China Post EMS (ePacket)

China Post EMS (ePacket) gjurmo

ePacket është një shërbim i anijeve Express i siguruar nga porcelani Post

sfond

Ndiqni dërgesat dhe parcelat ePacket

China Post EMS (ePacket)

ePacket është një mundësi transporti që ofrohet nga ofruesit e logjistikës së palëve të treta. Filloi si një marrëveshje midis Shërbimit Postar të SH.B.A.-së dhe Hong Kong Post, dhe tani është zgjeruar për të përfshirë dhjetëra vende. Kjo lejon shpërndarjen më të shpejtë të ePacket të produkteve që vijnë nga Kina dhe Hong Kongu në një numër vendesh.

Pse duhet të zgjedhim shërbimin ePacket?

Metoda e transportit ePacket është një nga metoda më e shpejtë e transportit nga Kina në vendet e tjera.

 • Mimi i lirë . ePacket po tarifon tarifat sipas peshave totale, dhe është falas të bëni postë të regjistruar
 • Dorëzim i shpejtë . ePacket Mail marrin 7-10 ditë për të përfunduar procesin e dorëzimit
 • Lidhja midis faqeve të internetit të tregtisë elektronike si eBay, AliExpress dhe faqeve të tjera të tregtisë elektronike
 • Ndjekja ePacket . ePacket siguron numra gjurmimi për njerëzit që lejojnë shitësit të ndjekin rendin e tyre në kohë reale.
 • Kthime falas për çdo send të palejueshëm. Një përfitim tjetër për klientët është ndjenja e sigurisë nga të diturit se çdo send i palejueshëm është kthyer, pa ndonjë shpenzim shtesë

ndjekja ePacket

Ju mund të gjurmoni dërgesat dhe parcelat ePacket me lehtësi me shërbimin 4TRACKING, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të përcjelljes për dërgesën ePacket në fushën e mësipërme dhe të klikoni në butonin e ndjekjes, pastaj të prisni rezultatet.

Shërbimi ynë do t'ju ndihmojë të gjurmoni paketat USPS, Paketat EMS të Postës në Kinë.

Rajonet ku shërbimi ePacket është i disponueshëm

Një postë elektronike ePacket më parë ishte e disponueshme vetëm në Shtetet e Bashkuara, Tani është e mbështetur në shumë vende:

AziEvropëAmerika Veriore dhe LatineOqeani
Arabia SauditeFederata e RusisëShtetet e BashkuaraAustrali
Korea e jugutSpanjëKanadëZelanda e Re
MalaysiaFrancëMeksikë
SingaporeHolandë

JaponiMbretëria e Bashkuar

HongkongUkrainë


Gjermani


Norvegji


Greqi


Portugali


Irlandë


Finlandë


Austri


Belgjikë


Switzerland


Danimarkë


Hungari


Vendi i Turqisë


Suedi


Poloni


Luksemburg


Itali

Cilat janë formatet e numrave të ePacket Tracking?

China Post EMS - numrat e ndjekjes së ePacket duken si më poshtë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

 • K# *** *** *** CN
 • CT *** *** *** CN
 • 6076861 *** ***
 • AH005 *** * GJ


Cilat janë kufijtë e një pakete ePacket?

pesha:

 1. Maksimumi 2KG për pako: Kjo peshë përfshin produktin, materialin mbushës, kutinë e transportit dhe çdo material tjetër të paketimit.

Size:

 1. Madhësia maksimale : Parcela në formë tipike: shuma e gjatësisë, gjerësia dhe lartësia nuk janë më shumë se 90cm, dhe ana më e gjatë nuk duhet të kalojë 60cm, parcela në formë cilindrike: shuma e diametrit të dyfishtë dhe gjatësia nuk duhet të kalojë 104cm, dhe gjatësia nuk duhet të tejkalon 90cm.
 2. Madhësia minimale: Parcela në formë tipike: gjatësia duhet të jetë më e gjatë se 14cm, dhe më e gjerë se 11cm., Parcela në formë cilindrike: shuma me diametër të dyfishtë dhe gjatësi duhet të jetë më e gjatë se 17cm.