot ndrkombtare koha e dorzimit duhet t jet si m posht:

 • 1-3 dit pr shrbimin Global Express t Garantuar (GXG).
 • 3-5 dit pr shrbimin Priority Mail Express International.
 • 6-10 dit pr shrbimin Priority Mail International.
 • 7-21 dit pr shrbimin ndrkombtar t pakets s klasit t par.
 • 7-21 dit pr shrbimin ndrkombtar t posts s klasit t par.

I gjith ky informacion pr kohn e dorzimit bazohet n faqen zyrtare t USPS-s dhe koha e dorzimit mund t ndryshoj n varsi t qytetit t destinacionit ose vendndodhjes s vendit, pr shembull, koha e dorzimit nga Shtetet e Bashkuara n Kanada do t jet e shpejt n krahasim me kohn e dorzimit pr Lindjen e Mesme vende.

far do t thot q ngastra ose drgesa sht n gjendje "n tranzit" pr USPS?

Kur themi se produkti sht n fazn e tranzitit, kjo do t thot se ngastra sht n rrugn e dorzimit.

far do t thot q parcela ose drgesa sht n gjendje "dorzimi" pr kompanin USPS?

Dorzimi do t thot q marrsi i parcels e ka marr at dhe procesi i dorzimit ka prfunduar.

far do t thot q paketa ose drgesa sht n gjendje "Kthimi te drguesi" pr USPS?

Kjo fjali do t thot se pronari i parcels nuk e ka marr pr asnj arsye dhe pas skadimit t afatit t dorzimit, ajo i kthehet automatikisht drguesit.

Cila sht procedura q prdoret n rast t vjedhjes ose humbjes s pakets ose drgess?

N rast vjedhjeje dhe sigurimi t provave, bni foto dhe drgojini n USPS. N rast se keni sigurim, kompania do t'ju kompensoj pr at q keni humbur. N rast vjedhjeje, kontaktoni shitsin dhe do t mund t merrni nj zvendsim ose rimbursim.

far do t thot q ngastra ose drgesa sht n gjendje "jasht dorzimit" pr USPS?

Kjo fjali do t thot se ngastra sht larguar nga qendra e transportit drejt destinacionit t saj prfundimtar


Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të USPS

statuset
A status update is not yet available for your package. It will be available when the shipper provides an update or the package is delivered to USPS. Check back soon
Acceptance
Acceptance ~ Your item was accepted at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Accepted at USPS Destination Facility
Accepted at USPS Origin Facility
Accepted at USPS Regional Destination Facility
Accepted at USPS Regional Facility
Accepted at USPS Regional Origin Facility
Accepted ~ Shipment Received, Package Acceptance Pending
Addressee not available - Scheduled for another delivery attempt today
Addressee not available - Will attempt delivery on next working day
Addressee requested later delivery - Will attempt delivery on next working day ~ Your item could not be delivered on at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700. It is scheduled for another delivery attempt tomorrow
Arrival at Post Office
Arrival at Post Office ~ Your item has arrived at the delivering post office in CANADAat 9:51 pm on October 26, 2022
Arrived
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: A C I
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: APC Postal Logistics
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: CHIT CHATS
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: FAST TRACK EXPRESS INC
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: GLOBEGISTICS INC_JFK_PARCEL MODULE
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: GlobalPost
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: OSM WORLDWIDE
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: PITNEY BOWES
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: US Elogistics Service Corp
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: YunExpress
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Your item arrived at a shipping partner facility at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date
Arrived USPS Regional Facility
Arrived at Facility
Arrived at Hub
Arrived at Post Office
Arrived at Post Office ~ Your item arrived at the Post Office at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Arrived at Regional Facility
Arrived at USPS Destination Facility
Arrived at USPS Facility
Arrived at USPS Origin Facility
Arrived at USPS Regional Destination Facility
Arrived at USPS Regional Destination Facility ~ Your item arrived at our CINCINNATI OH NETWORK DISTRIBUTION CENTER destination facility on September 14, 2022 at 9:49 am. The item is currently in transit to the destination
Arrived at USPS Regional Facility
Arrived at USPS Regional Facility ~ Your item arrived at our USPS facility in WASHINGTON DC NETWORK DISTRIBUTION CENTER on June 21, 2022 at 10:51 pm. The item is currently in transit to the destination
Arrived at USPS Regional Origin Facility
Arrived at USPS Regional Origin Facility ~ Your item arrived at our NASHUA NH DISTRIBUTION CENTER origin facility on September 15, 2022 at 4:55 am. The item is currently in transit to the destination
Arrived ~ Your item arrived at an origin transfer airport in INTERNATIONAL, LOS ANGELES, UNITED STATES on September 15, 2022 at 9:51 am. The item is currently in transit to the destination
Attempted Delivery - Item being held, addressee being notified
Attempted Delivery Abroad
Available for Pickup
Available for Pickup ~ Your item arrived at the MIAMI, FL 33126 post office at 9:51 pm on September 15, 2022 and is ready for pickup
Available for Redelivery or Pickup
Awaiting Delivery Scan
Collect for Pick Up
Collect for Pick Up ~ Your item arrived at the collection point for pick up at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Customs Clearance
Customs Clearance Processing Complete
Customs Clearance Processing Complete ~ Your item cleared customs in CANADAat 9:51 pm on October 26, 2022
Customs Clearance ~ Your item is being processed by customs in CANADAat 9:51 pm on October 26, 2022
Customs Transit ~ Customs Clearance
Customs Transit ~ Customs Clearance Processing Complete
Customs Transit ~ Held in Customs
Customs Transit ~ Inbound Into Customs
Customs Transit ~ Inbound Out of Customs
Delivered
Delivered to Agent for Final Delivery
Delivered to Agent for Final Delivery ~ Your item has been delivered to an agent for final delivery in WILMINGTON, DE 19805 on August 17, 2022 at 1:01 pm
Delivered to Agent ~ Delivered to Agent for Final Delivery
Delivered ~ Delivered, Front Desk/Reception/Mail Room
Delivered ~ Delivered, Front Door/Porch
Delivered ~ Delivered, In/At Mailbox
Delivered ~ Delivered, Individual Picked Up at Post Office
Delivered ~ Delivered, Individual Picked Up at Postal Facility
Delivered ~ Delivered, Left with Individual
Delivered ~ Delivered, PO Box
Delivered ~ Delivered, Parcel Locker
Delivered, Front Desk/Reception/Mail Room ~ Your item was delivered to the front desk, reception area, or mail room at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Delivered, Front Door/Porch ~ Your item was delivered at the front door or porch at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Delivered, In/At Mailbox ~ Your item was delivered in or at the mailbox at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Delivered, Individual Picked Up at Post Office ~ Your item was picked up at the post office at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Delivered, Individual Picked Up at Postal Facility ~ Your item was picked up at a postal facility at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Delivered, Left with Individual
Delivered, Left with Individual ~ Your item was delivered to an individual at the address at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Delivered, PO Box ~ Your item has been delivered and is available at a PO Box at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Delivered, Parcel Locker ~ Your item was delivered to a parcel locker at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
Depart From Transit Office of Exchange ~ Your item was processed at the enroute centerat 9:51 pm on October 26, 2022
Departed
Departed Facility
Departed Facility ~ Your item departed a facility in WASHINGTON DC NETWORK DISTRIBUTION CENTER on June 21, 2022 at 10:51 pm. The item is currently in transit to the destination
Departed Post Office
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: A C I
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: AMAZON
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: APC Postal Logistics
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: GLOBEGISTICS INC_JFK_PARCEL MODULE
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: GlobalPost
