Correos Spain

Correos Spain gjurmo

Correos është një kompani shtetërore përgjegjëse për ofrimin e shërbimit postar në Spanjë

sfond

Ndiqni paketat Spain Post (Correos)

Correos Spain

Spain Post ( Correos ) është një kompani shtetërore përgjegjëse për ofrimin e shërbimit postar në Spanjë, për shkak të marrëveshjeve dypalëshe, ajo ka përgjegjësi për shërbimet e postës në Andorra së bashku me kompaninë franceze La Poste . Spain Post është themeluar që nga viti 1716 dhe tani ka më shumë se 53.065 punonjës dhe mbi 10,000 zyra postare dhe mbi 5.4 miliardë copë postë të dërguara çdo vit, Spain post ( Correos ) është një nga shërbimet më të mëdha postare në botë. Me qendër në Madrid.

Ndiqni parcelat Spain Post

Këtu janë hapat se si të gjurmoni parcelat tuaja Spain Post:

 1. Shkoni në faqen kryesore https://www.4tracking.net ose shkoni në krye të kësaj faqe.
 2. Vendosni numrin tuaj të ndjekjes Spain Post në fushën e ndjekjes.
 3. Klikoni në butonin "Ndjek".
 4. Prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e ndjekjes Spain Post?

Numrat e ndjekjes së postave në Spanjë mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • A# *** *** *** ES
 • C# *** *** *** ES
 • E# *** *** *** ES
 • L# *** *** *** ES
 • P# *** *** *** ES
 • R# *** *** *** ES
 • S# *** *** *** ES
 • U# *** *** *** ES
 • V# *** *** *** ES
 • *** *** *** ***
 • *** *** *** *** *** *

Spain Post (Correos) ndërkombëtar

Spanja postë (Correos) ka shumë shërbime postare ndërkombëtare sipas nevojave të klientit:

Paketë premium ndërkombëtare

Express shërbimi ndërkombëtar i shpërndarjes në shtëpi me shërbimin e ndjekjes në internet dhe nënshkrimin. Shërbimi ofron mbulim të gjerë dhe garanci të jashtëzakonshme.

Pako standarde ndërkombëtare

Shërbimi ndërkombëtar i shpërndarjes në shtëpi me kohë prioritare të dorëzimit me nënshkrim. Ky shërbim është i disponueshëm për të gjitha vendet.

Pako e lehtë ndërkombëtare

Dorëzime preferenciale të dokumenteve / mallrave deri në 2 Kg, me gjurmim në internet, në kutinë postare (jo të nënshkruar), dorëzuar në vendet kryesore të Evropës.

Koha e pritshme e dorëzimit për këtë shërbim është 3-5 ditë pune (mesatarisht në varësi të pikës së origjinës / destinacionit)

Pako ekonomike ndërkombëtare

Anshtë një postë ekonomike, e nënshkruar, për dërgimin në shtëpi shërbimi ndërkombëtar i pakos. Ka një mbulim të gjerë ndërkombëtar.

Kthimi i paketës ndërkombëtare

Shërbim ideal për sektorë kërkues siç është tregtia elektronike pasi u mundëson klientëve të ofrojnë një zgjidhje logjistike të kundërt, optimale, të shkathët dhe të thjeshtë për t'u siguruar që blerësit e tyre kanë sigurinë për të kërkuar kthimin e blerjes së tyre në internet.