Poslaju

Poslaju gjurmo

Poslaju është një shërbim i dorëzimit postar në Malajzi në pronësi të Pos Malaysia Company

sfond

Gjurmoni dërgesat dhe parcelat Poslaju

Poslaju

Poslaju është një shërbim i dërgesave postare në Malajzi në pronësi të Pos Malaysia Company, me histori që daton nga fillimi i viteve 1800, Kompania mban një koncesion ekskluziv për të siguruar shërbime postare përmes rrjetit të saj prej mbi 926 degë dhe mini zyra postare në Malajzi, Malajzia Post do të vazhdojë të transformojë dhe përtërijë vetveten në mënyrë që të ruajë rëndësinë e saj dhe avantazhin konkurrues, si dhe të vazhdojë të lidhë Malajzianët me pjesën tjetër të botës.

Pos Laju është kompania lider e korrierit në Malajzi, që lidh mbi 80% të zonave të populluara në të gjithë vendin me Dorëzimin e Ditës së ardhshme dhe shërbime të tjera. PosLaju ka mbulimin më të gjerë të rrjetit dhe flotën më të madhe të ndërlidhësve në Malajzi.

Gjurmoni paketat Poslaju

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni dërgesat dhe parcelat e dërguara me PosLaju. të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes PosLaju në fushën më lart, dhe të klikoni në butonin e ndjekjes dhe të prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Shërbime Poslaju

Poslaju ofron shërbime postare dhe të ngjashme:

 • Posta standarde
 • Korrier, Express & Parcela CEP
 • Shitje me pakicë (Pagesat e faturave, rinovimi i lejeve të drejtimit, sigurimi personal, shërbimet e transportit të automjeteve)
 • Pos Express International (Posta ndërkombëtare hyrëse dhe dalëse, pako të vogla, parcela)
 • Logjistika (Magazinimi, përcjellja e mallrave).
 • tregtia elektronike (përmbushja elektronike, pagesa elektronike, tregu elektronik).

Numrat gjurmues të Poslaju

Numrat e ndjekjes së Malajzisë së Postimit mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • A# *** *** *** MY
 • B# *** *** *** MY
 • C# *** *** *** MY
 • E# *** *** *** MY
 • F# *** *** *** MY
 • L# *** *** *** MY
 • R# *** *** *** MY
 • S# *** *** *** MY
 • U# *** *** *** MY
 • V# *** *** *** MY
 • ### *** *** ** MY
 • GEG## *** *** **
 • SYB## *** *** **
 • SYL## *** *** **
 • YLC## *** *** **
 • ### *** *** *** MY
 • 2260 *** *** *
 • 2269 *** *** *
 • 5202 *** *** *
 • 5203 *** *** *

Sa kohë duhet për të ofruar PosLaju?

Për dërgimin në Malajzinë Lindore do të zgjasë nga 20 deri në 23 ditë. Koha standarde e dorëzimit i nënshtrohet ditëve të punës të Malajzisë Post Berhad në përputhje me shtetet e saj. Thjesht paraqitni faturën e parë të dorëzimit në banakun e zgjedhur Pos Laju Centers.

Sa kohë duhet që Poslaju të dorëzojë?

Poslaju është Shërbimi Express i Malajzisë dhe jep pako brenda 2 deri në 5 ditë pune brenda Malajzisë. Nënshkrimi do të kërkohet kur të merrni pakon. Numrat e gjurmimit gjithashtu do të sigurohen pasi të jenë dërguar parcelat.


Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Poslaju

statuset
Accepted
Accepted by carrier
Accepted in consolidated warehouse
Accepted in the destination country
Arrival at Destination Airport
Arrival at Office of Exchange
Arrival at inward OE
Arrival at inward office of exchange
Arrival at origin border point
Arrival at outward OE
Arrival at outward office of exchange
Arrive at delivery facility at
Arrive at destination country
Arrive attransit country or district
Arrived at Carrier
Arrived at Delivery Office, Italy,ITA
Arrived at EPC warehouse
Arrived at International Hub
Arrived at customs
Arrived at customs of original country, CHN
Arrived at departure transport hub, Carrier note: Arrived at departure transport hub
Arrived at destination airport, ITA
Arrived at destination country, Malpensa International Airport - Italy,ITA
Arrived at origin airport, CHN
Arrived at the first mile sorting center, CHN
Arrived at transit hub, Cagliari,ITA
Arrived in PTT Work Place
Arrived in the UK
CASA CCI
Clearance by Postal for customs inspection (Import)
Collected
Completion of export customs clearance
Consignment dispatch out from Transit Office
Deliver item (Inb)
Delivered
Delivered to Y***a M******u
Delivered, Cagliari,ITA
Delivery
Delivery complete, Recipient : S** UTAHI(), Result : Delivery complete
Delivery process
Delivery scheduled during the day, ITA
Depart from facility to service provider