Azerbaijan Post

Azerbaijan Post gjurmo

Azerbajxhani Post është operatori kryesor i shërbimit postar në Azerbajxhan në pronësi të Ministrisë së Komunikimeve

sfond

Ndjekja e dërgesave të Azerbajxhanit Post

Azerbaijan Post

Azerbajxhani Post është operatori kryesor i shërbimit postar në Azerbajxhan në pronësi të Ministrisë së Komunikimeve, i themeluar më 29 shtator 1999 dhe me seli në Baku, Azerbajxhan. Azerbajxhani Post u bë operatori kombëtar postar në 2004 dhe mbulon të gjithë territorin e Azerbajxhanit, gjithashtu ka më shumë se 1513 zyra postare, 144 agjenci postare, 74 degë postare, 7 qendra thirrjesh dhe 3 filiale, ata gjithashtu përdorin 195 furgona dërgesash për transport. parcelat dhe posta. Për dërgesat ndërkombëtare, ata mbështesin dërgimin e parcelave në 60 vende të botës.

Si mund të gjurmoj dërgesat e Azerbajxhanit Post?

Për të gjurmuar dërgesat e Azerbajxhanit Post, vendosni numrin e përcjelljes në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Azerbajxhan" dhe zgjidhni "Azerbaijan Post", nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues dërgon dërgesën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në në emrin tuaj, pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit të Azerbajxhanit Post?

Numrat gjurmues të Azerbajxhanit Post kanë 13 karaktere të gjata dhe fillojnë me 2 shkronja A deri në Z të ndjekur nga 9 shifra të ndjekura nga kodi i vendit me 2 shkronja "AZ" p.sh. UY971482414AZ, CP536537175AZ, RR968318431AZ.

Ndiqni dërgesat EMS të Azerbajxhanit Post

Azerbajxhani Post EMS (Shërbimi i Postës Express) është shërbimi më i shpejtë i dorëzimit i ofruar nga Azerbajxhani Post. numri i gjurmimit për EMS fillon me shkronjën E e ndjekur nga një shkronjë tjetër e ndjekur nga 9 shifra e ndjekur nga kodi i shtetit me 2 shkronja Azerbajxhani "AZ" p.sh. EE123456789AZ, EA352468541AZ.

Për të gjurmuar paketat e Azerbajxhanit Post EMS thjesht vendosni numrin tuaj të gjurmimit në fushën e mësipërme dhe klikoni në butonin e gjurmimit, atëherë do të merrni rezultatet e gjurmimit në lidhje me dërgesën tuaj.

Azerbajxhani Post EMS ju lejon të dërgoni pako ndërkombëtare në më shumë se 220 vende të botës për paketa me peshë deri në 30 kg.

Sa kohë i duhet Azerbajxhanit Post për të dërguar dërgesat tuaja?

Për dërgesat e brendshme, Azerbajxhani Post do të marrë rreth 1-7 ditë pune për të dorëzuar dërgesat tuaja.

Për dërgesat ndërkombëtare Azerbajxhani Post do të marrë rreth 7-45 ditë për të dorëzuar dërgesat tuaja, koha e dorëzimit varet nga vendndodhja e vendit të destinacionit, për shembull nëse dërgoni paketa nga Azerbajxhani në vendet aziatike, ato do të dorëzohen më shpejt sesa nëse i dërgoni në Amerikë. vende.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Azerbaijan Post

statuset
Arrival at delivery office
Arrival at inward office of exchange
Arrival at outward office of exchange
Arrival at post office
Arrival office of exchange
Departure from inward office of exchange
Departure from outward office of exchange
Final delivery G**** ****
Held by customs 21
Held by customs 73
Held by customs Awaiting presentation to customs commissioner
Held by customs CN 22/23 missing
Held by customs High-value goods - Official Customs declaration required
Held by customs Item handed over to customs authority for Final delivery G**** ****
Import terminated
Item arrival at collection point for pick-up (by recipient)
Item held at outward office of exchange
Item into sorting centre
Item out for physical delivery
Item presented to import customs
Item returned from customs (import)
Posting at origin office
Unsuccessful delivery 30 Attempted delivery today
Unsuccessful delivery Addressee not at address indicated; addressee's office close Attempted delivery today
Unsuccessful delivery Addressee not at address indicated; addressee's office close Item being held, addressee being notified
Unsuccessful delivery Addressee not at address indicated; addressee's office close Will attempt delivery on next working day
Unsuccessful delivery Missed Delivery Item being held, addressee being notified