Magyar Posta

Magyar Posta gjurmo

Magyar Posta, një shërbim shpërndarjeje postare në Hungari, u themelua në 1867 dhe është në pronësi të shtetit hungarez.

sfond

Ndiqni dërgesat e Postës Hungareze

Magyar Posta

Magyar Posta, e njohur globalisht si Posta Hungareze, është ofruesi kombëtar i shërbimit postar të Hungarisë. E themeluar në mesin e shekullit të 19-të, ajo është rritur ndjeshëm, duke evoluar operacionet dhe shërbimet e saj për të përmbushur një shumëllojshmëri të gjerë të nevojave të klientëve. Posta hungareze tani ofron më shumë sesa shërbime tradicionale të postës dhe paketave. Ajo ofron një sërë shërbimesh moderne dhe gjithëpërfshirëse duke përfshirë postën e shpejtë, shërbimet financiare, logjistikën dhe më shumë. Selia e organizatës është e vendosur në Budapest, kryeqyteti i gjallë i Hungarisë.


Posta hungareze operon një rrjet të fuqishëm zyrash postare në të gjithë Hungarinë, Posta hungareze nxit komunikimin dhe tregtinë e pandërprerë në të gjithë vendin. Shërbimet e tij të besueshme dhe të adaptueshme u shërbejnë individëve, bizneseve dhe administratave publike. Posta hungareze krenohet me përpjekjet e saj për të lidhur edhe qoshet më të largëta të Hungarisë, duke siguruar që çdo banor të ketë akses në rrjetin e saj.


Në epokën dixhitale, Posta hungareze ka përqafuar në mënyrë proaktive teknologjinë për të përmirësuar shërbimet e saj dhe përvojën e klientit. Ndër veçoritë e tij dixhitale është një sistem i gjurmimit të dërgesave në internet, i cili u lejon klientëve të gjurmojnë paketat e tyre në kohë reale, nga dërgimi në dorëzim. Ky sistem transparent u jep klientëve paqe mendore dhe kontroll mbi dërgesat e tyre.

Shërbimet e ofruara nga Magyar Posta

Posta hungareze ofron një spektër të gjerë shërbimesh të dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve të saj. Ajo ofron shërbime të dërgesës së postës për letra, paketa dhe postë të regjistruar si brenda dhe jashtë vendit. Organizata gjithashtu ofron shërbime të korrierit ekspres për dërgesa të ndjeshme ndaj kohës. Në fushën e financave, ajo ofron shërbime pagese, kursimesh, sigurimesh dhe investimesh. Gama e shërbimeve siguron që klientët të mund të plotësojnë nevoja të shumta nën një çati.

Ndjekja e dërgesave me Magyar Posta

Një nga veçoritë domethënëse që ofron Posta hungareze është aftësia për të gjurmuar dërgesat në internet. Klientët mund të monitorojnë udhëtimin e postës së tyre, parcelave dhe postës së regjistruar në kohë reale. Procesi është i drejtpërdrejtë: klientët thjesht shkruajnë numrin e tyre unik gjurmues, të dhënë në momentin e dërgesës, në faqen e internetit të Magyar Posta. Sistemi më pas shfaq statusin aktual dhe vendndodhjen e dërgesës.

Si të gjurmoni dërgesat e postës hungareze?

Për të gjurmuar një dërgesë të Postës Hungareze, futni numrin tuaj të ndjekjes në fushën e caktuar dhe klikoni në butonin "Transportuesi". Pastaj, zgjidhni "Magyar Posta" nga opsionet. Nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, sistemi mund të identifikojë automatikisht transportuesin për ju. Tjetra, klikoni në butonin "Track". Do të ridrejtoheni në një faqe të rezultateve të gjurmimit, ku do të gjeni informacion të detajuar në lidhje me statusin dhe vendndodhjen e dërgesës suaj.

Si duket një numër gjurmues i postës hungareze?

Një numër tipik gjurmues i Postës Hungareze është një seri karakteresh alfanumerike që ndryshojnë në bazë të llojit të shërbimit të përdorur. Ky identifikues unik lejon që parcela të gjurmohet gjatë gjithë udhëtimit të saj. Për shembull, një numër gjurmimi i postës së regjistruar ndërkombëtare mund të duket si 'RR123456789HU', ku 'HU' tregon se ngastra e ka origjinën nga Hungaria.

Koha e dorëzimit për Magyar Posta

Koha e dorëzimit për shërbimet e Postës Hungareze varet nga lloji i shërbimit dhe destinacioni. Dërgesat e brendshme brenda Hungarisë zakonisht zgjasin 1-3 ditë pune për dërgesat e shpejta, ndërsa dërgesat standarde mund të zgjasin deri në 5 ditë pune. Dërgesat ndërkombëtare mund të zgjasin nga 3 deri në 15 ditë pune, në varësi të procedurave të destinacionit dhe doganave.

Duke kontaktuar Magyar Posta

Për çdo pyetje ose shqetësim në lidhje me dërgesat tuaja, Magyar Posta ofron disa mënyra të përshtatshme për të kontaktuar. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është në gatishmëri për t'ju ndihmuar me çdo pyetje dhe për të ofruar informacione të përditësuara mbi dërgesat tuaja.


