S.F. Express

S.F. Express gjurmo

SF Express është një nga ofruesit kryesorë kinezë të shërbimeve gjithëpërfshirëse që shprehin logjistikën

sfond

Ndiqni parcelat SF Express

S.F. Express

SF Express është një nga ofruesit kryesorë kinezë të shërbimeve gjithëpërfshirëse që shprehin logjistikë, ai synon t'u sigurojë klientëve zgjidhje të integruara dhe gjithëpërfshirëse të logjistikës. Përveç ofrimit të shërbimeve të logjistikës me cilësi të lartë në fund të shpërndarjes, SF Express gjithashtu ka shtrirë shërbimet e saj në proceset front-end, duke përfshirë prodhimin, furnizimin, marketingun dhe shpërndarjen, për zinxhirin e vlerës. Bazuar në kërkesat e klientëve, duke përdorur analiza të të dhënave të mëdha dhe teknologjive të llogaritjes në re, kompania SF Express u ofron klientëve shërbime të integruara logjistike duke përfshirë menaxhimin e magazinimit, parashikimin e shitjeve, analizën e të dhënave të mëdha dhe menaxhimin e zgjidhjeve.


SF Express është themeluar në vitin 1993 në Provincën Guangdong in. Që nga fillimi i tij, SF Express ka vazhduar përmirësimin e cilësisë së shërbimit, duke investuar në pajisje dhe duke zhvilluar dhe futur me forcë teknologjitë dhe pajisjet e IT për të realizuar operacione automatike. Aktualisht, ne kemi krijuar një rrjet mbarëkombëtar të zyrave të degëve dhe rrjetit të shërbimeve për të mbështetur mbledhjen e informacionit, zhvillimin e tregut, logjistikën dhe shërbimet e shprehura. Për vitet e kaluara, kompania SF Express vazhdoi t'u ofrojë klientëve përvoja të reja të shërbimit dhe duke ndihmuar klientët të kenë sukses. 24 Shkurt 2017 dëshmoi momentin më të rëndësishëm në zhvillimin e SF, SF Express u rendit zyrtarisht në Shenzhen Stock Exchange, duke filluar një udhëtim të ri.

Ndiqni dërgesat SF Express

Me 4TRACKING ju mund të gjurmoni parcelat tuaja SF Express, E vetmja gjë që duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të gjurmimit SF Express në fushën më sipër, dhe të klikoni në butonin e ndjekjes dhe të prisni disa sekonda për të marrë informacion të hollësishëm në lidhje me parcelën tuaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat. Por pyetja është si duket numri i gjurmimit të SF Express ?, Përgjigja e detajuar më poshtë.

Numrat e Ndjekjes SF Express

Numrat e gjurmimit SF Express mund të jenë 12 ose 17 numra ose mund të fillojnë me SF të ndjekur me 13 numra, ose edhe mund të fillojë me 2 karaktere të ndjekur nga 9 numra të ndjekur me 2 karaktere në fund, të gjitha ato forma të numrave ndjekës përmblidhen si më poshtë :

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

  • *** *** *** ***
  • *** *** *** *** *** **
  • ## *** *** *** ##
  • SF *** *** *** *** *

Sa kohë duhet për të dorëzuar SF Express International?

Kjo është koha e parashikuar e mbërritjes për Standard Express Service nga Kina në vendin e destinacionit:

Vendi i DestinacionitKoha e dërgimit
Singapori2-4 ditë pune
Korea e jugut1-5 ditë pune
Malajzia1-5 ditë pune
Japonia2-4 ditë pune
Tajlandë3-5 ditë pune
Vietnami3-5 ditë pune
Mongoli3-5 ditë pune
Indonezia4-7 ditë pune
Shtetet e Bashkuara3-6 ditë pune
Australi3-6 ditë pune
Rusia6-10 ditë pune
India3-5 ditë pune
Kamboxhia3-6 ditë pune
Meksika5-7 ditë pune
Kanada5-7 ditë pune
Mianmar3-5 ditë pune


Kjo është koha e parashikuar e mbërritjes për Economy Express Service nga Kina në vendin e destinacionit:

DestinacioniKoha e dërgimit
Japonia3-5 ditë pune
Korea e jugut3-6 ditë pune
Singapori3-6 ditë pune
Malajzia3-6 ditë pune
Shtetet e Bashkuara4-7 ditë pune
Rusia10-14 ditë pune
Vendet Evropiane5-8 ditë pune
Brazili8-10 ditë pune
Brunei6-8 ditë pune
Emiratet e Bashkuara Arabe4-8 ditë pune
Zelanda e Re6-10 ditë pune
Bangladeshi6-10 ditë pune
Sri Lanka6-10 ditë pune
Pakistani6-8 ditë pune
Filipinet6-8 ditë pune