PPL

PPL Следење

PPL CZ е една од популарните компании за испорака на чешкиот пазар од 1995 година

позадина

Следење на парцела PPL CZ

PPL

PPL CZ е една од популарните компании за испорака на чешкиот пазар од 1995 година, таа исто така нуди решенија за приватни лица (Balík pro tebe). PPL CZ нуди испорака на пакети не само во Чешка, туку и низ европските земји. PPL CZ вработува над 1.000 работници и 2.000 возачи, кои испорачуваат 10 милиони пратки годишно. PPL CZ, исто така, има 24 складишта за парцели и над 2.700 продавници за пакети и кутии за пакети што можете да ги најдете во Чешка.


PPL CZ исто така има партнерство со Deutsche Post DHL Group и моментално е дел од одделот DHL e-Commerce Solutions. Групацијата DPDHL вработува приближно 550.000 луѓе во повеќе од 220 земји и територии ширум светот, што ја прави еден од најголемите приватни работодавачи во светот.

Како да ги следам парцелите PPL CZ?

За да ги следите пакетите на PPL CZ, потребен ви е валиден број за следење PPL CZ, на пр. 12345678901, ставете го вашиот број за следење на полето погоре, ако сте сигурни дека вашиот број за следење е 100% број за следење PPL CZ, потоа изберете „PPL CZ“ како носител со кликнување на копчето за оператор, во спротивно оставете нè да го избереме операторот автоматски за вас. потоа кликнете на копчето за следење и потоа ќе бидете пренасочени на страницата за следење каде што ќе добиете детални информации за вашата пратка вклучувајќи ја нејзината локација и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на PPL CZ?

Броевите за следење на PPL CZ имаат 11 цифри. на пр. 22345678901, 42345678901

Броевите за следење на PPL CZ може да се сумираат на следниов начин:

(# = Буква / * = број /! = Број или буква)

  • 1 *** *** *** *
  • 2 *** *** *** *
  • 4 *** *** *** *

Максимална тежина и димензии на парцелите PPL CZ

PPL CZ ги доставува вашите пакети во земјата и странство со максимална тежина од 31,5 kg и максимална димензија од

  • 30x30x30 cm за PPL Парцела ForYou S
  • 60x40x30 cm за PPL Парцела ForYou M
  • 100x50x50 cm за PPL Парцела ForYou L