DPD France

DPD France Следење

DPD Франција е компанија за експресна логистичка компанија во Франција која е основана во 1976 година

позадина

Следете ги парцелите на DPD France

DPD France

DPD е меѓународен добавувач на логистика под чадорот на GeoPost што и припаѓа на француската компанија La Poste. DPD е основана во 1976 година во Франција и има 75.000 вработени и 97.000 експерти за испорака и мрежа од повеќе од 58.000 Pickup пунктови, тие испорачуваат 7,5 милиони пакети секој ден, приближно 1,9 милијарди пакети годишно. DPD е достапен во толку многу земји како што се Франција, Полска, Обединетото Кралство, Германија, Австрија, Белорусија, Белгија, Хрватска, Естонија, Казахстан, Португалија, Унгарија, Ирска, Латвија, Литванија, Луксембург, Словачка, Словенија, Швајцарија, Чешка , Холандија и Романија.

Како да ги следам парцелите на DPD France?

За да следите парцели DPD France, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „DPD France“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот. во ваше име, потоа кликнете на копчето „Следи“, а потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на DPD France?

Броевите за следење на DPD Франција имаат должина од 18 знаци, сите знаци се цифри, на пр. 250123456789123456, 250093456764120652.

Колку време е потребно за DPD France да ги испорача вашите пакети?

Оваа табела покажува колку време е потребно за DPD France да испорача парцела од Полска во други европски земји

земја на потеклоЗемја на дестинацијаПроценето време на пристигнување
ФранцијаОбединето Кралство2-3 работни дена
ФранцијаХоландија2 работни дена
ФранцијаЧешка република3 работни дена
ФранцијаФинска4 работни дена
ФранцијаПолска3 работни дена
ФранцијаШпанија2 работни дена
ФранцијаГерманија2 работни дена
ФранцијаЛитванија2-4 работни дена
ФранцијаИрска3 работни дена
ФранцијаРоманија4 работни дена
ФранцијаУнгарија3 работни дена
ФранцијаИталија2 работни дена
ФранцијаДанска2-3 работни дена
ФранцијаШведска4-5 работни дена
ФранцијаЛатвија4 работни дена
ФранцијаЕстонија4-6 работни дена

Оваа табела е базирана на официјалната веб-страница на ДПД.