EMS

EMS Следење

Следете и следете ја глобалната брза пошта% 28EMS% 29 ширум светот

позадина

Следете ги парцелите ЕМС

EMS

Глобалната мрежа за испорака на ЕМС е дел од Универзалната поштенска унија (УПУ) која работи со Експрес поштенски услуги (ЕМС) за пошта и парцели што поврзуваат повеќе од 175 земји и територии ширум светот.

Следете брза пошта (ЕМС)

Со помош на апликацијата 4TRACKING можете да ги пратите сите ваши EMS парцели, за да следите експресна пошта (EMS) потребен ви е валиден број за следење што личи на EE123456788CN, ставете го бројот за следење на горното поле, потоа кликнете на копчето за следење „Следи“ потоа ќе бидете пренасочени на страница со сите информации за вашата парцела, вклучувајќи ги локациите и датумите.

Броеви за следење на услугата за експресна пошта (EMS)

Броевите за следење на услугата за експресна пошта (ЕМС) поголемиот дел од времето имаат 13 карактери во должина, тоа започнува со буквата Е проследена со друга буква проследена со 9 броја проследена со кодот на земјата од каде потекнува на пр. EE265987413US, EE265987413US, ED115987413DZ, EE265337413EG, EC115987413DE.

 • E# *** *** *** SA
 • E# *** *** *** CN
 • E# *** *** *** US
 • E# *** *** *** DE
 • E# *** *** *** FR
 • E# *** *** *** RU
 • E# *** *** *** JP
 • E# *** *** *** IT
 • E# *** *** *** MA
 • E# *** *** *** DZ
 • E# *** *** *** EG
 • E# *** *** *** TW
 • E# *** *** *** SG
 • E# *** *** *** AE
 • E# *** *** *** AR
 • E# *** *** *** BE
 • E# *** *** *** BR
 • E# *** *** *** IN
 • E# *** *** *** ##

Може да следите кој било ЕМС поддржан од Глобалната мрежа за испорака на ЕМС.