KPK

KPK gjurmo

KPK është një kompani kineze e logjistikës me seli në Shenzhen të Kinës.

sfond

Ndiqni dërgesat e KPK-së

KPK

E themeluar në vitin 2002, KPK është vendosur si një forcë udhëheqëse në sektorët e logjistikës dhe të tregtisë elektronike ndërkufitare, duke u fokusuar kryesisht në korridoret kino-ruse dhe kino-ukrainase. Me seli në qytetin e gjallë të Shenzhen, Kinë, KPK ka qenë thelbësore në krijimin e një sistemi gjithëpërfshirës të zinxhirit të furnizimit logjistik që plotëson nevojat e ndërlikuara të tregtisë ndërkombëtare midis Kinës, Rusisë dhe Ukrainës. Me një angazhim të palëkundur për të ofruar zgjidhje logjistike të jashtëzakonshme, KPK ka zgjeruar praninë e saj në qytetet kryesore kineze dhe më gjerë, duke përfshirë Moskën, Rusinë dhe Odesën, Ukrainë, duke demonstruar shtrirjen e saj globale dhe përsosmërinë operacionale.

Shërbimet e ofruara nga KPK

KPK është e specializuar në një sërë shërbimesh logjistike dhe magazinimi të dizajnuara për të përmirësuar procesin e tregtisë ndërkombëtare. Kompania shkëlqen në ofrimin e zgjidhjeve të përshtatura për tregtinë kino-ruse dhe kino-ukrainase, duke përfshirë magazinimin jashtë shtetit, magazinimin kufitar dhe logjistikën e sofistikuar të tregtisë elektronike ndërkufitare. Magazinat e KPK-së jashtë shtetit, të vendosura në mënyrë strategjike në Moskë, Ussuriysk dhe Odessa, ofrojnë mbështetje të paçmueshme për bizneset që kërkojnë të depërtojnë në tregjet ruse dhe ukrainase. Për më tepër, qasja inovative e KPK-së për menaxhimin dhe shpërndarjen e magazinës i ka mundësuar kompanisë të përshtatet me dinamikën e ndryshimit të tregtisë me shumicë dhe e-commerce, duke siguruar saktësinë e të dhënave, afatin kohor dhe cilësinë e përgjithshme të shërbimit.

Ndjekja e dërgesave me KPK

Si funksionon gjurmimi i dërgesave

KPK përdor teknologji të avancuara gjurmimi për t'u ofruar klientëve shikueshmëri në kohë reale në dërgesat e tyre. Pas dërgimit, çdo pakete i caktohet një numër unik gjurmues, duke filluar me 'CT' e ndjekur nga një seri shifrash dhe duke përfunduar me shkronja, duke lehtësuar ndjekjen e lehtë të dërgesave nga nisja deri në dorëzim.

Formularët e numrave përcjellës

Numrat e gjurmimit të ofruara nga KPK ndjekin një format të veçantë që mundëson monitorimin e saktë të dërgesave. Ky format siguron që klientët mund të gjurmojnë me lehtësi parcelat e tyre përmes sistemit të gjurmimit të KPK-së ose platformave partnere, duke ruajtur transparencën gjatë gjithë procesit të transportit.

Si të gjurmoni dërgesat e KPK?

Për të gjurmuar një dërgesë KPK, futni numrin tuaj të përcjelljes në fushën e caktuar dhe klikoni në butonin "Transportuesi". Pastaj, zgjidhni "KPK" nga opsionet. Nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, sistemi mund të identifikojë automatikisht transportuesin për ju. Tjetra, klikoni në butonin "Track". Do të ridrejtoheni në një faqe të rezultateve të gjurmimit, ku shfaqen informacione të detajuara në lidhje me statusin dhe vendndodhjen e dërgesës suaj.

Koha e dorëzimit të dërgesës

KPK është e përkushtuar për shpërndarjen e shpejtë, me kohët tipike të dorëzimit që variojnë nga 1-5 ditë brenda Kinës dhe 3-7 ditë në Rusi dhe Ukrainë, në varësi të specifikave të shërbimit logjistik të zgjedhur dhe destinacionit përfundimtar. Këto kohë të dorëzimit pasqyrojnë rrjetin efikas logjistik të KPK-së dhe përkushtimin e saj për të përmbushur pritjet e klientëve në kohën e duhur.

