SDA Express

SDA Express Следење

SDA Express е компанија за брза испорака која работи во националниот сектор за брза испорака во Италија

позадина

Следете ги пакетите на SDA Express

SDA Express

SDA Express е компанија за брза испорака која работи во националниот сектор за брза испорака во Италија и е дел од националната компанија за поштенски услуги Poste Italiane групацијата. SDA Express е основана во 1984 година и се приклучи на групата Poste Italiane во 1998 година. Седиштето на SDA Express е во Рим, Италија. според статистиката од 2022 година СДА Експрес има над 1.544 вработени, 4.500 возила за испорака, 40 филијали и 4 поштенски центри.

Како да ги следам пакетите на SDA Express?

За да следите пакети SDA Express, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „SDA Express“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот. во ваше име, потоа кликнете на копчето „Следи“, потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на SDA Express?

Броевите за следење на SDA Express имаат многу различни форми и ова се вообичаените форми: EE123456789IT, EB987654321IT, D74684I002161, 8C8792F139424

Колку време е потребно за SDA Express да ги испорача вашите пакети?

SDA Express ќе испорача домашни пратки во рок од 1 до 7 дена на италијанска територија. за меѓународните испораки, Времето на испорака ќе зависи од локацијата на земјата на дестинација, на пример, ако пратката ќе биде испорачана во европските земји, испораката ќе биде брза 3 до 7 дена, некаде до 15 дена, ако парцелата ќе биде испорачана до Времето на испорака во неевропските земји ќе биде околу 10-30 дена, а понекогаш и до 45 дена.