  • Për pyetje të brendshme: Ju lutemi telefononi linjën tonë të dedikuar telefonike në +36 1 767 8282 . Ekipi ynë është në dispozicion nga e hëna në të mërkurë dhe të premten nga ora 08:00 deri në 17:00, dhe të enjten nga ora 08:00 deri në 20:00.
  • Për thirrje ndërkombëtare: Telefononi +36 1 333 7777 për t'u lidhur me ne. Shërbimi ynë ndërkombëtar ndaj klientit është në dispozicion për t'ju ndihmuar.
  • Përmes emailit: Dërgoni pyetjet tuaja në [email protected] dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • Faqja në Facebook: Për mbështetje shtesë dhe për të qëndruar të përditësuar me lajmet tona më të fundit, na ndiqni dhe na kontaktoni përmes faqes sonë në Facebook .

Informacion shtesë për kontakt:

  • Informacioni doganor: Për pyetje në lidhje me përpunimin doganor, ju lutemi telefononi +36 1 421-7235 , i disponueshëm nga e hëna në të premte nga ora 08:00 deri në orën 16:00.
  • Klientët e biznesit: Mbështetja për biznesin mund të arrihet në +36 1 767-8272 , nga e hëna në të premte, nga ora 08:00 deri në orën 17:00.
  • Shërbimet e gazetave: Për pyetje në lidhje me gazetën, na kontaktoni në +36 1 767-8262 , në dispozicion nga e hëna në të premte, nga ora 08:00 deri në orën 15:00.
  • Shërbimet MPL (Magyar Posta Logistics): Për shërbime logjistike, ju lutemi kontaktoni +36 1 333-7777 . Ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar nga e hëna në të mërkurë dhe të premten nga ora 08:00 deri në 17:00 dhe të enjten nga ora 08:00 deri në 20:00.
  • Shërbimet MPL Europe Standard: Na kontaktoni në +36 1 767-8277 për çdo kërkesë për shërbime MPL Europe Standard. Jemi në dispozicion nga e hëna në të premte, nga ora 08:00 deri në 17:00 dhe të shtunave nga ora 08:00 deri në 14:00. Ju lutemi vini re se duke filluar nga data 1 mars 2024, orari ynë do të ndryshojë nga e hëna në të premte, nga ora 08:00 deri në orën 17:00.


Magyar Posta është e përkushtuar për të siguruar që të gjitha nevojat tuaja postare dhe logjistike të plotësohen me efikasitet dhe kujdes. Qoftë nëpërmjet një telefonate, emaili ose faqes sonë në Facebook, ne jemi këtu për të ofruar mbështetjen që ju nevojitet.

Pyetjet e bëra të shpeshta në lidhje me çështjet e dërgesës së Magyar Posta

Çfarë duhet të bëj nëse gjurmimi im i dërgesës Magyar Posta nuk përditësohet?

Nëse statusi i gjurmimit të dërgesës së Magyar Posta nuk është përditësuar brenda disa ditësh, mund të jetë për shkak se ngastra është në tranzit midis pikave të gjurmimit. Megjithatë, nëse statusi mbetet i pandryshuar për më shumë se pesë ditë pune, rekomandohet të kontaktoni shërbimin e klientit Magyar Posta për mbështetje.

Çfarë do të thotë 'In Transit' për dërgesën time Magyar Posta?

Statusi "In Transit" për dërgesën tuaj Magyar Posta tregon se paketa është në rrugën e saj për në adresën e dorëzimit. Statusi do të përditësohet ndërsa parcela përparon nëpër faza të ndryshme të procesit të dorëzimit.

Çfarë duhet të bëj nëse dërgesa ime Magyar Posta vonohet?

Nëse dërgesa juaj e Magyar Posta vonohet përtej kohës së parashikuar të dorëzimit, fillimisht kontrolloni statusin duke përdorur numrin tuaj të përcjelljes. Nëse informacioni i gjurmimit nuk është përditësuar për disa ditë ose nëse vonesa është e konsiderueshme, këshillohet të kontaktoni shërbimin e klientit Magyar Posta për ndihmë të mëtejshme.

Çfarë duhet të bëj nëse statusi i dërgesës sime Magyar Posta thotë 'Dorëzuar', por unë nuk e kam marrë paketën time?

Nëse informacioni juaj i gjurmimit të Magyar Posta tregon 'Dorëzuar', por ju nuk e keni marrë pakon tuaj, është mirë të kontrolloni me fqinjët ose zyrën tuaj postare lokale. Nëse ende nuk mund ta gjeni parcelën, kontaktoni shërbimin e klientit të Magyar Posta për ndihmë të mëtejshme.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Magyar Posta

statuset
Addressee advised to pick up the item
Cancel item export
Container with your item is processed at the airport
Dispatch item to destination country
Hold item at office of exchange
Information about the item received
Insert item into bag
Inserting item into export receptacle
International item mailed in originating country
International item processed in originating country
Mail item available for collection at post office
Posting of item
Preparing item for international transport
Receive item at delivery office
Receive item at office of exchange
Receive item at office of exchange in origin country
Receive item at origin country gateway
Receive item at sorting centre
Receive item from customer
Receiver not available - item returned to sender
Receiver not available and informed to pickup the item
Receiving item from abroad in Office of Exchange
Record item customs information in destination country
Record item reason for retention by customs
Remove item from bag
Return item from customs
Return item from customs in destination country
Return item from customs in origin country
Send item out for physical delivery
Send item out of sorting centre
Send item to customs
Send item to customs in destination country
Send item to customs in origin country
Send item to destination country
Send item to domestic location in destination country
Send item to next processing point
Sender is preparing item for posting
Sender prepared the item
Sender preparing item
Stop item import
The EMS item arrived to the EMS Sorting in Israel
The EMS item is in Hungary at the EMS sorting Center