PostNord Sweden

PostNord Sweden gjurmo

PostNord Sweden është një kompani suedeze e shërbimit të dorëzimit postar në pronësi të shtetit suedez

sfond

Ndiqni paketat PostNord Suedi

PostNord Sweden

PostNord është një dy kompani Postare Posten AB dhe Danimarka postare që u bashkuan zyrtarisht në 24 Qershor 2009, Emri i grupit u ndryshua në 2011 nga Posten Norden në PostNord, Shteti Suedez është mbajtësi i shumicës së aksioneve me 60% dhe pjesa e mbetur 40% mbahet nga shteti i Danimarkës, kompania PostNord ka më shumë se 29,596 punonjës.

Ndiqni parcelat PostNord Suedi

Këtu janë hapat se si të gjurmoni parcelat tuaja PostNord të Suedisë:

 1. Shkoni në faqen kryesore https://www.4tracking.net ose shkoni në krye të kësaj faqe.
 2. Vendosni numrin tuaj të ndjekjes së Suedisë PostNord në fushën e ndjekjes.
 3. Klikoni në butonin "Ndjek".
 4. Prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e ndjekjes së Suedisë PostNord?

Numrat e përcjelljes së PostNord të Suedisë mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • A# *** *** *** SE
 • B# *** *** *** SE
 • C# *** *** *** SE
 • E# *** *** *** SE
 • L# *** *** *** SE
 • R# *** *** *** SE
 • S# *** *** *** SE
 • U# *** *** *** SE
 • V# *** *** *** SE
 • ** *** *** *** SE
 • 81 *** *** **

Cila është koha e pritshme e dorëzimit për parcelat e brendshme për PostNord Suedi?

Koha e pritshme e dorëzimit për PostNord Suedi për parcelat e brendshme varet nga shërbimi i zgjedhur siç renditet më poshtë:

 • Express Mail Brendshme : dorëzohet normalisht brenda 1-2 ditësh
 • Posta e Regjistruar e Brendshme : dorëzohet normalisht brenda 1-2 ditësh, në varësi të kushteve gjeografike midis pikës së fillimit dhe pikës së fundit.
 • Ekonomi Posta e Brendshme : dorëzoni brenda 3 ditëve.

Cila është koha e pritshme e dorëzimit për postën ndërkombëtare për PostNord Suedi?

Këtu është një tabelë për kohën e pritshme të dorëzimit nga Suedia në vendet e destinacionit:

Vendi i destinacionitShërbimi i dorëzimitKoha e dërgimit
SHBAShërbimi i postës së shpejtë (EMS)3-4 ditë
SHBAPosta standarde ekonomike12-15 ditë
KanadaShërbimi i postës së shpejtë (EMS)3 ditë
KanadaPosta standarde ekonomike10-13 ditë
Vendet e EvropësShërbimi i postës së shpejtë (EMS)2-6 ditë
Vendet e EvropësPosta standarde ekonomike4-15 ditë
Mbretëria e BashkuarShërbimi i postës së shpejtë (EMS)2 dite
Mbretëria e BashkuarPosta standarde ekonomike7-9 ditë
Arabia SauditeShërbimi i postës së shpejtë (EMS)4 ditë
Arabia SauditePosta standarde ekonomike11-17 ditë
Emiratet e Bashkuara ArabeShërbimi i postës së shpejtë (EMS)4 ditë
Emiratet e Bashkuara ArabePosta standarde ekonomike10-11 ditë
GjermaniaShërbimi i postës së shpejtë (EMS)2 dite
GjermaniaPosta standarde ekonomike7-9 ditë
TajvaniShërbimi i postës së shpejtë (EMS)4 ditë
TajvaniPosta standarde ekonomike10-12 ditë
RusiaShërbimi i postës së shpejtë (EMS)4 ditë
RusiaPosta standarde ekonomike14-19 ditë
IndiaShërbimi i postës së shpejtë (EMS)4 ditë
IndiaPosta standarde ekonomike18-21 ditë
Hong KongShërbimi i postës së shpejtë (EMS)3 ditë
Hong KongPosta standarde ekonomike9-12 ditë
KinaShërbimi i postës së shpejtë (EMS)4 ditë
KinaPosta standarde ekonomike7-10 ditë