Poczta Polska

Poczta Polska gjurmo

Poczta Polska është një kompani e dërgimit postar në Poloni në pronësi të shtetit polak.

sfond

Gjurmoni parcelat Poczta Polska

Poczta Polska

Poczta Polska është një kompani e dorëzimit postar në Poloni në pronësi të shtetit polak. u themelua në vitin 1558 nga mbreti Sigismund II Augustus.

Polish Post ( Poczta Polska ) është operatori më i madh në tregun e brendshëm me mbi 86,000 të punësuar dhe 7,600 zyra përreth shtetit polak. Poczta Polska gjithashtu është një nga udhëheqësit polakë në komunikimin, parcelat dhe korrierët dhe shërbimet logjistike dhe operatori kombëtar postar, i përdorur nga mbi 90% e polakëve. Poczta Polska fitoi vendin e parë në renditjen Rzeczpospolita në kategorinë e markave më të vlefshme polake që operojnë në sektorin e shërbimeve.

Gjurmoni dërgesat Poczta Polska

Këtu janë hapat se si të gjurmoni parcelat tuaja Poczta Polska:

 1. Shkoni në faqen kryesore https://www.4tracking.net ose shkoni në krye të kësaj faqe.
 2. Vendosni numrin tuaj të ndjekjes Poczta Polska në fushën e ndjekjes.
 3. Klikoni në butonin "Ndjek".
 4. Prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit të Postës Polonisht?

Numrat e ndjekjes së Poczta Polska (Polish Post) mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Shkronja / * = numri /! = Numri ose shkronja)

 • A# *** *** *** PL
 • C# *** *** *** PL
 • E# *** *** *** PL
 • H# *** *** *** PL
 • L# *** *** *** PL
 • R# *** *** *** PL
 • S# *** *** *** PL
 • U# *** *** *** PL
 • V# *** *** *** PL
 • P0 *** *** *** ***
 • 00 * 590077**** *** *** *
 • 00 * 590077**** *** *** * *

Poczta Polska EMS

Shërbimi i postës së shpejtë Poczta Polska (EMS) është një shërbim postar i Poczta Polska, i cili ofron shpërndarje të shpejtë për pako dhe letra postare dhe mallra. Aktualisht shërbimi Poczta Polska EMS ofrohet vetëm në vendet e mëposhtme: Austri, Bjellorusi, Bullgari, Republika Çeke, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Greqi, Gjeorgji, Hollandë, Irlandë, Lituani, Letoni, Gjermani, Norvegji, Singapor, Sllovaki, Zvicër, Suedia, Hungaria dhe Mbretëria e Bashkuar.

Ndjekja e EMS Poczta Polska

Poczta Polska ofron një uebfaqe unike për përdoruesit e EMS me emrin " pocztex.pl " dhe ofron ndjekjen në internet të parcelave, letrave postare dhe mallrave. Ju gjithashtu mund të gjurmoni parcelat tuaja EMS në aplikacionin tonë në internet, numri i gjurmimit EMS zakonisht duket si diçka e tillë: " E # 123456789PL" duke filluar me shkronjën E e ndjekur me dhe shkronja tjetër e ndjekur me 9 shifra dhe "PL" në fund.

Numri i ndjekjes së Poczta Polska EMS mund të jetë gjithashtu vetëm numra si diçka e tillë: 0015900773312345678 duke filluar me 00 e ndjekur nga 1-5 pastaj 590077 e ndjekur nga 10-11 shifra.

Koha e dorëzimit Poczta Polska EMS

për dërgesat ndërkombëtare Data e pritshme e dërgesës për dërgesën EMS është:

 • 3 ditë koha e mbërritjes në vendet evropiane.
 • 6 ditë koha e mbërritjes në vendet në kontinentet e tjera përveç Evropës.