Russian Post

Russian Post gjurmo

Russian Post është një kompani shtetërore dhe është përgjegjëse për dërgimin e postës në Rusi

sfond

Ndjekja e parcelave Russian Post

Russian Post

Russian Post është operatori kombëtar i postave në Rusi dhe në pronësi të shtetit, Kompania është përgjegjëse për dërgimin e postës në Rusi, dhe lëshimin e pullave postare, Kompania postare ruse punëson afërsisht 390,000 njerëz dhe ka më shumë se 42,000 zyra postare, bazuar në Moskë. Në vitin 2012 Posta Ruse dërgoi më shumë se 2.4 miliardë copë postë dhe llogariten më shumë se 54 milion parcela dhe më shumë se 100 milion dërgesa të dërgesave.

Si të gjurmoni parcelat në Rusi?

Mund të gjurmoni të gjitha parcelat që dërgohen përmes postës ruse, mjafton të njihni numrin e përcjelljes për postën ruse, e cila shpesh përbëhet nga 13 shkronja si më poshtë:

AB123456789RU

Dy letra në pjesën e përparme të ndjekura nga 9 numra dhe më pas [RU] në fund, ky është formati i numrit përcjellës për Russian Post.

Formati i numrave përcjellës të postës ruse

Russian Post përmban forma të ndryshme të numrave të ndjekjes dhe këto janë të gjitha formatet që posta ruse mund të përmbajë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

 • A# *** *** *** RU
 • C# *** *** *** RU
 • E# *** *** *** RU
 • L# *** *** *** RU
 • M# *** *** *** RU
 • P# *** *** *** RU
 • R# *** *** *** RU
 • S# *** *** *** RU
 • RH *** *** *** AB
 • RY *** *** *** AB

Ju mund të gjurmoni numrat e tjerë të përcjelljes me postë ruse, të tilla si dërgesat përcjellëse që vijnë nga Kina, që numri i përcjelljes është zakonisht si ky AB123456789CN ose që vjen nga Singapori (AB123456789SG) dhe vendet e tjera ... etj.


Pasi ta njihni numrin e përcjelljes për Postën Ruse, mund të gjurmoni dërgesën tuaj duke vendosur numrin tuaj të gjurmimit në fushën e mësipërme dhe duke shtypur butonin Ndjekja për të marrë statusin e dërgesës tuaj.

Statistikat e ndjekjes së Rus Post

 • dorëzuar
 • E pranueshme në zyrën postare
 • Vendosni numrin e gjurmëve
 • Ajo u largua nga pritja
 • Në pritje të dërgesës nga (vendi i origjinës)
 • Ju keni arritur kufijtë e (vendi i origjinës)
 • Ai arriti në Rusi
 • Pritja në doganë
 • Lëshuar me doganë
 • I ndaluar nga dogana
 • Kam arritur në qendrën e klasifikimit
 • Dilni nga qendra e shqyrtimit
 • lloj
 • Transferohet për dërgim në Rusi
 • Mbërriti në Sort City Center
 • Mbërriti në vendkalimin
 • Dil nga vendi i tranzitit
 • Lini vendin e kthimit / dërgimit
 • Regjistrimi u kalua
 • Statusi EMS është zhvendosur në çantë
 • Transferohet te postari
 • Në pritje të adresuesit në vendin e dorëzimit / arriti në vendin e dorëzimit
 • Adresuesi e priti atë