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: OSM WORLDWIDE
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: PITNEY BOWES
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: US Elogistics Service Corp
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: USPS / IBU
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: WINIT
Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item ~ Your item departed a shipping partner facility at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date
Departed USPS Facility
Departed USPS Facility ~ Your item departed our USPS facility in CARSON, CA 90747 on September 12, 2022 at 9:36 pm. The item is currently in transit to the destination
Departed USPS Facility ~ Your item departed our USPS facility in CARSON, CA 90747 on September 4, 2022 at 4:35 pm. The item is currently in transit to the destination
Departed USPS Facility ~ Your item departed our USPS facility in PHILLIPSBURG, NJ 08865 on September 16, 2022 at 8:56 am. The item is currently in transit to the destination
Departed USPS Regional Destination Facility
Departed USPS Regional Facility
Departed USPS Regional Facility ~ Your item departed our USPS facility in WASHINGTON DC NETWORK DISTRIBUTION CENTER on June 21, 2022 at 10:51 pm. The item is currently in transit to the destination
Departed USPS Regional Origin Facility
Departed ~ Your item departed a transfer airport in INTERNATIONAL, LOS ANGELES, UNITED STATES on September 12, 2022 at 11:51 am. The item is currently in transit to the destination
Forwarded
Held at Delivery Depot/Delivery Office
Held at Post Office, At Customer Request ~ Your item is being held at the CONVERSE, TX 78109 post office at 9:51 am on September 14, 2022. This is at the request of the customer
Held in Customs
Held in Customs ~ Your item is being held in Customs at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700
In Transit from Origin Processing ~ Arrived at USPS Regional Origin Facility
In Transit to Next Facility
In Transit to Next Facility ~ Your package is moving within the USPS network and is on track to be delivered to its final destination. It is currently in transit to the next facility
In Transit, Arriving On Time ~ Your package is moving within the USPS network and is on track to be delivered by the expected delivery date. It is currently in transit to the next facility
Inbound Into Customs
Inbound Out of Customs
Inbound Out of Customs ~ Your item cleared United States Customsat 9:51 pm on October 26, 2022
Insufficient Address
International Transit ~ Acceptance
International Transit ~ Addressee requested later delivery - Will attempt delivery on next working day
International Transit ~ Arrival at Transit Office From Exchange
International Transit ~ Arrived
International Transit ~ Arrived at Facility
International Transit ~ Arrived at Regional Facility
International Transit ~ Attempted Delivery - Item being held, addressee being notified
International Transit ~ Attempted Delivery - Item forwarded / redirected
International Transit ~ Attempted Delivery Abroad
International Transit ~ Collect for Pick Up
International Transit ~ Departed
International Transit ~ Missed delivery - Scheduled for another delivery attempt today
International Transit ~ Processed Through Facility
International Transit ~ Processed Through Regional Facility
International Transit ~ Processed through Facility
Merchant Order Receipt Notification, USPS Awaiting Item
Missed delivery - Scheduled for another delivery attempt today ~ Your item could not be delivered on at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700. It is scheduled for another delivery attempt today
Missing Mail Search Request Initiated, Missing Mail Search Request ID MRC 22 1234 5678
Moved, Left no Address
Moving Through Network ~ Arrived at USPS Facility
Moving Through Network ~ Arrived at USPS Regional Facility
Moving Through Network ~ Departed USPS Facility
Moving Through Network ~ Departed USPS Regional Facility
Moving Through Network ~ In Transit to Next Facility
Moving Through Network ~ In Transit, Arriving Late
No Access to Delivery Location
No Such Number
Notice Left (No Authorized Recipient Available)
Origin Post is Preparing Shipment
Out for Delivery
Out for Delivery ~ Out for Delivery, Expected Delivery Between 2:00pm and 6:00pm
Out for Delivery ~ Out for Delivery, Expected Delivery by 6:51pm
Payment of charges - Item being held, addressee being notified
Picked Up by Shipping Partner, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: AMAZON
Picked Up by Shipping Partner, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: US Elogistics Service Corp
Picked Up by Shipping Partner, USPS Awaiting Item ~ Shipping Partner: YunExpress
Pre-Shipment Info Sent to USPS
Pre-Shipment Info Sent to USPS, USPS Awaiting Item
Preparing for Delivery ~ Arrived at Post Office
Processed Through Facility
Processed Through Facility ~ Your item has been processed through our facility in ISC LOS ANGELES CA (USPS) at 7:51 pm on September 6, 2022
Processed Through Facility ~ Your item was processed through our JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER facility on September 10, 2022 at 4:51 pm. The item is currently in transit to the destination
Processed Through Regional Facility
Processed Through Regional Facility ~ Your item was processed through our JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER facility on September 10, 2022 at 4:51 pm. The item is currently in transit to the destination
Processed through Facility
Processed through Facility ~ Your item was processed through our JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER facility on September 10, 2022 at 4:51 pm. The item is currently in transit to the destination
Processing Exception
Processing at Destination ~ Departed USPS Regional Destination Facility
Redelivery Scheduled ~ The customer has requested that the Postal Service redeliver this item on September 15, 2022 in BELTON, TX 76513
Reminder to Schedule Redelivery of your item
Reminder to Schedule Redelivery of your item before October 14, 2022
Rescheduled to Next Delivery Day
Return to Sender
Shipment Received, Package Acceptance Pending
Shipping Label Created, USPS Awaiting Item
Shipping Label Created, USPS Awaiting Item ~ A shipping label has been prepared for your item at 10:51 am on August 18, 2022. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date
Shipping Label Created, USPS Awaiting Item ~ A shipping label has been prepared for your item at 10:51 am on September 12, 2022 in DAYTON, NJ 28700. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date
Tendered to Returns Agent
USPS in possession of item
USPS picked up item