Oman Post

Ndjekja Oman Post

Oman Post është një kompani shtetërore përgjegjëse për ofrimin e shërbimit postar në Oman

sfond

Ndiqni paketat Oman Post

Oman Post

Oman Post është një kompani shtetërore përgjegjëse për ofrimin e shërbimit postar në Oman, Që nga themelimi i saj në 2005, Oman Post është përpjekur të ofrojë një shërbim postar të ndryshëm, me cilësi të lartë dhe të larmishëm.

Ndiqni parcelat Oman Post

Këtu janë hapat se si të gjurmoni parcelat tuaja Oman Post:

 1. Shkoni në faqen kryesore https://www.4tracking.net ose shkoni në krye të kësaj faqe.
 2. Vendosni numrin tuaj të ndjekjes së Oman Post në fushën e ndjekjes.
 3. Klikoni në butonin "Ndjek".
 4. Prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e ndjekjes së Oman Post?

Numrat e ndjekjes së Oman Post mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • A# *** *** *** OM
 • C# *** *** *** OM
 • E# *** *** *** OM
 • L# *** *** *** OM
 • R# *** *** *** OM
 • S# *** *** *** OM
 • U# *** *** *** OM
 • V# *** *** *** OM

Oman Post koha e mbërritjes së pakos

Artikujt duhet të dorëzohen në derën e adresuesit shumë shpejt. kohëzgjatja e dorëzimit është 24-72 orë (ditë pune në vendin e destinacionit) nga data e depozitimit të tyre në Zyrën Postare të Omanit. Dhe si më poshtë: Vendet e GCC: brenda 24 orëve tek adresa e qytetit më të rëndësishëm dhe 48 orë në qytetet e tjera. Vendet e Botës (rreth 200 vende): 48-72 orë

Cilat janë kufijtë e peshës për parcelën Oman Post?

Pesha maksimale e secilës pako është 25 kg.

Shërbimi i postës së shpejtë Express Oman Post (EMS)

Ky shërbim ofron dërgimin e artikujve shpejt, deri në 30 kg. Shërbimi ka një numër gjurmimi fillon me shkronjën E dhe mund të gjurmohet. Për postën e shpejtë dhe të brendshme, konsumatori do të njoftohet me një mesazh me tekst, dërgesat do të kthehen në burim pas 30 ditësh nëse nuk merren.

Çfarë është shërbimi ePost i Omanit?

Shërbimi ePost Oman Mail Box është një shërbim postar që kombinon disa shërbime nga Oman Post, i cili i mundëson klientit të marrë dhe gjurmojë artikuj të ndryshëm postarë pa pasur nevojë të posedojë një kuti postare fizike.