SDA Express

SDA Express gjurmo

SDA Express është një kompani transporti ekspres që operon në sektorin kombëtar të transportit ekspres në Itali

sfond

Ndiqni parcelat SDA Express

SDA Express

SDA Express është një kompani transporti ekspres që operon në sektorin kombëtar të transportit ekspres në Itali dhe është pjesë e kompanisë kombëtare të shërbimit postar Poste Italiane Group. SDA Express u themelua në vitin 1984 dhe iu bashkua grupit Poste Italiane në 1998. SDA Express ka selinë në Romë, Itali. Sipas statistikave të vitit 2022 SDA Express ka mbi 1544 punonjës, 4500 automjete dërgese, 40 degë dhe 4 qendra postare.

Si mund të gjurmoj parcelat SDA Express?

Për të gjurmuar një parcelë SDA Express, vendosni numrin e gjurmimit në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni "SDA Express", nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues dërgon paketën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në në emrin tuaj, pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat gjurmues të SDA Express?

Numrat gjurmues SDA Express kanë shumë forma të ndryshme dhe këto janë format e zakonshme: EE123456789IT, EB987654321IT, D74684I002161, 8C8792F139424

Sa kohë i duhet SDA Express për të dorëzuar parcelat tuaja?

SDA Express do të dorëzojë parcelat e brendshme brenda 1 deri në 7 ditë brenda territorit italian. për dërgesat ndërkombëtare, koha e dorëzimit do të varet nga vendndodhja e vendit të destinacionit, për shembull nëse ngastra do të dorëzohet në vendet evropiane, dorëzimi do të jetë i shpejtë 3 deri në 7 ditë diku deri në 15 ditë, nëse ngastra do të dorëzohet në Koha e dorëzimit të vendeve jo-evropiane do të jetë rreth 10-30 ditë dhe ndonjëherë deri në 45 ditë.