Yamato Japan

Yamato Japan gjurmo

Yamato është një kompani e shërbimit të ofrimit dhe një nga shërbimet më të mira të dorëzimit derë më derë në Japoni

sfond

Gjurmoni dërgesat Yamato

Yamato Japan

Yamato është një kompani e shërbimit të dorëzimit dhe një nga shërbimet më të mira të ofrimit derë më derë në Japoni, Yamato u themelua në 2015 pasi u nda me korporatën e vjetër Yamato Holdings dhe ka mbi 183,249 punonjës që nga raporti i 31 Marsit 2020, dhe ka një kapital prej 50 miliardë jen. aksionarët kryesorë është Yamato Holdings Co., Ltd.

Duke filluar me Azinë, Yamato po zgjeron rrjetin e saj globalisht dhe po punon së bashku me drejtuesit e shitjeve në çdo rajon për të siguruar shërbime të ofrimit me cilësi të lartë në të gjithë botën.

Gjurmoni parcelat Yamato

Këtu janë hapat se si të gjurmoni parcelat tuaja Yamato:

 1. Shkoni në faqen kryesore https://www.4tracking.net ose shkoni në krye të kësaj faqe.
 2. Vendosni numrin tuaj të ndjekjes Yamato në fushën e ndjekjes.
 3. Klikoni në butonin "Ndjek".
 4. Prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit të Yamato?

Numrat e gjurmimit të Yamato mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • 27* *** *** ***
 • 38* *** *** ***
 • 40* *** *** ***
 • 43* *** *** ***
 • 44* *** *** ***
 • 45* *** *** ***
 • 76* *** *** ***

Yamato ndërkombëtare

TA-Q-BIN ndërkombëtar mund të përdoret për të dërguar dhurata, produkte dhe mallra të tjerë në vendet në të gjithë botën, Yamato ka Dërrasë nga Deri në Ditë në Më shumë se 200 Vende dhe Rajone në të gjithë Botë.

Shpjegimi i statuseve të ndjekjes së Yamato

Çfarë do të thotë "në tranzit" për Yamato?

Parcela që transportohet ka kaluar përmes një Zyre Shitjesh duke shërbyer si pikë rele. Kjo nuk është Zyra e Shitjes përgjegjëse për dorëzimin.

Çfarë do të thotë "Për dorëzim" për Yamato?

do të thotë që paketa juaj është gati për marrje.

Çfarë do të thotë "Dorëzuar" për Yamato?

për parcelat e Japonisë do të thotë që Dorëzimi ka përfunduar. për parcelat ndërkombëtare do të thotë që dorëzimi tek transportuesi i mallrave në Japoni ka përfunduar.

Çfarë do të thotë "Kthyer" për Yamato?

Kjo mund të jetë për shkak të kërkesës së dërguesit, tejkalimit të periudhës së mbajtjes ose arsyeve të tjera, parcela i është kthyer mbrapa dërguesit.

Çfarë do të thotë "Skanim i Arritjes" për Yamato?

Do të thotë që parcela që transportohet ka mbërritur në Zyrën e Shitjeve për dorëzim.

Çfarë do të thotë "Nuk u Gjet" për Yamato?

Do të thotë që ne nuk gjetëm ende asnjë të dhënë gjurmimi për numrin tënd të gjurmimit, mund të jetë për shkak të një numri të pavlefshëm të gjurmimit ose transportuesi nuk ka azhurnuar ndonjë informacion në lidhje me numrin tënd të gjurmimit. në këtë rast mund të prisni të paktën 24 orë që të mund të shfaqet rezultati i gjurmimit.