EMS

EMS gjurmo

Gjurmoni dhe gjurmoni postën globale të shprehur% 28EMS% 29 në të gjithë botën

sfond

Ndiqni parcelat EMS

EMS

Rrjeti Global i Dorëzimit EMS është një pjesë e Unionit Postar Universal (UPU) që operon shërbimet e postës Express (EMS) për postat dhe parcelat që lidhin më shumë se 175 vende dhe territore në të gjithë botën.

Gjurmo postën e shpejtë (EMS)

Me ndihmën e aplikacionit 4TRACKING ju mund të gjurmoni të gjitha parcelat tuaja EMS, Për të gjurmuar një postë të shpejtë (EMS) keni nevojë për një numër të vlefshëm gjurmimi që duket si EE123456788CN, Vendosni numrin tuaj të ndjekjes fushën sipër dhe pastaj klikoni në butonin e ndjekjes "Ndjek" më pas ju do të ridrejtoheni në një faqe me të gjitha informacionet në lidhje me parcelën tuaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Numrat e përcjelljes së shërbimit të postës ekspres (EMS)

Numrat përcjellës të shërbimit Express mail (EMS) shumicën e kohës kanë 13 karaktere në gjatësi, ai fillon me shkronjën E e ndjekur nga një shkronjë tjetër e ndjekur nga 9 numra të ndjekur nga kodi i vendit të origjinës p.sh. EE265987413US, EE265987413US, ED115987413DZ, EE265337413EG, EC115987413DE.

 • E# *** *** *** SA
 • E# *** *** *** CN
 • E# *** *** *** US
 • E# *** *** *** DE
 • E# *** *** *** FR
 • E# *** *** *** RU
 • E# *** *** *** JP
 • E# *** *** *** IT
 • E# *** *** *** MA
 • E# *** *** *** DZ
 • E# *** *** *** EG
 • E# *** *** *** TW
 • E# *** *** *** SG
 • E# *** *** *** AE
 • E# *** *** *** AR
 • E# *** *** *** BE
 • E# *** *** *** BR
 • E# *** *** *** IN
 • E# *** *** *** ##

Ju mund të gjurmoni çdo EMS që mbështetet nga Rrjeti Global i Dorëzimit EMS.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të EMS

statuset
Arrived at destination import office
Arrived at export office
Arrived at post office
Arrived at sorting center
Arrived at transit country
Available for pick-up at collection point
Delivered
Delivery attempted
Departed from destination import office
Departed from export office
Departed from transit country
Export cancelled
Held at delivery depot
Held at destination import office
Held at export office
Held for customs inspection
Held for export customs inspection
Import cancelled
Out for delivery
Posted
Presented to export customs and security
Presented to import customs
Released from export customs and security
Released from import customs
Sorting completed