CSE

CSE Следење

Courier Service Express (CSE) е експресна логистичка компанија во Русија

позадина

Следете CSE Parcels.

CSE

Courier Service Express (CSE) е експресна логистичка компанија во Русија, која доставува пакети во повеќе од 218 земји низ светот, а исто така има околу 160 канцеларии и 6000 вработени. Courier Service Express својата дејност на пазарот на курирски услуги ја започна во 1997 година.

Како да ги следам пакетите на CSE?

За да следите парцели за CSE, потребен ви е валиден број за следење на CSE. ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете CSE, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, тогаш оставете го системот автоматски да го избере превозникот во ваше име, потоа кликнете на „Следи“. копче, потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на CSE?

Броевите за следење на CSE може да бидат 12 или 14 или 15 цифри, на пр. 123-123456789, 457-123456789 или може да бидат комбинација од букви и бројки во зависност од партнерите за испорака на CSE, на пр. AECA1001530755RU2, AECD63300

Бројот за следење на CSE може да се сумира на следниов начин:

(# = Буква, * = цифра, ! = Буква или цифра)

  • *** - *** *** ***
  • *** - *** *** * - *** *** *
  • *** - *** *** * - *** *** **
  • ### ## *** *** *** * RU
  • ### ## *** *** *** * RU *

Колку време е потребно на CSE за испорака на пакети?

Ќе бидат потребни 1-2 дена за испорака на парцелата до истиот град во Русија, Од пример Москва до Москва ќе биде потребно 1 ден.

Ќе бидат потребни 1-7 дена за испорака на пакети од еден град во друг град во зависност од локацијата на дестинацијата.

За меѓународни испораки на парцели ќе биде потребно подолго време од домашните, на пример, испораката на пакет од Кина до Русија ќе трае 10-15 дена.

Не го добив мојот пакет CSE, што да правам?

ако чекате повеќе од очекуваното време на пристигнување како што е споменато погоре, можете да контактирате со CSE директно преку телефон за појаснување.