Bluedart

Bluedart gjurmo

BlueDart është një kompani shërbimi korrierësh indiane me seli në Mumbai, Maharashtra.

sfond

Gjurmo parcelat BlueDart

Bluedart

BlueDart është një kompani shërbimi korrierësh indiane me seli në Mumbai, Maharashtra. Kompania u themelua në nëntor të vitit 1983. Në vitin 2002 BlueDart u bë pjesë e DHL Express sepse investoi 120 milionë euro në të dhe që atëherë ajo është bërë aksioner kryesor i kompanisë. BlueDart ka mbi 35,000 lokacione shpërndarjeje në Indi, BlueDart arrin në rrjetin më të madh dhe më gjithëpërfshirës të logjistikës në mbarë botën, duke mbuluar më shumë se 220 vende dhe territore.

Si mund të gjurmoj dërgesat BlueDart?

Për të gjurmuar dërgesat e BlueDart, vendosni numrin e gjurmimit në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni "BlueDart", nëse nuk jeni i sigurt se cili transportues dërgon dërgesën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në emrin tuaj. , pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit të BlueDart?

Numrat gjurmues BlueDart kanë 11 shifra p.sh. 16008400076, 30413021586, 47086782150, 50096604780

Sa kohë i duhet BlueDart për të dorëzuar dërgesën tuaj në Indi?

Sipas statistikave tona, BlueDart do t'i dorëzojë dërgesat tuaja brenda të njëjtit qytet në orë deri në 1 ditë dhe 1-7 ditë në qytete të tjera në varësi të vendndodhjes së qytetit të destinacionit.