SunYou

SunYou gjurmo

SunYou është kompani logjistike ndërkufitare, e themeluar në qershor 2008, është një ofrues kryesor i shërbimit logjistik të shërbimit logjistik ndërkufitar në Kinë

sfond

Ndiqni dërgesat dhe pako Sun

SunYou

SunYou është një kompani logjistike ndërkufitare, e themeluar në qershor 2008, është një ofrues kryesor i shërbimit logjistik të shërbimit elektronik të tregtisë elektronike në Kinë, me seli në Shenzhen, Provinca Guangdong, me zyra në Los Angeles, Kuala Lumpur, Hong Kong, Shanghai, Guangzhou , Hangzhou dhe Yiwu Ka degë dhe zyra në vende të tjera.

Kompania është e angazhuar të sigurojë zgjidhje profesionale logjistike globale për zgjidhje ndërkufitare të tregtisë elektronike. Produktet e saj kryesore përfshijnë linjën e dedikuar Shunyoubao (B2C), linjën e dedikuar Shunsubao, APP Whale Bird (C2C), paketën e vogël Shunyoutong, etj., Dhe përpunon parcelat çdo ditë, përpunon një vëllim tejkalon 500,000 copë, dhe shërben më shumë se 100000 kompani të tregtisë .

Ndiqni paketat dhe paketat SunYou

4TRACKING  do t'ju ndihmojë të gjurmoni dërgesat dhe parcelat e dërguara me SunYou. gjithçka që duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes së SunYou në fushën e mësipërme, dhe të klikoni në butonin e ndjekjes dhe të prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Numrat ndjekës të Diellit

Numrat ndjekës të SunYou mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

  • SY *** *** *** **
  • SY !!! *** *** **

Rreth SunYou

Në mënyrë që të ofroni shërbime më të mira logjistike dhe të krijoni një përvojë më të mirë për klientët, SunYou Logistics vazhdon të integrojë burime me cilësi të lartë jashtë shtetit në Aeroportin Ndërkombëtar Taipei Taoyuan të Kinës, Aeroportin Ndërkombëtar të Kuala Lumpur në Malajzi, Aeroportin Ndërkombëtar të Miami në Shtetet e Bashkuara, Aeroportin Ndërkombëtar Suvarnabhumi në Tajlandë , Aeroporti Ndërkombëtar i Phuket në Tajlandë, Aeroporti Ndërkombëtar Bali Denpasar në Indonezi, Aeroporti Ndërkombëtar Ninoy Aquino në Filipine, Aeroporti Ndërkombëtar i Dubait në Emiratet e Bashkuara Arabe, Aeroporti Ndërkombëtar Incheon në Korenë e Jugut, etj. Kanë krijuar një doganë të vetë-operuar / të përbashkët globale dhe qendrat e transportit, të kombinuara me sisteme inteligjente logjistike logjistike, Siguroni klientëve shërbime logjistike ndërkufitare efikase dhe pa shqetësime në kohë reale.


SunYou Logistics do të vazhdojë të përqendrohet në logjistikën ndërkufitare në të ardhmen, dhe është i gatshëm të përmirësojë vazhdimisht sistemin e vet, të ushtrojë në mënyrë aktive ekspertizën e tij dhe garancitë e reputacionit, dhe përfundimisht të bëhet siguruesi më i mirë dhe më i qëndrueshëm i shërbimeve logjistike ndërkufitare në Kinë dhe bota, duke ndihmuar kështu më shumë kompani ndërkufitare e-tregtie të kuptojnë rritjen e shpejtë të vlerës!