Chronopost France

Chronopost France gjurmo

Chronopost është një kompani që është e specializuar në shpërndarjen e parcelave të shprehura për kompani dhe individë në Francë

sfond

Ndiqni paketat Chronopost

Chronopost France

Chronopost është një kompani që është e specializuar në shpërndarjen e parcelave të shprehura për kompani dhe individë në Francë. Si anëtar i Grupit DPD, rrjeti ndërkombëtar i shpërndarjes së parcelave, Chronopost është numri 2 në Evropë për shërbime të ofrimit të shprehur, Chronopost ka më shumë se 3.800 të punësuar, Chronopost imponon praninë e tij në tregun tregtar duke e bërë atë kompaninë udhëheqëse të shpërndarjes në Francë.

Në vitin 1985, La Poste Group krijoi Chronopost, e cila është e specializuar në shërbimet e transportit ekspres për parcelat dhe dërgimet brenda tregut francez. Kur u krijua, kompania u quajt SFMI (Société Française de Messrie Internationale), dhe në 1992 ajo ndryshoi emrin në Chronopost. Shtë një degë e Zyrës Postare Franceze.

Chronopost International, një anëtar i grupit La Poste, ofron shërbime të transportit dhe shpërndarjes të shprehura brenda vendit (në Francë) dhe ndërkombëtarisht.

Shërbimet ndërkombëtare ndryshojnë shumë më tepër sipas vendndodhjes, për shkak të rritjes së distancës midis origjinës dhe destinacionit dhe mungesës së një sistemi të konsiderueshëm të shpërndarjes në destinacion. Siç është rasti me dërgesat shtëpiake, shumica e shërbimeve ofrojnë shpërndarje për artikuj që peshojnë jo më shumë se 30 kg.

Si i ndjek parcelat e kronopostit?

Me 4TRACKING mund të gjurmoni me lehtësi paketat tuaja të Chronopost, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes së Chronopost në fushën e mësipërme, dhe të klikoni në butonin e ndjekjes dhe të prisni disa sekonda për të marrë informacion të detajuar në lidhje me ngastrën tuaj, përfshirë vendet dhe datat. Por pyetja është se si duket numri i gjurmimit të Chronopost ?, Përgjigja më poshtë.

Numrat e ndjekjes së kronopostit

Numrat e përcjelljes së Chronopost mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

 • A# *** *** *** FR
 • B# *** *** *** FR
 • C# *** *** *** FR
 • D# *** *** *** FR
 • E# *** *** *** FR
 • F# *** *** *** FR
 • G# *** *** *** FR
 • H# *** *** *** FR
 • J# *** *** *** FR
 • K# *** *** *** FR
 • L# *** *** *** FR
 • M# *** *** *** FR
 • N# *** *** *** FR
 • P# *** *** *** FR
 • R# *** *** *** FR
 • S# *** *** *** FR
 • T# *** *** *** FR
 • V# *** *** *** FR
 • X# *** *** *** FR

Ndjekja e postave Chronopost International

Posta Chronopost International është në dispozicion për gjurmim në faqen zyrtare të kronopostit ose përmes platformës sonë për përcjelljen e paketave.

Ku mund ta gjej numrin e përcjelljes së postës Chronopost International?

Ju mund ta gjeni numrin e përcjelljes së parcelës suaj në faturën që dyqani nga keni blerë, për shembull, nëse e keni blerë artikullin tuaj nga eBay ose AliExpress, ata zakonisht dërgojnë një mesazh në postën elektronike tuaj me të gjitha informacionet e porosive, përfshirë ndjekjen numrin, nëse ende nuk mund ta gjeni numrin e gjurmimit, ju lutemi kontaktoni shitësin për t'ju siguruar numrin e gjurmimit, pasi ta merrni, mund ta përdorni për të ndjekur dërgesën tuaj derisa të arrijë në vendndodhjen tuaj.