Kontaktimi i KPK-së për Çështjet e Dërgesave

Për çdo pyetje apo shqetësim në lidhje me dërgesat, KPK këshillon klientët që fillimisht të kontaktojnë shitësin, shitësin me pakicë ose dyqanin nga i cili është bërë blerja. Kjo qasje shpesh lehtëson zgjidhjen më të shpejtë për shkak të marrëdhënies së drejtpërdrejtë ndërmjet KPK-së dhe klientëve të saj komercialë. Për më tepër, klientët mund të kontaktojnë KPK përmes kanaleve të ndryshme për mbështetje:

  • Selia e Shenzhen: Dhoma 308, Ndërtesa A, Parku Shkencës dhe Teknologjisë i Kinës Jugore, Avenue Banxuegang, Distrikti Longgang, Shenzhen.
  • Vendndodhje të tjera: Me zyra në Pekin, Guangzhou, Yiwu dhe qytete të tjera të mëdha, si dhe degë në Moskë dhe Odessa, KPK siguron mbështetje gjithëpërfshirëse në të gjithë rrjetin e saj.


Fokusi strategjik i KPK-së në logjistikën kino-ruse dhe kino-ukrainase, i kombinuar me zgjidhjet inovative të magazinimit të tregtisë elektronike, e pozicionon kompaninë si një lojtar kyç në industrinë globale të logjistikës. Përmes rrjetit të saj të gjerë, sistemit të fundit të gjurmimit dhe qasjes me në qendër klientin, KPK vazhdon të përmirësojë përvojën e logjistikës për bizneset dhe konsumatorët njësoj, duke nxitur rritjen dhe lidhjen në tregun ndërkombëtar.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë duhet të bëj nëse numri im i gjurmimit nuk funksionon?

Nëse numri juaj i gjurmimit i dhënë nga KPK nuk shfaq ndonjë përditësim ose duket i pavlefshëm, fillimisht sigurohuni që e keni futur saktë numrin e gjurmimit. Nëse problemi vazhdon, mund të ketë një vonesë në përditësimin e sistemit ose dërgesa nuk është përpunuar ende. Prisni disa orë dhe provoni përsëri. Nëse problemi vazhdon, kontaktoni shitësin ose shitësin për ndihmë të mëtejshme, pasi ata mund të kenë kanale të drejtpërdrejta komunikimi me KPK-në.

Pakoja ime është shënuar si e dorëzuar, por nuk e kam marrë. Çfarë hapash duhet të ndërmarr?

Nëse informacioni i gjurmimit tregon se paketa juaj është dorëzuar, por ju nuk e keni marrë atë, kontrolloni vendndodhjen tuaj të dorëzimit dhe me fqinjët në rast se paketa është vendosur në një vend të sigurt ose është marrë në emrin tuaj. Nëse paketa ende mungon, kontaktoni shitësin ose shitësin me pakicë nga i cili keni blerë produktin. Ata mund të ndihmojnë në koordinimin me KPK-në për të hetuar mospërputhjen.

A mund ta ndryshoj adresën e dorëzimit pasi të jetë dërguar paketa ime?

Pasi një paketë është në tranzit, ndryshimi i adresës së dorëzimit mund të mos jetë i mundur për arsye logjistike. Megjithatë, rekomandohet të kontaktoni shitësin ose shitësin me pakicë sapo të kuptoni se është i nevojshëm ndryshimi i adresës. Ata mund të japin udhëzime nëse një ndryshim i adresës është i realizueshëm dhe të ndihmojnë me ndonjë zgjidhje të mundshme.

Cilat janë kohët tipike të dorëzimit për dërgesat KPK?

Kohët tipike të dorëzimit për dërgesat e KPK brenda Kinës janë afërsisht 1-5 ditë dhe 3-7 ditë për dërgesat në Rusi dhe Ukrainë. Këto vlerësime mund të ndryshojnë në bazë të qytetit ose vendit të destinacionit, proceseve doganore dhe shërbimeve specifike logjistike të përdorura. Për informacion më të saktë të dorëzimit, referojuni detajeve të dhëna nga shitësi ose shitësi me pakicë në momentin e blerjes.

Si mund të kontaktoj KPK-në nëse ka një problem me dërgesën time?

Për çështje që lidhen drejtpërdrejt me dërgesën tuaj, është më mirë të kontaktoni shitësin ose shitësin ku keni bërë blerjen, pasi ata kanë krijuar kanale për të komunikuar me KPK-në. Për pyetje të përgjithshme ose mbështetje shtesë, mund të kontaktoni edhe KPK-në nëpërmjet formularit të kontaktit të faqes së tyre zyrtare të internetit ose të përdorni numrat e telefonit të ofruar për shërbimin ndaj klientit në rajone të veçanta.