Saudi Post

Ndjekja Saudi Post

Saudi Post është një sistem postar i operuar nga qeveria në Arabinë Saudite

sfond

Ndiqni parcelat Saudite Post

Saudi Post

Saudi Post është një sistem postar i operuar nga qeveria në Arabinë Saudite, zakonisht është referuar brenda Arabisë Saudite si "al-Bareed", Saudi Post u themelua në vitin 1926 dhe ka mbi 11,000 punonjës dhe mbi 6,000 zyra postare dhe ka mbi 11.5 milion klientë përreth vendit.


Saudi Post bëri investime të mëdha në infrastrukturën elektronike dhe teknologjike të operacioneve postare për të rritur cilësinë dhe përshpejtuar shërbimet. Adresa Kombëtare e zhvilluar nga Saudi Post kontribuoi në rritjen e kapaciteteve të shpërndarjes dhe dërgimit të postës në vendet e klientit dhe duke ofruar një zgjidhje të jashtëzakonshme për rrjetet sociale dhe të shërbimeve brenda mbretërisë. Shërbimet e postës Express u zhvilluan përmes Shërbimit Express Mail (EMS) dhe shërbimet e transportit u zhvilluan përmes themelimit të Naqel Company.

Ndjekja e Postave Saudite

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni dërgesat dhe parcelat e dërguara me Saudi Post. të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes Saudite Post në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe të presin disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, duke përfshirë vendet dhe datat.

Shërbimet e dorëzimit të Postës Saudite

Saudi Post ka shumë shërbime të dorëzimit sipas nevojave të klientit dhe kjo është një listë e shërbimeve të saj më të spikatura:

 • Shërbimi WASEL : është një shërbim për të ofruar të gjitha shërbimet postare në shtëpitë e qytetarëve dhe banorëve
 • Shërbimi Jamaee : i krijuar posaçërisht për dërgimin e dokumenteve të pranimit të studentëve në të gjitha universitetet publike falas.
 • Shërbimi Mureeh : është shërbim i dedikuar për t'i shërbyer rishikuesve të ministrive dhe agjencive qeveritare.
 • Shërbimi ParExpress: është një shërbim i specializuar nga EMS për dërgesat që shkojnë në mbretërinë e bashkuar.
 • Shërbimi Gulf Express: është një shërbim me çmim të ulët për parcelat dhe u paraqet shteteve të tjera arabe të Gjirit Persik.
 • Shërbimi Indian Express Express : Ky është një shërbim me çmim shumë konkurrues për dërgimin e parcelave që kanë deri në 30 kg, në Indi.
 • Shërbimi Nile Express : është një shërbim shpërndarjeje për dërgimin e parcelave në Egjipt dhe Sudan.

Ndjekja e WASEL ALAMI

Ju mund të gjurmoni të gjitha parcelat që janë dërguar me shërbimin Saudi Post WASEL, përmes faqes zyrtare të Saudi Post ose përmes faqes / aplikacionit tonë.

WASEL ALAMI Koha e dorëzimit

Që një parcelë WASEL ALAMI të arrijë në vendin e destinacionit mund të zgjasë nga 7 deri në 12 ditë pune.

Shërbimi Postar Express Express Postar (EMS)

Shërbimi Express Mail (EMS) është Shërbimi më efikas dhe më i shpejtë që Saudi Post ofron për klientët me një kapacitet dërgimi deri në 30 kg për pako me çmime konkurruese, Ju mund të dërgoni një Express Express në çdo vend qoftë vendor apo ndërkombëtar.

Numrat e Ndjekjes së Postës Saudite

Numrat e ndjekjes së Postës Saudite mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • A# *** *** *** SA
 • C# *** *** *** SA
 • E# *** *** *** SA
 • H# *** *** *** SA
 • L# *** *** *** SA
 • R# *** *** *** SA
 • S# *** *** *** SA
 • U# *** *** *** SA
 • V# *** *** *** SA
 • SCB *** *** *** *** * SA
 • MALL0000 *** ***
 • GDS2446 *** *** **
 • GDS2456 *** *** **
 • TRFDR00 *** *** **
 • TRFVR00 *** *** **